Zvučne kutije LD Systems 1 - 10 od 53

 • LD Systems ROADJACK 8 portabl aktivni sistem

  LD Systems ROADJACK 8 portabl aktivni sistem

  Pokretni dvosistemski aktivni portabl sistem. Predviđen za ulične svirače, poseduje ulaz za instrumente i mikrfon i sistem za reprodukciju muzike. Lak za transport, vuče se kao i svaki drugi putnički kofer na točkiće. Ima tri ulaza i kontrolu za svaki ponaosob, dvopojasni ekvilajzer, reverb i master kontrolu pojačanja - sve što je potrebno za jedan 100 W portabl sistem. Glavna karakteristika je ugrađeni Bluetooth player koji omogućava bežični streaming na sistem. Pored bluetooth opcije, poseduje USB i SD card čitač. Za rad u slobodnom prostoru se koristi fabrička baterija koja se puni putem mrežnog napona u trajanju i do 20h neprekidnog rada ili se može klasično uključiti u struju. Predviđen i za montažu na standardni tronožni stalak za zvučnu kutiju. Odličan za karaoke

  34.375,00 29.999,00 din.
 • LD Systems ROADJACK 10 portabl aktivni sistem

  LD Systems ROADJACK 10 portabl aktivni sistem

  Pokretni dvosistemski aktivni portabl sistem. Predviđen za ulične svirače, poseduje ulaz za instrumente i mikrfon i sistem za reprodukciju muzike. Lak za transport, vuče se kao i svaki drugi putnički kofer na točkiće. Ima tri ulaza i kontrolu za svaki ponaosob, dvopojasni ekvilajzer, reverb i master kontrolu pojačanja - sve što je potrebno za jedan 100 W portabl sistem. Glavna karakteristika je ugrađeni Bluetooth player koji omogućava bežični streaming na sistem. Pored bluetooth opcije, poseduje USB i SD card čitač. Za rad u slobodnom prostoru se koristi fabrička baterija koja se puni putem mrežnog napona u trajanju i do 20h neprekidnog rada ili se može klasično uključiti u struju. Predviđen i za montažu na standardni tronožni stalak za zvučnu kutiju. Odličan za karaoke !

  39.162,00 33.500,00 din.
 • LD systems PRO 12 pasivna zvučna kutija

  LD systems PRO 12 pasivna zvučna kutija

  PRO 12 je pasivna zvučna kutija sa 12" niskotoncem i 1" visokotoncem. Oba zvučnika se zasebno napajaju. Snaga zvučnika je 250W. Frekvencijski opseg je od 60 do 18000Hz. Pretežno namenjena za žive nastupe, prezentacije ili predavanja. Krasi ih vrlo čist zvuk.

  27.840,00 24.875,00 din.
 • LD Systems PRO 12 A aktivna zvučna kutija

  LD Systems PRO 12 A aktivna zvučna kutija

  Aktivna dvosistemska zvučna kutija. Vrlo zahvalna kako za otvoreni tako i za ozvuku u zatvorenom prostoru. Odlična za škole, prezentacije ili ozvučavanje manjih muzičkih događaja i aplikacija. Poseduje dva pojačala koji su predviđeni da napajaju bas i visokotonski zvučnik ponaosob. Moguće je uključiti mikrofon direktno u zadnji deo zvučnika i regulisati boju i jačinu ton u slučajevima prezentacija - kada je potreban mikrofon za jednog govornika. Realna snaga 250 W, vršna snaga 1000 W.

 • LD systems PRO 15 pasivna zvučna kutija

  LD systems PRO 15 pasivna zvučna kutija

  Multifunkcionalna full-range pasivna zvučna kutija. Poseduje jedan bas zvučnik dimenzije 15" i hornu dimanzije 1". Odlična zvučna kutija za ozvuku bilo u otvorenom ili zatvorenom prostoru. Vrlo zahvalna za prezentacije, školske priredbe ili manje muzičke događaje. Rezonatorska kutija je od livenog polipropilena što omogućava lak prenos, tansport i pakovanje. Na predrnjem delu se nalazi dioda za indikaciju snage. Na zadnjem panelu se nalazi jedan speakon ulaz i jedan izlaz. Realna snaga je 300 W dok je peak 1200 W na 8 Ohm.

