Ručni snimači 1 - 10 od 29

 • Zoom H1n ručni snimač

  Zoom H1n ručni snimač

  Zoom H1n je najnovija verzija već legendarnog Zoom H1 ručnog snimača. Kompaktnog dizajna i izuzetno lako rukovanje su glavne odlike ove verzije. Napajanje je baterijsko AAA baterijama što omogućava maksimalnu mobilnost i udobnost pri korišćenju (oko 10h kontinualnog rada). Izuzetno praktičan za terenske uslove snimanja zvuka, muzike ili intervjua. Na vrhu se nalazi sereofonski par mikrofona u XY postavci. Sniamnje se obavlja u WAV/MP3 formatu u rezoluciji 24bit/96kHz linear PCM, A/D i D/A konverzija. Snimanje se skladišti na Micro SD, Micro SDHC karticu do 32 GB. Pored snimanja Zoom H1n se može koristiti i kao USB audio interfejs, nimljeni podaci se mogu prebacivati i preko USB konekcije (mini B) priključak.

 • Zoom H1 ručni snimač

  Zoom H1 ručni snimač

  Zoom H1 je portabl stereofonski ručni snimač zvuka. Dovoljno mali da stane u bilo koji džep a da pritom profesionalno usnimi bilo koji zvuk po pristupačnoj ceni. Snimanje se obavlja u WAV i MP3 formatu u dve trake. Zahvalan za sve vrste snimanja na bilo kojoj lokaciji, bilo da je u pitanju koncert, ambijentalni zvuk, govor, probe benda ili video aplikacije. Uz uređaj se dobija Micro SD kartica od 2Gb (maksimalno podržano 32Gb) i SD adapter. Mikrofoni se nalaze u XY stereofonskoj postavci na 90 stepeni. Zoom H1 verzija 2.0 može da radi i kao USB mikrofon!

 • Zoom H2n ručni snimač

  Zoom H2n ručni snimač

  Zoom H2n je portabl stereo ručni snimač. Vrlo praktičan za terenska snimanja. Vrlo pogodan i popularan snimač među novinarima, kao i za snimanja proba bendova. Integrisani mikrofoni se mogu postaviti u MS ili XY stereofonsku postavku u zavisnosti od potreba snimanja. Dužna baterije može da bude preko 20h. U kompletu se pored snimača dobija i SD kartica od 2 GB, kao i instalacioni CD za Steinberg Cubase LE7.

  25.188,00 20.600,00 din.
 • Zoom H4n PRO ručni snimač

  Zoom H4n PRO ručni snimač

  Zoom H4n PRO ručni snimač je sjajan uređaj za audio snimanje, muziku, podkast, film, ali i mnogo više od toga. U odnosu na H4n SP ovaj novi model donosi bolje X/Y mikrofone, nove preampe koji zvuče prirodnije i življe, i jako nizak nivo šuma tako da sada možete snimati sve od auto trka do kolibrija u letu. Idealan uređaj za svakog hobistu, polu-profesionalca ili profesionalca.

 • Zoom H5 ručni snimač

  Zoom H5 ručni snimač

  Zoom H5 je portabl, digitalni ručni snimač koji snima do četiri trake. Poseduje dva kombinovana XLR / TRS ulaza i XY mikrofon koji se odvaja od snimača i može se zameniti bilo kojim od mikrofona iz Zoom ponude. Ima fantomsko napajanje +48V i može se dodatno priključi kondenzatorski mikrofon.

  47.508,00 35.200,00 din.
 • Zoom H6 ručni snimač

  Zoom H6 ručni snimač

  Najnoviji ručni snimač od Zoom-a. Sa promenljivim kapsulama (X/Y, MS, Shotgun, i Dual XLR/TRS Combo). Ukupno 6 kanala. Jedan od najboljih ručnih snimača koji se dosada pojavio na tržištu. Namenjen je pretežno ternskom snimanju zvuka u 6 kanala. Može se profesionalno snimati zvuk za film/video, radiodifuznu i ENG potrebe, kao i sve vrste koncerata.

  56.924,00 49.999,00 din.
 • Zoom HS1 držač za kameru

  Zoom HS1 držač za kameru

  Sa HS-1 nosačem možete bilo koji Zoom ručni snimač brzo i lako montirati na DSLR video kameru koja poseduje standardni Hot Shoe mount.

  2.868,00 din.
 • Zoom TPS-3 stalak za ručni snimač

  Zoom TPS-3 stalak za ručni snimač

  Zoom TPS-3 je tronožno postolje za sve vrste Zoom audio i video snimača. Pored snimača, na stalak se može postaviti i eksterni mikrofon za pojedine modele Zoom ručnih snimača zvuka. Veoma praktičan i koristan stalak za upotrebu, veoma malo mesta zauzima pri transportu.

  4.500,00 din.
 • Zoom AD17 strujni adapter

  Zoom AD17 strujni adapter

  Zoom AD17 je strujni adapter sa USB konekcijom namenjen ručnim snimačima H1, H2n, H5, H6, R8, Q2HD, Q4 i Q8.

  1.754,00 din.
 • Zoom APH-1 paket sa dodacima za Zoom H1 ručni snimač

  Zoom APH-1 paket sa dodacima za Zoom H1 ručni snimač

  APH-1 je paket dodataka za Zoom H1 koji uključuje torbicu za H1 snimač, tronožni stalak, zaštitu od vetra, nosač za mikrofonski stalak, USB kabl i AC adapter.

  3.500,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com