Slušalice AKG 1 - 10 od 17

 • AKG K52 slušalice

  AKG K52 slušalice

  K52 su nove slušalice iz već proslavljene K serije AKG slušalica. Ovaj model je zamena za stari model K44. Slušalice su zatvorenog tipa sa fiksnim kablom dužine 2.5m. Opseg od 18 do 20.000Hz pokriće sve što želite da čujete pa su ove slušalice dobre za veoma širok spektar muzičkih žanrova. Odlične slušalice za studio ili monitoring po jako povoljnoj ceni.

  5.850,00 din.
 • AKG K72 slušalice

  AKG K72 slušalice

  Zatvorene dinamičke slušalice profesionalnog kvaliteta zvuka, veoma elegantnog dizajn. Poseduju drajver prečnika 40 mm koji otkriva sve detalje i najfinije nijanse i veoma realno prenosi sliku svakog sistema. Odlične su za kućno slušanje muzike, monitoring u studiju ili postavku i miks muzike u kućnim ili studijskim uslovima.

  7.300,00 din.
 • AKG K92 slušalice

  AKG K92 slušalice

  Novo dizajnirane K92 stereo, polu otvorene slušalice kombinuju odličan zvuk sa idealnom cenom. Podesiva traka, jastučići od veštačke trake i mala težina obezbeđuju dodatnu udobnost. Veliki 1.6-inčni (40-mm) zvučnici obezbeđuju prirodan zvuk. Odlična slušalica za svaku priliku, bilo da je u pitanju opuštajuće slušanje muzike, snimanje muzike ili postavka instrumenata u miksu ili mastering

  9.300,00 din.
 • AKG K141 MK II slušalice

  AKG K141 MK II slušalice

  AKG K141 MK II je profesionalna polu-otvorena studijska slušalica, unapređena verzija legendarnog K141 modela koji je industrijski monitoring standard u svim bitnim svetskim studijima za snimanje muzike. Imaju patentirani 30 mm XXL pretvarač sa Varimotion tehnologijom pružaju veću osetljivost, širi dinamički opseg i neverovatan nivo SPL-a. Uz slušalice se dobijaju dva seta jastučića - jastučići od skaja i jastučići od svile koji se po potrebi mogu menjati. Traka se automatski sama podešava po veličini glave tako da se savršeno uklapaju i pružaju maksimalnu udobnost pri dužem radu. Profesionalni Mini XLR konektor omogućava veoma brzu zamenu kabla. Poseduju 3,5 mm konektor koji se adapterom na zavrtanj lako može pretvoriti u 6,3 mm stereo konektor.

  19.500,00 din.
 • AKG K240 MK II slušalice

  AKG K240 MK II slušalice

  AKG K240 MK II je naslednik legendarnog modela K240 poznatom svim relevantnim studijima i orkestrima u svetu. Koriste se kako za miks, editing i mastering muzike tako i za referentni monitoring, ili binski referentni monitoring. Imaju patentirani 30 mm XXL pretvarač sa Varimotion tehnologijom i pružaju veću osetljivost, širi dinamički opseg i neverovatan nivo SPL-a. Drajveri u potpunosti prekrivaju ušnu školjku što pruža potpunu udobnost pri dužem slušanju. Kabl je sa jedne strane terminisan mini XLR konekcijom što omogućava lako skidanje i zamenu kabla.

  14.360,00 din.
 • AKG HSD271 slušalice sa mikrofonom

  AKG HSD271 slušalice sa mikrofonom

  AKG HSD271 su profesionalne slušalice sa integrisanim mikrofonom. Odlično rešenje u radiodifuznoj tehnici prenosa zvuka za novinare reportere. Mikrofn je postavljen na kraju flaeksibilne ruke koja omogućava da se mikrofon maksimalno prilagodi govorniku. Mikrofon je dinamičkog tipa i automatski se isključuje kada se slušalice skinu sa glave. Kabl je mini XLR priključkom povezan sa slušalicom te se lako može skinuti i zameniti.

  45.410,00 42.826,00 din.
 • AKG K121 slušalice

  AKG K121 slušalice

  Poluotvorene studijske dinamičke slušalice. Spadaju u rang profesionalnih studijskih slušalica i jeftinija varijanta modela K141 MKII. Odlična slušalica za svaki vid korišćenja u studiju - monitoring, preslušavanje ili montaža audio materijala. Zahvaljujuči velikim drajverima i samopodesivom rajfu veoma su udobne za dugo nošenje i slušanje. Imaju ravan fiksiran kabl koji ide iz jednog drajvera na čijem je kraju 3,5 mm konektor na koji se šrafi adapter na 6,3 mm.

  12.020,00 din.
 • AKG K240 Studio slušalice

  AKG K240 Studio slušalice

  Profesionalne visokokvalitetne studijske slušalice. Spadaju u red polu-otvorenih slušalica i dizajnirane su za profesionalnu upotrebu kako u studiju tako i na terenu za snimanje, miks i bilo kakvu postavku zvuka. Imaju patentirani 30 mm XXL pretvarač sa Varimotion tehnologijom pružaju veću osetljivost, širi dinamički opseg i neverovatan nivo SPL-a. Drajveri u potpunosti prekrivaju ušnu školjku što pruža potpunu udobnost pri dužem slušanju. Imaju mini XLR konekciju kabla sa drajverom što omogućava lako skidanje i zamenu kabla.

  12.020,00 din.
 • AKG IP2 In-Ear Monitoring slušalice

  AKG IP2 In-Ear Monitoring slušalice

  AKG IP2 profesionalne slušalice visokog kvaliteta pružaju širok spektar jasnog i toplog zvuka uz preciznu reprodukciju visokih tonova, oštru i veoma čistu reprodukciju basa. Udobne za dugotrajno nošenje i odlično izoluju spoljnu buku. Pretežno namenjene in ear monitoringu na velikim binama i u velikoj buci

  10.685,00 din.
 • AKG K81 DJ slušalice

  AKG K81 DJ slušalice

  Dinamičke DJ slušalice odličnog kvaliteta. Jedan od najtraženijih modela slušalica za DJ-eve. Pružaju vrlo realnu zvučnu sliku, zahvalne za klubske setove. Zatvoreni sistem. Očigledno, neformalne žurke zaslužuju isti profesionalni zvuk kao i veliki događaji. Poluprofesionalnim didzejevima takođe treba pouzdana oprema. K 81 DJ se tu uklapaju savršeno. Zatvoreni dizajn omogućava optimalnu izolaciju od ambijentalne buke. K 81 DJ može da podnese grubo korišćenje i njihova viskoa SPL sposobnost omogućava izvrstan kvalitet zvuka. Konacno, nivo komforta je impresivan kao i njihov mocan bas i precizan zvuk.

  7.480,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com