Studijski Snimači 1 - 10 od 12

 • Zoom R8 digitalni snimač

  Zoom R8 digitalni snimač

  Zoom R8 je osmokanalni digitalni snimač, od kojih dva kanala mogu da se snimaju simultano (istovremeno). Namenjen je korišćenju za amatersku i profesionalnu upotrebu. Napaja se putem baterija ili strujnog adaptera, zbog čega je veoma zahvalan za korišćenje kako u studijskim tako i u terenskim uslovima. Snimanje se obavlja u WAV audio formatu. Ulazi su u varijanti kombo XLR/TRS konektora, koji podržavaju balansiranu i nebalansiranu vezu. Mogu se uključiti direktno instrumenti sa visokom impedansom kao električna gitara, bas gitara ili slično.

  44.508,00 din.
 • Zoom R16 digitalni snimač

  Zoom R16 digitalni snimač

  Zoom R16 svako okruženje pretvara u portabl studio za snimanje muzike! R16 poseduje 8 kombinovanih XLR/Linijskih ulaza u koje se može u istom trenutku uključiti bilo mikrofoni bilo instrumenti poput bas gitare, ritam mašine ili bilo koji drugi instrument koji poseduje linijski izlaz u WAV formatu. Poseduje mogućnost napajanja putem strujnog adaptera ili putem baterija. Nakon snimanja, R16 može da se koristi kao mikser koristeći postojeće reglere, ekvilajzer ili banku od 135 DSP efekata, uključujući i efekte i kompresor za master.

  59.388,00 din.
 • Zoom R24 digitalni snimač

  Zoom R24 digitalni snimač

  Digitalni dvadesetčetvorokanalni portabl snimač. Poseduje mogućnost snimanja osam kanala (mikrofona) istovremeno u WAV formatu (16 ili 24 bita na 44,100 ili 48 kKz). Idealan je kako za amatersku tako i za profesionalnu upotrebu u studijskim ili terenskim uslovima. Zbog mogućnosti napajanja putem baterija je veoma omoljen među terenskim snimateljima. Ulazana jedinica sadrži osam kombinovanih konektora u koji se mogu povezati XLR ili linijski izvori zvuka, tako da se direktno mogu uključiti mikrofoni ili instrumenti poput bas gitare, ritam mašine ili drugi uređaju koji imaju linijsku vezu. memorija sadrži oko 100 built-in DSP efekata, uključujući simulaciju modela pojačala i efekte i kompresore za mastering. Povezivanje sa računarom je putem USB konekcije.

  74.268,00 din.
 • Boss BR-80 digitalni snimač (Micro BR)

  Boss BR-80 digitalni snimač (Micro BR)

  Dovoljno mali da stane u džep, BOSS MICRO BR BR-80 je savršena portabl alatka za snimanje i reprodukciju zvuka. Stvarajte, snimajte i izvodite muziku: tu je osmokanalna MTR (Multi-Track Recorder) funkcija; eBand funkcija za scensko praćenje; Live Rec funkcija za trenutno snimanje visokokvalitetnih stereo snimaka. Ove tri funkcije možete i kombinovati -Live Rec snima Vašu ideju, MTR priprema snimak za dalju produkciju, a eBand koristi gotovu pesmu kao pratnju na živim svirkama.

  240 €
 • Boss BR-800 digitalni snimač

  Boss BR-800 digitalni snimač

  Prenosivi BOSS BR-800, koji radi i na baterije, karakteriše elegantan dizajn sa touch senzorima i podrškom za snimanje na SD karticu. Snimanje je moguće na do 4 kanala odjednom, playback na 8 + dodatni stereo kanal rezervisan za ugrađeni generator ritma.

  420 €
 • Boss BR-1200 CD digitalni snimač

  Boss BR-1200 CD digitalni snimač

  Od gitarskog pickupa do CD-a, BR-1200CD pretvara vaše ideje u pesme spremne za emitovanje sa lakoćom koja se graniči sa njegovim moćnim funkcijama. Uz mnogo sjajnih COSM efekata i modela pojačanja skinutih sa Bossovog poznatog GT-6/6B multi-effects procesora i sjajnog programera za bass i perkusione ritmove za instant pratnju BR-1200CD je najbolji i najjednostavniji hard disk recorder na tržištu.

  1190 €
 • Boss BR-1600 CD Digital Recording Studio

  Boss BR-1600 CD Digital Recording Studio

  BOSS BR-1600CD 16-kanalni snimač je najpopularniji prenosivi šesnaestokanalni snimač koji je dobio i poboljšanu verziju 2. Iako je moćan sa 8 XLR ulaza za istovremeno snimanje, profesionalnim efektima i pratnjom, BR-1600CD je sa verzijom 2 (softversko unapređenje koje je besplatno za sve vlasnike BR-1600) dodao nove i poboljšao stare efekte, između ostalog i sa COSM modelima pojačala iz GT-6B, poboljšanim vokalnim alatima, MIDI sinhronizacijom itd. Takođe je novitet kod verzije 2 - BR-1600CD može čitati BR-1200CD/1180CD podatke bez potrebe za konverzijom.

  1830 €
 • Roland R-4 PRO Portable Recorder and Wave Editor

  Roland R-4 PRO Portable Recorder and Wave Editor

  Portable 4 Channel Recorder with Superior Sound Quality and SMPTE Time Code sync function.

  2590 €
 • Roland CB-R44 Torba za R-44

  Roland CB-R44 Torba za R-44

  Dedicated carrying bag with shoulder strap for safe, comfortable use in the field.

  80 €
 • Roland R-44R E Portable Mixer

  Roland R-44R E Portable Mixer

  R-44 je profesionalni uređaj malih dimenzija i težine. Moguće je snimiti do 4 kanala nekompresovanog zvuka i to u željenom kvalitetu (16 ili 24-bita) i frekvencijama semplovanja (44.1kHz/48kHz/88.2kHz/96kHz). Za snimanje R-44 koristi SD ili SDHC kartice. Najtiše i najpouzdanije radi pošto nema pokretnih delova.

  900 €

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com