Violine 1 - 10 od 31

 • Leonardo LV-1044 violina 4/4

  Leonardo LV-1044 violina 4/4

  Leonardo LV-1044 je školska, početnička violina, veličine 4/4. Dolazi u kompletu sa gudalom, koferom i kalafonijumom. Jako dobar set za svakog početnika koji će omogućiti kvalitetno učenje i vežbanje.

  9.500,00 din.
 • Leonardo LV-1034 violina 3/4

  Leonardo LV-1034 violina 3/4

  Leonardo LV-1034 je školska, početnička violina, veličine 3/4. Dolazi u kompletu sa gudalom, koferom i kalafonijumom. Jako dobar set za svakog početnika koji će omogućiti kvalitetno učenje i vežbanje.

  9.500,00 din.
 • Leonardo LV-1012 violina 1/2

  Leonardo LV-1012 violina 1/2

  Leonardo LV-1012 je školska, početnička violina, veličine 1/2. Dolazi u kompletu sa gudalom, koferom i kalafonijumom. Jako dobar set za svakog početnika koji će omogućiti kvalitetno učenje i vežbanje.

 • Leonardo EV-30 BK električna violina

  Leonardo EV-30 BK električna violina

  Leonardo EV-30-BK električna violina dolazi u paketu sa gudalom, kalafonijumom, koferom, kablom, slušalicama. Električna violina odlične izrade, konkuriše daleko skupljim instrumentima u toj kategoriji.

  47.500,00 din.
 • Gewa Pure Outfit HW violina 4/4

  Gewa Pure Outfit HW violina 4/4

  Gewa Pure početnička violina u kompletu sa koferom, gudalom i kalafonijumom namenjena školskom uzrastu, u veličini 4/4. Prednja ploča je izrađena od punog drveta Smreke, dok su stranice i bokovi izrađeni od Javora - punog drveta. Kobilica sadrži fajnštimere za svaku žicu posebno, ivice su ukrašene bordurama, finiš tamnim lakom. Set-up podešavanje je urađeno u Nemačkoj fabrici Gewa.

  13.900,00 din.
 • Gewa Pure Outfit HW violina 3/4

  Gewa Pure Outfit HW violina 3/4

  Gewa Pure početnička violina u kompletu sa koferom, gudalom i kalafonijumom namenjena školskom uzrastu, u veličini 3/4. Prednja ploča je izrađena od punog drveta Smreke, dok su stranice i bokovi izrađeni od Javora - punog drveta. Kobilica sadrži fajnštimere za svaku žicu posebno, ivice su ukrašene bordurama, finiš tamnim lakom. Set-up podešavanje je urađeno u Nemačkoj fabrici Gewa.

  13.900,00 din.
 • Gewa Pure Outfit HW violina 1/2

  Gewa Pure Outfit HW violina 1/2

  Gewa Pure početnička violina u kompletu sa koferom, gudalom i kalafonijumom namenjena školskom uzrastu, u veličini 1/2. Prednja ploča je izrađena od punog drveta Smreke, dok su stranice i bokovi izrađeni od Javora - punog drveta. Kobilica sadrži fajnštimere za svaku žicu posebno, ivice su ukrašene bordurama, finiš tamnim lakom. Set-up podešavanje je urađeno u Nemačkoj fabrici Gewa.

 • Gewa Pure Outfit HW violina 1/4

  Gewa Pure Outfit HW violina 1/4

  Gewa Pure početnička violina u kompletu sa koferom, gudalom i kalafonijumom namenjena školskom uzrastu, u veličini 1/4. Prednja ploča je izrađena od punog drveta Smreke, dok su stranice i bokovi izrađeni od Javora - punog drveta. Kobilica sadrži fajnštimere za svaku žicu posebno, ivice su ukrašene bordurama, finiš tamnim lakom. Set-up podešavanje je urađeno u Nemačkoj fabrici Gewa.

  13.900,00 din.
 • Gewa Pure Outfit HW violina 1/8

  Gewa Pure Outfit HW violina 1/8

  Gewa Pure početnička violina u kompletu sa koferom, gudalom i kalafonijumom namenjena školskom uzrastu, u veličini 1/8. Prednja ploča je izrađena od punog drveta Smreke, dok su stranice i bokovi izrađeni od Javora - punog drveta. Kobilica sadrži fajnštimere za svaku žicu posebno, ivice su ukrašene bordurama, finiš tamnim lakom. Set-up podešavanje je urađeno u Nemačkoj fabrici Gewa.

 • Gewa Pure Outfit HW violina 1/16

  Gewa Pure Outfit HW violina 1/16

  Gewa Pure Outfit HW 1/16 početnička violina u kompletu sa koferom, gudalom i kalafonijumom namenjena školskom uzrastu, u veličini 1/16. Prednja ploča je izrađena od punog drveta Smreke, dok su stranice i bokovi izrađeni od Javora - punog drveta. Kobilica sadrži fajnštimere za svaku žicu posebno, ivice su ukrašene bordurama, finiš tamnim lakom. Set-up podešavanje je urađeno u Nemačkoj fabrici Gewa.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com