Daire 1 - 10 od 17

 • Gewa Pure Club Salsa plastične daire

  Gewa Pure Club Salsa plastične daire

  Gewa Pure plastične daire u obliku polumeseca sa dva reda po 8 zvečki, odnosno ukupno 16 zvečki. Daire su dostupne u crvenoj, crnoj, žutoj, beloj i plavoja boji. Odličnog tona, i kvalitetne izrade, ove daire idealne su za žive nastupe ili snimanje u studiju.

  1.300,00 din.
 • Halifax daire 6

  Halifax daire 6" sa kožom jedan red zvečki

  Drvena daira sa kamiljom kožom, prečnika 6" (≈15 cm). Poseduje 4 zvečke u jednom redu. Proizvedena u Pakistanu. Idealna za klince za igranje, ili za sve vrste veselja i proslava.

  1.674,00 din.
 • Halifax daire 8

  Halifax daire 8" bez kože jedan red zvečki

  Drvena daira prečnika 8" (≈20 cm). Poseduje 6 zvečki u jednom redu. Proizvedena u Pakistanu. Idealna za klince za igranje, za sve vrste veselja i proslava, ali i za svirke ili snimanje.

 • Halifax daire 8

  Halifax daire 8" sa kožom jedan red zvečki

  Drvena daira sa kamiljom kožom, prečnika 8" (≈20 cm). Poseduje 6 zvečki u jednom redu. Proizvedena u Pakistanu. Idealna za klince za igranje, za sve vrste veselja i proslava, ali i za svirke ili snimanje.

 • Halifax daire 8

  Halifax daire 8" bez kože dva reda zvečki

  Drvena daira prečnika 8" (≈20 cm). Poseduje 12 zvečki u dva reda. Proizvedena u Pakistanu. Idealna za klince za igranje, za sve vrste veselja i proslava, ali i za svirke ili snimanje.

 • Halifax daire 8

  Halifax daire 8" sa kožom dva reda zvečki

  Drvena daira sa kamiljom kožom, prečnika 8" (≈20 cm). Poseduje 12 zvečki u dva reda. Proizvedena u Pakistanu. Idealna za klince za igranje, za sve vrste veselja i proslava, ali i za svirke ili snimanje.

 • Halifax daire 10

  Halifax daire 10" bez kože jedan red zvečki

  Drvena daira prečnika 10" (≈25 cm). Poseduje 8 zvečki u jednom redu. Proizvedena u Pakistanu. Idealna za klince za igranje, za sve vrste veselja i proslava, ali i za svirke ili snimanje.

  1.770,00 din.
 • Halifax daire 10

  Halifax daire 10" sa kožom jedan red zvečki

  Drvena daira sa kamiljom kožom, prečnika 10" (≈25 cm). Poseduje 8 zvečki u jednom redu. Proizvedena u Pakistanu. Idealna za klince za igranje, za sve vrste veselja i proslava, ali i za svirke ili snimanje.

 • Halifax daire 10

  Halifax daire 10" bez kože dva reda zvečki

  Drvena daira prečnika 10" (≈25 cm). Poseduje 16 zvečki u dva reda. Proizvedena u Pakistanu. Idealna za klince za igranje, za sve vrste veselja i proslava, ali i za svirke ili snimanje.

 • Halifax daire 10

  Halifax daire 10" sa kožom dva reda zvečki

  Drvena daira sa kamiljom kožom, prečnika 10" (≈25 cm). Poseduje 16 zvečki u dva reda. Proizvedena u Pakistanu. Idealna za klince za igranje, za sve vrste veselja i proslava, ali i za svirke ili snimanje.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com