Bas Gitare Ibanez 1 - 10 od 70

 • Ibanez GSR180-BK bas gitara

  Ibanez GSR180-BK bas gitara

  IBANEZ GSR 180 bas gitara, definitivno najbolji instrument u svojoj klasi - odnosa cene kvaliteta i same izrade...... odličan ton, napravite prve korake na dobrom instrumentu! Kvalitetan instrument za prve sviracke korake!

  26.520,00 din.
 • Ibanez GSR180-BS bas gitara

  Ibanez GSR180-BS bas gitara

  Godinama Ibanez proizvodi kvalitetne bas gitare za pocetnike, GSR 180 je bas takva gitara.Laka za sviranje , preciznog tona , odlicne izrade.Cena ovog instrumenta opravdava sve ponudjeno od Ibaneza.

  26.520,00 din.
 • Ibanez GSR200B-WNF bas gitara

  Ibanez GSR200B-WNF bas gitara

  Ibanez GSR200B-WNF bas gitara sa potpuno novim izgledom koji osvaja. Debeo i precizan ton koji odlikuje GSR200 seriju pruža neverovatno zadovoljstvo pri sviranju. Mahagoni telo, vrat od javora sa fingerbordom od ružinog drveta. Jedan split i jedan singl magnet.

  31.375,00 din.
 • Ibanez GSR205-WNF bas gitara

  Ibanez GSR205-WNF bas gitara

  Jedna od najpovoljnijih petožičanih bas gitara. Vrlo tanak i svirljiv vrat za jedan petožičani bas. Sadrži pasivnu elektroniku sa dva magneta i dve odvojene kontrole za svaki od njih.

  36.105,00 din.
 • Ibanez GSR200SM-NGT bas gitara

  Ibanez GSR200SM-NGT bas gitara

  Ibanez GSR200SM-NGT bas gitara poseduje ton, svirljivost i udobnost, svojstva po kojima su GSR bas gitare i poznate. GSR bas gitare ne samo da izgledaju i zvuče bolje od svih bas gitara u ovom cenovnom rangu, već i dolaze sa urađenim setup-om kao da je u pitanju daleko skuplji model instrumenta. Odličan bas za žive nastupe, snimanja i vežabanje.

  31.325,00 din.
 • Ibanez GSR205SM-NGT bas gitara

  Ibanez GSR205SM-NGT bas gitara

  GSRs offer the famous Soundgear sleekness, comfort, tone, and playability. Not only do GSR Soundgears look and play better than everything else in their price range, but their rigorous inspection and set-up is the same as Ibanez's more expensive models

  36.105,00 din.
 • Ibanez SR300EB-CA bas gitara

  Ibanez SR300EB-CA bas gitara

  IBANEZ SR300EB je električna četvorožicana bas gitara dizajnirana za iskusnije svirače. Telo je od mahagonija, petodelni vrat od javora i ružinog drveta, fretbord od ružinog drveta. Crni finiš hardvera daje izuzetnu lepotu instrumentu. Lakoća sviranja i udobnost vrata zajedno sa cenom čini da ovoj bas gitari nema konkurenta u kategoriji.

  37.435,00 din.
 • Ibanez SR500-BM bas gitara

  Ibanez SR500-BM bas gitara

  Ibanez SR500-BM je bas gitara sa telom od mahagonija i petodelnim vratom od kombinacije jatobe i oraha. Aktivna elektronika i dva Bartolini magneta daju moderan i moćan zvuk basa. Instrument namenjen naprednim sviračima i profesionalcima, za žive nastupe ili snimanja.

  78.625,00 din.
 • Ibanez AEB8E-BK ozvučena akustična bas gitara

  Ibanez AEB8E-BK ozvučena akustična bas gitara

  Ibanez AEB8E je perfektan bas za binu. Sa krupnim tonom, SPT preampom sa ugrađenim štimerom, debelim rezonantnim telom, svaki basista će lako naći mesto ovom instrument u svom arsenalu. Prednja ploča agatis, stranice i zadnja ploča agatis, vrat od mahagonija, grif platno od ružinog drveta. Standardni jack izlaz, kao i balansirani XLR izlaz za kvalitetan signal direktno u mikser.

  51.970,00 din.
 • Ibanez GWB35FD-BKF bas gitara

  Ibanez GWB35FD-BKF bas gitara

  The Ibanez GWB35FD-BKF Gary Willis Signature was tailored to the popular composer and bass teacher. The fivefold ladder has a finger-ramp, which is immediately noticeable, which makes playing easier. In addition, an equalizer is installed for full sound diversity, with each cut and boost for bass and treble. The limited model has mechanics, which the artist himself has developed.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com