Bežični mikrofoni LD Systems

 • LD Systems ECO 2 HHD bežični mikrofon

  LD Systems ECO 2 HHD bežični mikrofon

  Bežični mikrofon Nemačke firme LD Systems sa jednim kanalom i fiksnom frekvencijom prenosa signala. Odličan pevački mikrofon po krajnje prihvatljivoj ceni. Mikrofon takođe ima više primena i namena kao što su prezentacije, sve vrste govora gde je potrebna bežina veza, živi nastupi i slično. Set se proizvodi na 4 različite frekvencije. Može poslužiti u varijati karaoke pevanja i kućne upotrebe.

  19.375,00 din.
 • LD Systems ECO 2 BPG bežični instrumentalni set

  LD Systems ECO 2 BPG bežični instrumentalni set

  Bežični instrumentalni set sa jednim kanalom i fiksnom frekvencijom prenosa. Set se proizvodi na 4 različite frekvencije. Može se koristiti za "pilot" mikrofone, mikrofone bubice i instrumente. Domet predajnika je do 50 metara od baze.

  17.500,00 din.
 • LD Systems ECO 2 BPH bežični pilot set

  LD Systems ECO 2 BPH bežični pilot set

  Bežični mikrofon Nemačke firme LD Systems sa jednim kanalom i fiksnom frekvencijom prenosa signala. Bežični set sa "pilot" mikrofonom. Odličan pevački mikrofon po krajnje prihvatljivoj ceni. Mikrofon takođe ima više primena i namena kao što su prezentacije, sve vrste govora gde je potrebna bežina veza, živi nastupi i slično. Set se proizvodi na 4 različite frekvencije.

  19.375,00 din.
 • LD Systems ECO 16 BPH bežični mikrofon

  LD Systems ECO 16 BPH bežični mikrofon

  ECO 16 je bežični mikrofon Nemačke firme LD Systems i poseduje 16 kanala u okviru frekvencije od 863 do 865Mhz. Uz ECO 16 BPH set dobija se "pilot" mikrofon pa je ovaj set idealan za predavanja, sportiste i slične primene. Odličan bežični mikrofon sa promenljivom frekvencijom po prihvatljivoj ceni.

  22.875,00 din.
 • LD Systems ECO 16 HHD bežični mikrofon

  LD Systems ECO 16 HHD bežični mikrofon

  ECO 16 je bežični mikrofon Nemačke firme LD Systems i poseduje 16 kanala u okviru frekvencije od 863 do 865Mhz. Uz ECO 16 HHD set dobija se ručni, dinamički mikrofon pa je ovaj set idealan za žive nastupe, predavanja i slične namene. Odličan bežični mikrofon sa promenljivom frekvencijom po prihvatljivoj ceni.

  22.875,00 din.
 • LD Systems ECO 16 BPL bežični mikrofon

  LD Systems ECO 16 BPL bežični mikrofon

  ECO 16 je bežični mikrofon Nemačke firme LD Systems i poseduje 16 kanala u okviru frekvencije od 863 do 865Mhz. Uz ECO 16 BPH set dobija se "pilot" mikrofon pa je ovaj set idealan za predavanja, sportiste i slične primene. Odličan bežični mikrofon sa promenljivom frekvencijom po prihvatljivoj ceni.

 • LD Systems ECO 2X2 BPH bežični mikrofon

  LD Systems ECO 2X2 BPH bežični mikrofon

  ECO 2x2 HHD je set bežičnih mikrofona Nemačke firme LD Systems sa dva kanala na fiksnim frekvencijama prenosa signala. Poseduje dva "pilot" mikrofona i jednu bazu. Odličan pevački mikrofon po krajnje prihvatljivoj ceni. Mikrofon takođe ima više primena i namena kao što su prezentacije, sve vrste govora gde je potrebna bežina veza, živi nastupi i slično. Set se proizvodi na dve grupe frekvencija.

 • LD Systems ECO 2X2 HHD bežični mikrofon

  LD Systems ECO 2X2 HHD bežični mikrofon

  ECO 2x2 HHD je set bežičnih mikrofona Nemačke firme LD Systems sa dva kanala na fiksnim frekvencijama prenosa signala. Poseduje dva ručna mikrofona i jednu bazu. Odličan pevački mikrofon po krajnje prihvatljivoj ceni. Mikrofon takođe ima više primena i namena kao što su prezentacije, sve vrste govora gde je potrebna bežina veza, živi nastupi i slično. Set se proizvodi na dve grupe frekvencija.

  28.625,00 din.
 • LD Systems WS 1000 G2 HHD bežični mikrofon

  LD Systems WS 1000 G2 HHD bežični mikrofon

  LD Systems WS 1000 G2 je bežični mikrofonski set sa 96 UHF kanala. Poseduje ručni predajnik sa mikrofonskomk kapsulom dinamičkog tipa, koji se napaja pomoću dve AA baterije. Nudi prirodan zvuk sa velikim dinamičkim opsegom. Poseduje automatsko skeniranje kanala. Do 13 sati rada na dve baterije, baterije su uključene u cenu.

  37.500,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com