Metalofoni i ksilofoni 1 - 10 od 11

 • Notaton 25/S metalofon

  Notaton 25/S metalofon

  Notaton 25/S je hromatski dvooktavni metalofon zvučnog opsega g– g2. Veoma pogodan za učenike svih razreda osnovne škole. Ima „klavirsku” postavku belih i crnih pločica u dva simetrična niza i dva visinska nivoa. Uz metalofon ide i publikacija "Sviram notaton 25" koja sadrži niz postupno datih tehničkih vežbi po složenosti, mali podsetnik iz muzičke teorije sa neophodnim uputstvima i objašnjenjima na praktičnim primerima, kao i izbor originalnih i transponovanih pesama za izvođenje sviranjem ili sviranjem i pevanjem, prilagođen zahtevima muzičkog obrazovanja u osnovnoj školi.

 • Vancore PSX1001 ksilofon

  Vancore PSX1001 ksilofon

  Školski model ksilofona 3.5 oktava, bez stalka, serije 1000. Blokovi su izrađeni od Afričkog Padok drveta. Tonovi su raspoređeni u dva reda u rasponu od F1 do C5. Holandska proizvodnja.

 • Vancore PSX1004 ksilofon

  Vancore PSX1004 ksilofon

  Školski model ksilofona od 3.5 okt sa pokretnim postoljem.Blokovi su izrađeni od Afričkog Padok drveta. Tonovi su raspoređeni u dva reda u rasponu od F1 do C5. Holandska proizvodnja.

 • Flight FM-15 metalofon

  Flight FM-15 metalofon

  Jednoredni metalofon sa drvenim nosačem i blokovima od metala. Između metalnih blokova i drvene konstrukcije se nalazi tanak filc pomoću koga se blokovi duže vibriraju. Krasi ga vrlo bogat i glasan ton. Uz metalofon ide dva drvena batića za sviranje.

 • Flight FM-8 1 metalofon

  Flight FM-8 1 metalofon

  Jednoredni metalofon sa drvenom osnovom i metalnim blokovima. Metalofon je prilagođen dečijem uzrastu, blokovi - tonovi su obojeni različitim bojama. Na samom drvenom nosaču se nalazi deo za odlaganje batića.

 • Flight FX-15 ksilofon

  Flight FX-15 ksilofon

  Flight FX-15 je ksilofon sa 15 drvenih pločica. Cdur skala, sa tonovima od G do G, dve oktave. Idealna za decu kao uvodni instrument u svet muzike, kao i školarce ili za ritmičke vežbe.

 • Flight FM25 metalofon

  Flight FM25 metalofon

  3.500,00 din.
 • Latin Percussion LP460-J jingle cube

  Latin Percussion LP460-J jingle cube

  LP has taken the technology of its wildly successful and award-winning Qube Shaker and created a jingle version that sounds like nothing else you’ve ever played. Inside the durable and easy-to-hold Jingle Qube is a combination of flat and dimpled brass jingles. This mix delivers a stunning combination of both crisp, articulate highs balanced with full-bodied, resonating mid-tones.

  6.272,00 din.
 • Latin Percussion LPR484-I ton blok

  Latin Percussion LPR484-I ton blok

  Latin Percussion LPR484-I je mali ručni ton blok sa batićem. Napravljen od kvalitetnih materijala, namenjen deci starosti od 3 godina.

  1.200,00 din.
 • Flight FM-8 3 metalofon

  Flight FM-8 3 metalofon

  Artikal je trenutno rasprodat.

  1.500,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com