Violine 1 - 10 od 28

 • Leonardo LV-1512 školska violina 1/2 komplet

  Leonardo LV-1512 školska violina 1/2 komplet

  Violina 1/2 za početnike, violina dolazi sa koferom, gudalom i kalafonijumom. Sve što je potrebno violinistima početnicima se nalazi u kompletu bez potrebe bilo kakve dodatne kupovine.

  12.500,00 din.
 • Gewa Pure Outfit HW violina 1/16

  Gewa Pure Outfit HW violina 1/16

  Gewa Pure Outfit HW 1/16 početnička violina u kompletu sa koferom, gudalom i kalafonijumom namenjena školskom uzrastu, u veličini 1/16. Prednja ploča je izrađena od punog drveta Smreke, dok su stranice i bokovi izrađeni od Javora - punog drveta. Kobilica sadrži fajnštimere za svaku žicu posebno, ivice su ukrašene bordurama, finiš tamnim lakom. Set-up podešavanje je urađeno u Nemačkoj fabrici Gewa.

 • Gewa Pure Outfit HW violina 1/8

  Gewa Pure Outfit HW violina 1/8

  Gewa Pure početnička violina u kompletu sa koferom, gudalom i kalafonijumom namenjena školskom uzrastu, u veličini 1/8. Prednja ploča je izrađena od punog drveta Smreke, dok su stranice i bokovi izrađeni od Javora - punog drveta. Kobilica sadrži fajnštimere za svaku žicu posebno, ivice su ukrašene bordurama, finiš tamnim lakom. Set-up podešavanje je urađeno u Nemačkoj fabrici Gewa.

 • Gewa Pure Outfit HW violina 1/4

  Gewa Pure Outfit HW violina 1/4

  Gewa Pure početnička violina u kompletu sa koferom, gudalom i kalafonijumom namenjena školskom uzrastu, u veličini 1/4. Prednja ploča je izrađena od punog drveta Smreke, dok su stranice i bokovi izrađeni od Javora - punog drveta. Kobilica sadrži fajnštimere za svaku žicu posebno, ivice su ukrašene bordurama, finiš tamnim lakom. Set-up podešavanje je urađeno u Nemačkoj fabrici Gewa.

  13.900,00 din.
 • Gewa Pure Outfit HW violina 1/2

  Gewa Pure Outfit HW violina 1/2

  Gewa Pure početnička violina u kompletu sa koferom, gudalom i kalafonijumom namenjena školskom uzrastu, u veličini 1/2. Prednja ploča je izrađena od punog drveta Smreke, dok su stranice i bokovi izrađeni od Javora - punog drveta. Kobilica sadrži fajnštimere za svaku žicu posebno, ivice su ukrašene bordurama, finiš tamnim lakom. Set-up podešavanje je urađeno u Nemačkoj fabrici Gewa.

 • Gewa Pure Outfit HW violina 3/4

  Gewa Pure Outfit HW violina 3/4

  Gewa Pure početnička violina u kompletu sa koferom, gudalom i kalafonijumom namenjena školskom uzrastu, u veličini 3/4. Prednja ploča je izrađena od punog drveta Smreke, dok su stranice i bokovi izrađeni od Javora - punog drveta. Kobilica sadrži fajnštimere za svaku žicu posebno, ivice su ukrašene bordurama, finiš tamnim lakom. Set-up podešavanje je urađeno u Nemačkoj fabrici Gewa.

  13.900,00 din.
 • Gewa Pure Outfit HW violina 4/4

  Gewa Pure Outfit HW violina 4/4

  Gewa Pure početnička violina u kompletu sa koferom, gudalom i kalafonijumom namenjena školskom uzrastu, u veličini 4/4. Prednja ploča je izrađena od punog drveta Smreke, dok su stranice i bokovi izrađeni od Javora - punog drveta. Kobilica sadrži fajnštimere za svaku žicu posebno, ivice su ukrašene bordurama, finiš tamnim lakom. Set-up podešavanje je urađeno u Nemačkoj fabrici Gewa.

  13.900,00 din.
 • Gewa Pure Outfit EW 4/4 violina PS401621

  Gewa Pure Outfit EW 4/4 violina PS401621

  Gewa Pure Outfit EW je violina veličine 4/4 u kompletu sa koferom, gudalom i kalafoniumom. Idealna za naprednije svirače. Stranice i leđa violine su napravljene od punog drveta javora dok je gornja ploča od punog drveta smreke. Čivije, kordar i fingerbord su napravljeni od ebanovine. Ozbiljan instrument, ozbiljna izrada.

  25.900,00 din.
 • Gewa Pure Outfit EW Plus 4/4 violina PS401631

  Gewa Pure Outfit EW Plus 4/4 violina PS401631

  Gewa Pure Outfit EW Plus je violina veličine 4/4 u kompletu sa koferom, gudalom i kalafoniumom. Idealna za napredne svirače. Stranice violine i donja ploča su napravljeni od "flamed" javora, dok je gornja ploča od punog drveta smreke. Čivije, kordar i fingerbord su napravljeni od ebanovine. Ozbiljan instrument, ozbiljna izrada.

  35.900,00 din.
 • Gewa E-Violin električna violina

  Gewa E-Violin električna violina

  Gewa E-Violin električna violina veličine 4/4 dolazi u paketu sa gudalom, kalafonijumom, koferom, kablom, slušalicama. Električna violina odlične izrade, konkuriše daleko skupljim instrumentima u toj kategoriji. Poseduje aktivni piezo sistem ozvuke ispod kobilice, izlaz za priključenje na pojačalo i izlaz za slušalice. Odličan instrument za individualno vežbanje, pruža isti osećaj kao i akustični instrument bez širenja zvuka za perfektnu samokontrolu. Set-up podešavanje je urađeno u Nemačkoj fabrici Gewa.

  74.276,00 51.900,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com