Električni Klaviri Classic Cantabile

 • Classic Cantabile DP-50 RH električni klavir

  Classic Cantabile DP-50 RH električni klavir

  Classic Cantabile DP-50 RH električni klavir je idealan za učenike osnovne muzičke škole. Otežana klavirska dirka, kvalitetna i realna reprodukcija zvuka akustičnog klavira, tri pedale, metronom... sve što je potrebno za kvalitetno učenje i vežbanje. Klavir je dostupan u crnoj, braon ili beloj boji.

  85.000,00 68.570,00 din.
 • Classic DP-50 električni klavir paket

  Classic DP-50 električni klavir paket

  Classic DP 50 električni klavir je idealan za učenike osnovne muzičke škole. Otežana klavirska dirka, kvalitetna i realna reprodukcija zvuka akustičnog klavira, tri pedale, metronom... sve što je potrebno za kvalitetno učenje i vežbanje. Paket se sastoji od Classic DP 50 električnog klavira, Gewa drvene klavirske stolice koja je podesiva po visini i Pioneer SE-MJ503-K slušalica.

  87.200,00 din.
 • Classic Cantabile DP-50 WH električni klavir

  Classic Cantabile DP-50 WH električni klavir

  Classic Cantabile DP-50 WH električni klavir je idealan za učenike osnovne muzičke škole. Otežana klavirska dirka, kvalitetna i realna reprodukcija zvuka akustičnog klavira, tri pedale, metronom... sve što je potrebno za kvalitetno učenje i vežbanje. Klavir je dostupan u crnoj, braon ili beloj boji.

  Artikal je trenutno rasprodat.

 • Classic Cantabile DP-50 SM električni klavir

  Classic Cantabile DP-50 SM električni klavir

  Classic Cantabile DP-50 SM električni klavir je idealan za učenike osnovne muzičke škole. Otežana klavirska dirka, kvalitetna i realna reprodukcija zvuka akustičnog klavira, tri pedale, metronom... sve što je potrebno za kvalitetno učenje i vežbanje. Klavir je dostupan u crnoj, braon ili beloj boji.

  Artikal je trenutno rasprodat.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com