Zvučne kutije LD Systems 1 - 10 od 53

 • LD Systems ROADJACK 8 portabl aktivni sistem

  LD Systems ROADJACK 8 portabl aktivni sistem

  Pokretni dvosistemski aktivni portabl sistem. Predviđen za ulične svirače, poseduje ulaz za instrumente i mikrfon i sistem za reprodukciju muzike. Lak za transport, vuče se kao i svaki drugi putnički kofer na točkiće. Ima tri ulaza i kontrolu za svaki ponaosob, dvopojasni ekvilajzer, reverb i master kontrolu pojačanja - sve što je potrebno za jedan 100 W portabl sistem. Glavna karakteristika je ugrađeni Bluetooth player koji omogućava bežični streaming na sistem. Pored bluetooth opcije, poseduje USB i SD card čitač. Za rad u slobodnom prostoru se koristi fabrička baterija koja se puni putem mrežnog napona u trajanju i do 20h neprekidnog rada ili se može klasično uključiti u struju. Predviđen i za montažu na standardni tronožni stalak za zvučnu kutiju. Odličan za karaoke

  34.375,00 din.
 • LD Systems ROADJACK 10 portabl aktivni sistem

  LD Systems ROADJACK 10 portabl aktivni sistem

  Pokretni dvosistemski aktivni portabl sistem. Predviđen za ulične svirače, poseduje ulaz za instrumente i mikrfon i sistem za reprodukciju muzike. Lak za transport, vuče se kao i svaki drugi putnički kofer na točkiće. Ima tri ulaza i kontrolu za svaki ponaosob, dvopojasni ekvilajzer, reverb i master kontrolu pojačanja - sve što je potrebno za jedan 100 W portabl sistem. Glavna karakteristika je ugrađeni Bluetooth player koji omogućava bežični streaming na sistem. Pored bluetooth opcije, poseduje USB i SD card čitač. Za rad u slobodnom prostoru se koristi fabrička baterija koja se puni putem mrežnog napona u trajanju i do 20h neprekidnog rada ili se može klasično uključiti u struju. Predviđen i za montažu na standardni tronožni stalak za zvučnu kutiju. Odličan za karaoke !

  39.162,00 din.
 • LD systems PRO 12 pasivna zvučna kutija

  LD systems PRO 12 pasivna zvučna kutija

  PRO 12 je pasivna zvučna kutija sa 12" niskotoncem i 1" visokotoncem. Oba zvučnika se zasebno napajaju. Snaga zvučnika je 250W. Frekvencijski opseg je od 60 do 18000Hz. Pretežno namenjena za žive nastupe, prezentacije ili predavanja. Krasi ih vrlo čist zvuk.

  27.840,00 24.875,00 din.
 • LD systems PRO 15 pasivna zvučna kutija

  LD systems PRO 15 pasivna zvučna kutija

  Multifunkcionalna full-range pasivna zvučna kutija. Poseduje jedan bas zvučnik dimenzije 15" i hornu dimanzije 1". Odlična zvučna kutija za ozvuku bilo u otvorenom ili zatvorenom prostoru. Vrlo zahvalna za prezentacije, školske priredbe ili manje muzičke događaje. Rezonatorska kutija je od livenog polipropilena što omogućava lak prenos, tansport i pakovanje. Na predrnjem delu se nalazi dioda za indikaciju snage. Na zadnjem panelu se nalazi jedan speakon ulaz i jedan izlaz. Realna snaga je 300 W dok je peak 1200 W na 8 Ohm.

  34.661,00 31.125,00 din.
 • LD systems PRO 15 A aktivna zvučna kutija

  LD systems PRO 15 A aktivna zvučna kutija

  PRO 15 A je aktivna zvučna kutija sa 15" niskotoncem i 1" visokotoncem. Oba zvučnika se zasebno napajaju. Ukupna snaga zvučnika je 1200W. Frekvencijski opseg je od 55 do 18000Hz.

  52.890,00 din.
 • LD Systems DAVE 8 XS sistem

  LD Systems DAVE 8 XS sistem

  Aktivni potrabl 2.1 sistem za razglas visokih performansi. Sistem sadrži jedan subwoofer sa zvučnikom veličine 8" i satelitima odkojih svaki sadrži po dva zvučnika od 4" i jedan visokotonski zvučnik od 1". Glavna karakteristika ovog sistema je kristalno jasan zvuk, nalazi svoju primenu u multimedijalnom okruženju, klubskom ozvučavanju, za DJ, ili manje izvođače sa klavijaturama. A/B pojačivač napaja posebno bas zvučnik a posebno satelite što omogućava odličan balans. Na zadnjem panelu se nalaze XLR i RCA ulazi i standardni Speakon izlazi za satelite. Sadrži limiter koji štiti i sprečava bilo kakvo izobličenje i opterećenje, i sadrži prekidač za okretanje faze za 180°, potenciometri za regulisanje satelita i bas zvučnika ponaosob.

  55.975,00 din.
 • LD Systems DAVE 8 SET 1 torba za DAVE 8

  LD Systems DAVE 8 SET 1 torba za DAVE 8

  Ovaj set sadrži torbe potrebne za pakovanje i transport LD Systems DAVE 8XS zvučničkog sistema, i to postavljenu torbu za subwoofer i postavljenu torbu za satelite. Torba za subwoofer sadrži i 4 velika džepa, a torba za satelite dva džepa.

  11.500,00 din.
 • LD Systems MAUI 28 sistem

  LD Systems MAUI 28 sistem

  Kompaktan aktivan modularni "sve u jednom" sistem. Savršen za bendove, prezentacije ili DJ-eve kao i sve gde je potrebna sofisticirana reprodukcija ili živo izvođenje. Jednostavna "plug and play" instalacija bez gomile kablova za lako sklapanje i montiranje. Ovaj sistem krasi ravnomeran i dinamičan zvuk u svim frekvencijskim pojasevima. Array kofiguracija reprodukuje vrlo izbalansiran zvuk u svim uglovima. Garantovano kvalitetan zvuk za izvođače i publiku!

  135.900,00 din.
 • LD Systems MAUI 44 sistem

  LD Systems MAUI 44 sistem

  Aktivan sistem. Obezbeđuje maksimalnu disperziju i konzistenatn kvalitet zvuka kako slušalaca tako i izvođača. Set je zahvalan za manje bendove, DJ, konferencije ili prezentacije. Lako za montažu i demontažu. Satelit se krutom vezom montira na woofer. Pojačalo od 1600W integrisano u subwoofer napaja i satelite, pruža profesionalne nivoe finog podešavanja čitavog sistema. Vertikalni stub sadrži 16 neodijumskih zvučnika prečnika 3,5" sa integrisanim hlađenjem i dva Celestion visokotonca od po 1".

  344.875,00 din.
 • LD Systems DAVE 8 XS G zaštitna mrežica

  LD Systems DAVE 8 XS G zaštitna mrežica

  Par zaštitnih maski za Dave 8 XS sistem. Montiraju se samolepjivom velkro (čičak) trakom koja se dobija uz grilove.

  2.475,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com