Klasične gitare Ortega 1 - 10 od 18

 • Ortega RST5M klasična gitara

  Ortega RST5M klasična gitara

  Ortega RST5M pripada Student seriji Ortega klasičnih gitara, i namenjena je prvenstveno početnicima i učenicima nižih razreda muzičkih škola, mada će svojim mogućnostima zadovoljiti i strožije kriterijume. Kvalitetan dizajn, pažljiv odabir materijala, i Ortegina čuvena kontrola kvaliteta garantuju instrument koji u svom cenovnom razredu nema pravu konkurenciju. Model je dostupan u dva finiša: mat i visoki sjaj. Idealan izbor za prvu klasičnu gitaru.

  17.760,00 14.900,00 din.
 • Ortega RST5M klasična gitara paket

  Ortega RST5M klasična gitara paket

  Ortega RST5M pripada Student seriji Ortega klasičnih gitara, i namenjena je prvenstveno početnicima i učenicima nižih razreda muzičkih škola, mada će svojim mogućnostima zadovoljiti i strožije kriterijume. Kvalitetan dizajn, pažljiv odabir materijala, i Ortegina čuvena kontrola kvaliteta garantuju instrument koji u svom cenovnom razredu nema pravu konkurenciju. Model je dostupan u dva finiša: mat i visoki sjaj. Idealan izbor za prvu klasičnu gitaru. U paketu se dobija gitara, torba i klupica za nogu.

  16.200,00 din.
 • Ortega RST5 klasična gitara

  Ortega RST5 klasična gitara

  Ortega RST5 pripada Student seriji Ortega klasičnih gitara, i namenjena je prvenstveno početnicima i učenicima nižih razreda muzičkih škola, mada će svojim mogućnostima zadovoljiti i strožije kriterijume. Kvalitetan dizajn, pažljiv odabir materijala, i Ortegina čuvena kontrola kvaliteta garantuju instrument koji u svom cenovnom razredu nema pravu konkurenciju. Model je dostupan u dva finiša: mat i visoki sjaj. Idealan izbor za prvu klasičnu gitaru.

  17.760,00 14.900,00 din.
 • Ortega RST5 klasična gitara paket

  Ortega RST5 klasična gitara paket

  Ortega RST5 pripada Student seriji Ortega klasičnih gitara, i namenjena je prvenstveno početnicima i učenicima nižih razreda muzičkih škola, mada će svojim mogućnostima zadovoljiti i strožije kriterijume. Kvalitetan dizajn, pažljiv odabir materijala, i Ortegina čuvena kontrola kvaliteta garantuju instrument koji u svom cenovnom razredu nema pravu konkurenciju. Model je dostupan u dva finiša: mat i visoki sjaj. Idealan izbor za prvu klasičnu gitaru. U paketu se dobija gitara, torba i klupica za nogu.

  16.200,00 din.
 • Ortega R121 klasična gitara

  Ortega R121 klasična gitara

  Ortega R121 pripada Family seriji Orteginih klasičnih gitara, i nudi spoj tradicionalnih rešenja i materijala sa modernom tehnologijom izrade. Kombinacija pune prednje ploče od smreke, i zadnje ploče, stranica, i vrata od mahagonija daje ovoj gitari autentičan i kvalitetan ton, dok brižljiv proces proizvodnje i ugrađena šipka dvostruke akcije obezbeđuju svirljivost koja značajno prevazilazi okvire klase. Dolazi u elegantnom satenskom finišu, sa Ortega deluxe torbom i klupicom za nogu. Izuzetan instrument za učenike muzičkih škola i hobi svirače.

  26.400,00 23.500,00 din.
 • Ortega R122 klasična gitara

  Ortega R122 klasična gitara

  Ortega R122 klasična gitara iz Family serije donosi novi kvalitet u svoju kategoriju. Nakon velikog uspeha sa modelom R121, Ortega je dodatno podigla lestvicu ponudivši instrument sa identičnom osnovnom konstrukcijom ali drugom kombinacijom drveta. Puna gornja ploča od kedrovine, uparena sa leđima, stranicama, i vratom od mahagonija daje duh prave španske gitare unutar još uvek školskog cenovnog razreda. Izuzetan ton, besprekorna svirljivost, prepoznatljivi Ortega kvalitet izrade i rešenja poput kobilice sa 12 rupa i šipke dvostruke akcije, izdvajaju ovaj model iz konkurencije. Satenski finiš i Ortega deluxe torba zaokružuju ceo paket. Idealan intrument za učenike i hobiste.

  26.536,00 24.500,00 din.
 • Ortega R131L klasična gitara za levoruke

  Ortega R131L klasična gitara za levoruke

  Ortega R131L klasična gitara je odlična školska i studentska klasična gitara, za levoruke svirače, Nemačkog proizvođača Ortega. Gitara dolazi u kompletu sa deluxe torbom. Izvanredan instrument, precizne izrade, kvalitetnog tona. Prednja ploča je od punog drveta kedra, stranice i zadnja ploča su od mahagoni laminata.

  35.760,00 27.857,00 din.
 • Ortega RMM-LTD klasična gitara

  Ortega RMM-LTD klasična gitara

  Ortega RMM-LTD klasična gitara je limitirana serija gitara koju je Ortega izbacila krajem 2014. godine. Prednja ploča je od punog drveta mahagonija, stranice i zadnja ploča od laminiranog mahagonija. Slim profil vrata, prirodni finiš (open pore). Fenomenalan instrument u svom cenovnom rangu!

  42.600,00 36.800,00 din.
 • Ortega RCE131 klasična gitara

  Ortega RCE131 klasična gitara

  Ortega RCE131 je ozvučena gitara namenjena naprednijim sviračima. Dolazi u kompletu sa kvalitetnom torbom i Ortega kaišem. Prednja ploča je od punog drveta kedra dok su donja zadnja ploča i stranice od mahagonija. Odličan instrument koji kroz Ortega MagusPro-NL zvuči neverovatno.

  45.632,00 din.
 • Ortega RCE131SN ozvučena klasična gitara

  Ortega RCE131SN ozvučena klasična gitara

  RCE131SN je ozvučena klasična gitara iz Ortegine Family serije, i predstavlja pravi izbor za profesionalne muzičare i iskusne hobiste. Nešto plići korpus sa isečkom u kombinaciji sa vratom širine 48 mm obezbeđuje izuzetnu udobnost pri sviranju, dok se MagusPro ozvuka jednako dobro snalazi i u studiju i na bini. Puna gornja ploča od kanadskog crvenog kedra i leđa, stranice i vrat od mahagonija, uz vrhunski kvalitet izrade i Orteginu proverenu konstrukciju garantuju bogat i autentičan ton. Gitara poseduje inovativnu kobilicu sa 12 rupa koja pospešuje rezonantnost i olakšava zamenu žica, šipku dvostruke akcije ugrađenu u vrat, satenski finiš, i dolazi u paketu sa Ortega deluxe torbom.

  45.632,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com