 • LD systems PRO 15 A aktivna zvučna kutija

  LD systems PRO 15 A aktivna zvučna kutija

  PRO 15 A je aktivna zvučna kutija sa 15" niskotoncem i 1" visokotoncem. Oba zvučnika se zasebno napajaju. Ukupna snaga zvučnika je 1200W. Frekvencijski opseg je od 55 do 18000Hz.

 • LD Systems MAUI 5 razglasni sistem

  LD Systems MAUI 5 razglasni sistem

  LD Systems MAUI 5 je ultra kompaktan, monoblok, aktivni zvučni sistem. 800 W snage smešteno u vertikalni sistem težine 11 kg. Zrači konzistetntno u svim pravcima (neusmereno) u bilo kom prostoru. Otporan na svaku vrstu mikrofonije i vraćanje signala. Sastoji se iz jednog subwoofer zvučnika i satelita koji se rasklapa u tri dela, što omgućava najbržu moguću montažu i povezivanje. Može se transportovati na zadnjem sedištu bilo kog putničkog automobila. Subwoofer sadrži zvučnik od 8" koji je potpuno zaštićen od preopterećenja, toplote i kratkog spoja. Poseduje mikser od četiri ulaza od kojih su jedan mikrofonski, linijski, MP3 i bluetooth kanal. Posebno se kontrolišu novoi subwoofera i zvučnika. Odličan sistem za klubske i akustične bendove koji broje 2-3 člana.

  72.000,00 din.
 • LD Systems MAUI 5 W razglasni sistem

  LD Systems MAUI 5 W razglasni sistem

  LD Systems MAUI 5 W je ultra kompaktan, monoblok, aktivni zvučni sistem. 800 W snage smešteno u vertikalni sistem težine 11 kg. Zrači konzistetntno u svim pravcima (neusmereno) u bilo kom prostoru. Otporan na svaku vrstu mikrofonije i vraćanje signala. Sastoji se iz jednog subwoofer zvučnika i satelita koji se rasklapa u tri dela, što omgućava najbržu moguću montažu i povezivanje. Može se transportovati na zadnjem sedištu bilo kog putničkog automobila. Subwoofer sadrži zvučnik od 8" koji je potpuno zaštićen od preopterećenja, toplote i kratkog spoja. Poseduje mikser od četiri ulaza od kojih su jedan mikrofonski, linijski, MP3 i bluetooth kanal. Posebno se kontrolišu novoi subwoofera i zvučnika. Odličan sistem za klubske i akustične bendove koji broje 2-3 člana.

 • LD Systems MAUI 11 G2 razglasni sistem

  LD Systems MAUI 11 G2 razglasni sistem

  LD Systems MAUI 11 G2 je Plug n' play sistem vertikalnog ozvučenja. Obezbeđuje maksimalnu disperziju i konzistenatn kvalitet zvuka kako slušalaca tako i izvođača - slušalac, gde god da se nalazi u prostoru čuje isti nivo zvuka. Set je zahvalan za manje bendove, DJ, konferencije ili prezentacije. Lako za montažu i demontažu. Satelit se krutom vezom montira na woofer. Pojačalo od 500W RMS je integrisano u subwoofer i napaja i satelite. Poseduje i podršku za Bluetooth reprodukciju muzike.

  92.520,00 din.
 • LD Systems MAUI 11 G2 W razglasni sistem

  LD Systems MAUI 11 G2 W razglasni sistem

  LD Systems MAUI 11 G2 W je Plug n' play sistem vertikalnog ozvučenja. Obezbeđuje maksimalnu disperziju i konzistenatn kvalitet zvuka kako slušalaca tako i izvođača - slušalac, gde god da se nalazi u prostoru čuje isti nivo zvuka. Set je zahvalan za manje bendove, DJ, konferencije ili prezentacije. Lako za montažu i demontažu. Satelit se krutom vezom montira na woofer. Pojačalo od 500W RMS je integrisano u subwoofer i napaja i satelite. Poseduje i podršku za Bluetooth reprodukciju muzike.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com