Koferi za violine

 • Gewa AIR ERGO kofer za violinu

  Gewa AIR ERGO kofer za violinu

  Geva AIR ERGO kofer za violinu, nova generacija GEVA kofera, ergonomski prilagođena. Sa ovim koferom za violinu, muzičaru se nudi potpuno nova udobnost nošenja. Uz pomoć tehnologije shell istovremeno daje lakocu, stabilnost i veoma dobru izolaciju. Unutra ima dovoljno prostora za 2 gudala, dodatni pribor. Boja: saten-belo, težina: oko. 2.4 kg bez pribora.

  56.420,00 din.
 • Gewa Pure CVK 05 kofer za violinu

  Gewa Pure CVK 05 kofer za violinu

  Gewa Pure CVK 05 je četvrtasti (oblong) kofer za violinu veličine 4/4. Spoljašnjost kofera je od ABS karbona, dok se u unutrašnjosti nalazi kvalitetni pliš postavljen u obliku violine, tako da je svaki instrument maksimalno zaštićen sa svih strana. Veoma je lagan za nošenje bilo za ručno nošenje ili preko leđa. U unutrašnjem delu ima pregrada i dodatna futrola za sitan pribor i opremu kao i mesta za sva gudala u poklopcu kofera. Bravice kofera se dodatno obezbeđuju šiframa.

 • Gewa Pure CVK 04 kofer za violinu

  Gewa Pure CVK 04 kofer za violinu

  Gewa Pure CVK 04 je četvrtasti (oblong) kofer za violinu veličine 4/4. Spoljašnjost kofera je od drveta obložena finim plišom braon boje, postavljen u obliku violine, tako da je svaki instrument maksimalno zaštićen sa svih strana. Veoma je lagan za nošenje bilo za ručno nošenje ili preko leđa. U unutrašnjem delu ima pregrada i dodatna futrola za sitan pribor i opremu kao i mesta za sva gudala u poklopcu kofera.

  25.500,00 din.
 • Warwick RC10130 B kofer za violinu

  Warwick RC10130 B kofer za violinu

  Warwick RC 10130 B je lagani kofer, ovalnog oblika, za violinu veličine 4/4. Presvučen vodootpornim RokTex materijalom. Pored samog instrumenta, ima dovoljno mesta za dva gudala na poklopcu kofera, za podmetač za rame, kalafonijum i džep za note i sveske na spoljašnjoj strani. Odličan kofer kako za učenike i studente tako i za profesionalne violiniste. Može se nositi u ruci ili na leđima kao ranac - poseduje kaiševe koji su podesivi po dužini.

  12.500,00 din.
 • Warwick RockCase RC 10020 B kofer za violinu 3/4

  Warwick RockCase RC 10020 B kofer za violinu 3/4

  RockCase je jedan od vodećih brendova u proizvodnji torbi za muzičke instrumente. Rock Case proizvodna linija je specijalizovana za proizvodnju torbi i kofera za muzičke instrumente i one imaju veoma dobar odnos kvalitet - cena. Za violinu veličine 3/4.

 • RockCase RC 10010 B kofer za violinu 1/2

  RockCase RC 10010 B kofer za violinu 1/2

  Kofer za violinu RockCase RC10010 B je odlična zaštita od klimatskih promena, udaraca i prašine. Crne boje, unutrašnjost je postavljena crvenim plišom. Kofer odgovara violiama veličine 1/2.

  5.500,00 din.
 • Warwick RockCase RC 10030 B kofer za violinu 4/4

  Warwick RockCase RC 10030 B kofer za violinu 4/4

  Kofer za violinu rockcase student line. Boja crna, unutrašnjost crvene boje (svileni pliš). Za violinu veličine 4/4. Sadrži pregradu za kalafonijum i sitne delove. Može da se nosi u ruci, a može da se nosi na leđima kao ranac. Kofer na poleđini ima kaiševe koji se podešavaju po dužini. Lagan kofer za violinu koga mogu nositi i učenicima osnovne muzičke škole.

  6.500,00 din.
 • Gewa CVF05 RD kofer za violinu

  Gewa CVF05 RD kofer za violinu

  Gewa CVF05 RD je karbonski kofer za violinu u obliku instrumenta. Namenjen za violinu veličine 4/4. Veoma lagan za nošenje, unutrašnjost obložena crnim plišom koji maksimalno štiti instrument od potresa i udaraca, na spoljašnjoj strani poseduje metalne bravice.

  29.999,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com