Pedale za klavijature

 • M-Audio SP-1 sustain pedala

  M-Audio SP-1 sustain pedala

  M-Audio SP-1 je jednostavna, kompaktna i čvrsta sustain pedala za sve tipove klavijatura. Može se koristiti i za klavijature, električne klavire, elektronske bubnjeve, module... sve uređaje koji poseduju ulaz za ovaj tip pedale.

  2.375,00 din.
 • Casio SP-3 pedala za klavijaturu

  Casio SP-3 pedala za klavijaturu

  Casio SP-3 je sustain pedala koja odgovara za sve vrste električnih klavira i klavijatura. Neizostavna alatka za svakog svirača ili školarca. Pedala je momentary tipa pa se može koristiti i za razne procesore, efekte, metronome ili bilo koji drugi uređaj koji podržava povezivanje eksterne pedale.

 • M-Audio SP-2 sustain pedala

  M-Audio SP-2 sustain pedala

  M-Audio SP-2 je sustain pedala klavirskog oblika. Odgoara za sve tipove klavijatura ili električnih klavira koji poseduju ulaz za ovaj tip pedale.

  3.300,00 din.
 • M-Audio EX-P expression pedala

  M-Audio EX-P expression pedala

  M-Audio EX-P je expression pedala namenjena klavijaturistima. Odgovara svim M-Audio proizvodima, ali poseduje i prekidač za promenu polariteta pa se može koristiti sa bilo kojom klavijaturom. Pedala je izrađena od kvalitetne i izdržljive plastike, sa integrisanim kablom dužine 1.8m koji je terminisam 6.3mm stereo konektorom.

  2.584,00 din.
 • Roland EV-5 expression pedala sa kablom

  Roland EV-5 expression pedala sa kablom

  Continuous controller for synths and keyboards.

  8.680,00 din.
 • Behriger FCV100 volume pedala

  Behriger FCV100 volume pedala

  Behriger FCV100 je dvokanalna volume pedala koja može kontrolisati jačinu jednog stereo ili dva mono uređaja u isto vreme. Takođe radi i kao espression pedala za klavijature.

  5.880,00 din.
 • Roland DP-10 sustain pedala

  Roland DP-10 sustain pedala

  DP-10 je izuzetno kvalitetna sustain pedala za klavijature. Poseduje i Half-Dumper opciju. Može da se koristi i kao standardni switch za klavijaturu ili druge uređaje.

  40 €
 • Roland DP-2 sustain pedala

  Roland DP-2 sustain pedala

  DP2 je pedala koja se može upotrebljavati kao "hold" pedala za klavijaturu ili kao kontroler za neku dodeljivu funkciju.

  15 €
 • Roland EV-7 ekspression pedala sa kablom

  Roland EV-7 ekspression pedala sa kablom

  Compact Expression pedal with extended range appropriate for organ playing (about 30 degrees). Equipped with minimum volume level control. Height-adjustable rubber feet nable proper playing angle.

  200 €
 • Roland FC-7 Foot Controller

  Roland FC-7 Foot Controller

  Amazing foot controller designed for use with the RA-95 Real Time Arranger and the G-Series Arranger Workstations. You gain hands-free control of seven dedicated functions, including start/stop, intro/ending, and more!

  200 €

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com