Violončela 1 - 10 od 19

 • Leonardo LC1044 violončelo

  Leonardo LC1044 violončelo

  Leonardo LC1044 je violončelo veličine 4/4 u kompletu sa futrolom, gudalom i kalafonijumom. Instrument namenjen školskom stadijumu sviranja. Finiš u visokom sjaju nitroceluloznim lakom, prednja ploča od laminiranog drveta, fingerbord i čivije od javora.

  45.000,00 din.
 • Gewa Pure Outfit violončelo 4/4

  Gewa Pure Outfit violončelo 4/4

  Gewa Pure outfit violončelo u velični 4/4 sa pratećom opremom namenjeno učenicima niže muzičke škole. Prednja ploča je od punog drveta smreke - solid top, stranice i leđa su od javora, takođe od punog drveta, fingerboard je sačinjen od tvrde ebonovine. Kobilica sadrži fajnštimere za svaku žicu posebno, ivice su ukrašene bordurama, finiš tamnim lakom. U cenu je uključena futrola, gudalo, kobilica i nožica. Set-up podešavanje je urađeno u Nemačkoj fabrici Gewa.

  81.840,00 din.
 • Gewa Pure Outfit violončelo 3/4

  Gewa Pure Outfit violončelo 3/4

  Gewa Pure Outfit violončelo u velični 3/4 sa pratećom opremom namenjeno učenicima niže muzičke škole. Prednja ploča je od punog drveta smreke - solid top, stranice i leđa su od javora, takođe od punog drveta, fingerboard je sačinjen od tvrde ebonovine. Kobilica sadrži fajnštimere za svaku žicu posebno, ivice su ukrašene bordurama, finiš tamnim lakom. U cenu je uključena futrola, gudalo, kobilica i nožica. Set-up podešavanje je urađeno u Nemačkoj fabrici Gewa.

  81.840,00 din.
 • Gewa Pure Outfit violončelo 1/2

  Gewa Pure Outfit violončelo 1/2

  Gewa Pure Outfit violončelo u velični 1/2 sa pratećom opremom namenjeno učenicima niže muzičke škole. Prednja ploča je od punog drveta smreke - solid top, stranice i leđa su od javora, takođe od punog drveta, fingerboard je sačinjen od tvrde ebonovine. Kobilica sadrži fajnštimere za svaku žicu posebno, ivice su ukrašene bordurama, finiš tamnim lakom. U cenu je uključena futrola, gudalo, kobilica i nožica. Set-up podešavanje je urađeno u Nemačkoj fabrici Gewa.

  81.840,00 din.
 • Gewa Pure Outfit violončelo 1/4

  Gewa Pure Outfit violončelo 1/4

  Gewa Pure Outfit violončelo u velični 1/4 sa pratećom opremom namenjeno učenicima niže muzičke škole. Prednja ploča je od punog drveta smreke - solid top, stranice i leđa su od javora, takođe od punog drveta, fingerboard je sačinjen od tvrde ebonovine. Kobilica sadrži fajnštimere za svaku žicu posebno, ivice su ukrašene bordurama, finiš tamnim lakom. U cenu je uključena futrola, gudalo, kobilica i nožica. Set-up podešavanje je urađeno u Nemačkoj fabrici Gewa.

  81.840,00 din.
 • Gewa Pure Outfit violončelo 1/8

  Gewa Pure Outfit violončelo 1/8

  Gewa Pure Outfit violončelo u velični 1/8 sa pratećom opremom namenjeno učenicima niže muzičke škole. Prednja ploča je od punog drveta smreke - solid top, stranice i leđa su od javora, takođe od punog drveta, fingerboard je sačinjen od tvrde ebonovine. Kobilica sadrži fajnštimere za svaku žicu posebno, ivice su ukrašene bordurama, finiš tamnim lakom. U cenu je uključena futrola, gudalo, kobilica i nožica. Set-up podešavanje je urađeno u Nemačkoj fabrici Gewa.

  81.840,00 din.
 • Gewa Pure Outfit violončelo 1/16

  Gewa Pure Outfit violončelo 1/16

  Gewa Pure Outfit violončelo u velični 1/16 sa pratećom opremom namenjeno učenicima niže muzičke škole. Prednja ploča je od punog drveta smreke - solid top, stranice i leđa su od javora, takođe od punog drveta, fingerboard je sačinjen od tvrde ebonovine. Kobilica sadrži fajnštimere za svaku žicu posebno, ivice su ukrašene bordurama, finiš tamnim lakom. U cenu je uključena futrola, gudalo, kobilica i nožica. Set-up podešavanje je urađeno u Nemačkoj fabrici Gewa.

  81.840,00 din.
 • Gewa Outfit Allegro violončelo 1/16

  Gewa Outfit Allegro violončelo 1/16

  Gewa Outfit Ideale Allegro violončelo u veličini 1/16. Pored instrumenta, u cenu je uključeno gudalo, futrola, kobilica i kalafonijum. Prednja i zadnja ploča instrumenta su izrađeni od punog drveta, zbog čega se instrument preporučuje naprednijim školskim i studentskim sviračima, izuzetno zahvalnog za takmičenja, solo izvođenje ili orkestarsko izvođenje. Set-up podešavanje je obavljeno u fabrici, što znači da je odmah spremno za upotrebu bez dodatnog majstorskog podešavanja.

  141.707,00 din.
 • Gewa Outfit Allegro violončelo 1/8

  Gewa Outfit Allegro violončelo 1/8

  Gewa Outfit Ideale Allegro violončelo u veličini 1/8. Pored instrumenta, u cenu je uključeno gudalo, futrola, kobilica i kalafonijum. Prednja i zadnja ploča instrumenta su izrađeni od punog drveta, zbog čega se instrument preporučuje naprednijim školskim i studentskim sviračima, izuzetno zahvalnog za takmičenja, solo izvođenje ili orkestarsko izvođenje. Set-up podešavanje je obavljeno u fabrici, što znači da je odmah spremno za upotrebu bez dodatnog majstorskog podešavanja.

  141.707,00 din.
 • Gewa Outfit Allegro violončelo 1/4

  Gewa Outfit Allegro violončelo 1/4

  Gewa Outfit Ideale violončelo u veličini 1/4. Pored instrumenta, u cenu je uključeno gudalo, futrola, kobilica i kalafonijum. Prednja i zadnja ploča instrumenta su izrađeni od punog drveta, zbog čega se instrument preporučuje naprednijim školskim i studentskim sviračima, izuzetno zahvalnog za takmičenja, solo izvođenje ili orkestarsko izvođenje. Set-up podešavanje je obavljeno u fabrici, što znači da je odmah spremno za upotrebu bez dodatnog majstorskog podešavanja.

  141.707,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com