Telefonski Hibridi

 • D&R Telephone Hybrid-1 telefonski hibrid

  D&R Telephone Hybrid-1 telefonski hibrid

  Pasivni telefonski hibrid sa standardnim telefonskim ulazom. Posredni uređaj između telefona i miks-konzole u radijskim studijima. Omogućava lak način komunikacije između slušalaca i radio voditelja. Na zadnjem panelu se nalaze balansirani TRS ulaz i izlaz. Telefonski signal konvertuje u vrlo čist i jasan zvuk upotrebljiv radio-emitovanju.

  264 €
 • D&R Teleporter-3 aktivni telefonski hibrid

  D&R Teleporter-3 aktivni telefonski hibrid

  Profesionalni aktivni portabl telefonski hibrid. Prevashodno namenjen za terenski rad i upotrebu, omogućava laku komunikaciju između reportera na terenu i matičnog studija.

 • D&R Telcom Hybrid aktivni telefonski hibrid

  D&R Telcom Hybrid aktivni telefonski hibrid

  Portabl aktivni telefonski hibrid. Uz dodatni slepi panel se može lako montirati u 19" rack unit. Predviđen za priključenje na bilo koju miksetu posredstvom kablova sa RCA (činč) ili TRS (stereo Jack) kablova. Model Telcom ne zahteva spoljnje napajanje - napaja se putem telefonske linije, ugrađen interni kompresor koji automatski podešava dimamiku signala.

 • D&R Telephone Hybrid-2 aktivni telefonski hibrid

  D&R Telephone Hybrid-2 aktivni telefonski hibrid

  Analogni aktivni telefonski hibrid predviđen za montažu u rack orman. Poseduje mogućnost kontrole prijema signala na telefon ili ka mikseti putem tastera na prednjem panelu uređaja ili preko D sub konektora sa zadnje strane. Prilikom uključivanja tasrer na prednjema panelu menja boju. Sa zadnje strane se nalaze XLR ulazni i izlazni konektori.

  540 €

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com