Slušalice Audio-Technica

 • Audio-Technica AVC200 slušalice

  Audio-Technica AVC200 slušalice

  Audio-Technica AVC200 slušalice možete koristiti uz bilo koji kućni sistem, plejer, računar ili telefon i prvenstveno su dizajnirane da reprodukuju pun zvuk bilo da gledate film ili slušate muziku. Poseduju velike školjke koje prekrivaju celo uvo i odlično izoluju što omogućava da uživate u kompletnoj zvučnoj slici. Slušalica za široke namene odlične izrade i izuzetno kvalitetnog zvuka.

 • Audio-Technica AVC400 slušalice

  Audio-Technica AVC400 slušalice

  Audio-Technica ATH-AVC400 slušalice napravljene su da pojačaju vaše uživanje u muzici i filmu. Izuzetno su udobne i mogu se nositi na glavi satima a pritom odlično izoluju. Dva velika drajvera od po 53 mm reprodukuju širok frekvencijski spektar a slušalice dodatno poseduju i bas-reflex port.

  85 €
 • Audio-Technica AVC500 slušalice

  Audio-Technica AVC500 slušalice

  Audio-Technica AVC500 je najjači model AVC serije slušalica i kao takav pruža najviše za uloženi novac. Ogroman frekventni opseg, moderan dizajn, kvalitetni materijali... Slušalica koja će vas služiti i kojom ćete biti zadovoljni jako dugo.

  90 €
 • Audio-Technica ATH-M20x slušalice

  Audio-Technica ATH-M20x slušalice

  Audio-Technica ATH-M20x su prve iz već dobro poznate serije M profesionalnih slušalica. Modernog dizajna, izrađene od materijala visokog kvaliteta, pružaju veliku udobnost pri slušanju i efektnu izolaciju. Idealan izbor za snimanje u amaterskim ili polu profesionalnim uslovima i mix.

 • Audio-Technica ATH-M30x slušalice

  Audio-Technica ATH-M30x slušalice

  Audio-Technica ATH-M30x su profesionalne monitorske slušalice. Predstavljaju kombinaciju modernog dizajna i materijala visokog kvaliteta. Specijalno su podešene za audio sa puno detalja, sa jakom definicijom srednjih tonova. Namenjene su za rad u studiju i mix ali su se jako dobro pokazale i za terenski rad.

  90 €
 • Audio-Technica ATH-M40x slušalice

  Audio-Technica ATH-M40x slušalice

  Audio-Technica ATH-M40x su profesionalne monitorske slušalice koje reprodukuju neverovatno ravan i tačan signal kroz čitav frekvencijski opseg. Kabl je odvojiv od slušalica, a uz sušalice dolaze dva kabla, ravni i spiralni. M40x se preporučuju za rad u studiju, trekink ili mix, ali i za DJ produkciju ili žive nastupe.

 • Audio-Technica ATH-M50x slušalice

  Audio-Technica ATH-M50x slušalice

  Audio-Technica ATH-M50x je najbolji model M serije slušalica. Neverovatno udobne slušalice koje dolaze u kompletu sa čak tri različita kabla koje po želji možete menjati. Reprodukuju neverovatno precizan zvuk sa deteljima kroz čitav frekvencijski opseg. Bili da radite u studiju, mix, produkciju, ili nastupate uživo, DJ, ove slušalice su jedna alatka na koju ćete uvek moći da se oslonite. Slušalice su dostupne u beloj ili crnoj boji.

 • Audio-Technica ATH-M70x slušalice

  Audio-Technica ATH-M70x slušalice

  Audio-Technica ATH-M70x je najnoviji dodatak M seriji pofesionalnih slušalica. Ovaj model slušalica dizajniran je da proizvede ekstremno niske i ekstremno visoke frekvencije, od 5 Hz pa sve do 40.000 Hz. Idealne su za rad u studiju, mix, master i post-produkciju.

  340 €
 • Audio-Technica EP3 dinamičke in-ear slušalice

  Audio-Technica EP3 dinamičke in-ear slušalice

  The EP3 Dynamic In-Ear Headphones are equipped with proprietary Audio-Technica dynamic drivers offering a full frequency response and richly detailed high-fidelity sound.

  75 €
 • Audio-Technica M3 bežični in-ear monitor system

  Audio-Technica M3 bežični in-ear monitor system

  Audio-Technica's advanced M3 IEM system offers a full range of professional in-ear monitoring features, with a choice of 1321 UHF channels and easy-to-read LCD information displays on both transmitter and receiver for setting preferences.

  930 €

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com