Miksete LD Systems 1 - 10 od 12

 • LD Systems VIBZ 6D mikseta

  LD Systems VIBZ 6D mikseta

  Kompaktan šestokanalni mikser koji savršeno odgovara manjim izvođačima, prezentacijama ili kućnom snimanju muzike. Ima dva balanisrana mikrofonska ulaza koji sardže mikrofonsko predpojačanje napravljena od visoko kvalitetnih komponenti, fantomskim napajanjem i tropojasnim ekvilajzerom, zatim dva stereo linijska ulaza sa dvopojasnim ekvilajzerom koji su mono kompatibilni i po jedan efect loop po kanalu. Sadrži banku od 16 efekata koji se mogu dodeliti i dozirati svakom kanalu ponaosob. Strujni adapter je uključen u cenu.

  19.375,00 din.
 • LD Systems VIBZ 8DC mikseta

  LD Systems VIBZ 8DC mikseta

  Kompaktan osmokanalni mikser koji savršeno odgovara manjim izvođačima, prezentacijama ili kućnom višekanalnom snimanju muzike. Ima četiri balanisrana mikrofonska ulaza koji sardže mikrofonsko predpojačanje napravljena od visoko kvalitetnih komponenti, low cut filter fantomskim napajanjem i tropojasnim ekvilajzerom, kompresor na prva dva kanala, zatim tri stereo linijska ulaza sa dvopojasnim ekvilajzerom koji su mono kompatibilni i po jedan efect loop po kanalu. Sadrži banku od 16 efekata koji se mogu dodeliti i dozirati svakom kanalu ponaosob. Strujni adapter je uključen u cenu.

  22.800,00 din.
 • LD Systems VIBZ 10C mikseta

  LD Systems VIBZ 10C mikseta

  Višenamenski desetokanalni mikser koji savršeno odgovara manjim izvođačima, prezentacijama ili kućnom višekanalnom snimanju muzike. Ima četiri balanisrana mikrofonska ulaza koji sardže mikrofonsko predpojačanje napravljena od visoko kvalitetnih komponenti, low cut filter fantomskim napajanjem i tropojasnim ekvilajzerom, kompresor na prva dva kanala, zatim četiri stereo linijska ulaza sa dvopojasnim ekvilajzerom koji su mono kompatibilni. Ovaj model ne sadrži efekte. Strujni adapter je uključen u cenu.

  19.900,00 din.
 • LD Systems VIBZ 12DC mikseta

  LD Systems VIBZ 12DC mikseta

  Višenamenski desetokanalni mikser koji savršeno odgovara ozvučavanju bendu sa više izvođača, prezentacijama ili kućnom višekanalnom snimanju muzike. Ima šest balanisrana mikrofonska ulaza koji sardže mikrofonsko predpojačanje napravljena od visoko kvalitetnih komponenti, low cut filter fantomskim napajanjem i tropojasnim ekvilajzerom, kompresor na prva četiri kanala, insert tačke na svim kanalima - mono i stereo, zatim četiri stereo linijska ulaza sa dvopojasnim ekvilajzerom koji su mono kompatibilni. Sadrži banku od 100 efekata koji se mogu dodeliti i dozirati svakom kanalu ponaosob. Ulazni kanali mogu da se šalju na glavni (main) izlaz ili na grupu. Strujni adapter je uključen u cenu.

  33.250,00 din.
 • LD Systems VIBZ 24 DC mikseta

  LD Systems VIBZ 24 DC mikseta

  LD Systems VIBZ 24 DC je pasivna mikseta namenjena upotrebi na koncertima ili u studiju. Poseduje 16 mono balansiranih mikrofonskih i linijskih ulaza sa tropojasnim ekvilajzerom u parametričkom modu za srednji opseg, 4 stereo kanala sa četvoropojasnim ekvilajzerom, 4 sub grupe, banku od 100 24-bit efekata. Svi kanali imaju visokokvalitetne predpojačivače sa Gain kontrolom, 4 AUX-a, Mute i PF funkcijom sa signal i clip LED indikacijom. Send poseduje opciju izbora za slanje signala za pre i posle glavnog reglera. Mikseta ima ugrađen kompresor po svakom kanalu i insert tačke za svaki kanal ponaosob. Master sekcija nudi mogućnost izbora balansiranog ili nebalansiranog izlaznog signala, individualne izlaze za grupe sa preciznim merenjem, control room izlaznu sekciju, izlaz za slušalice kao i master sedmopojasni grafički ekvilajzer.

  769 €
 • LD Systems LAX 502 mikseta

  LD Systems LAX 502 mikseta

  Najmanja od LAX mikseta, LAX 502 poseduje jedan mikrofonski i dva stereo linijska kanala. Postoji i fantomsko napajanje od 48V. Mala i praktična mikseta pogodna za najrazličitije namene.

  8.750,00 din.
 • LD Systems LAX 6 D mikseta

  LD Systems LAX 6 D mikseta

  Miksete iz LAX serije daju jako dobar zvuk, poseduju puno opscija, a sve to po prihvatljivoj ceni, pa su pogodne za različite primene, od profesionalnih i kućnih studija do živih nastupa. LAX 6 D je mikseta sa integrisanim DSP procesorom za efekte. ukupno 6 ulaznih kanala (2 mikrofonska mono kanala, i 2 linijska stereo kanala).

  18.125,00 din.
 • LD Systems LAX 8 D mikseta

  LD Systems LAX 8 D mikseta

  Miksete iz LAX serije daju jako dobar zvuk, poseduju puno opscija, a sve to po prihvatljivoj ceni, pa su pogodne za različite primene, od profesionalnih i kućnih studija do živih nastupa. LAX 8 D je mikseta sa integrisanim DSP procesorom za efekte. ukupno 8 ulaznih kanala (4 mikrofonska mono kanala, i 2 linijska stereo kanala).

  27.200,00 din.
 • LD Systems LAX 12 D USB mikseta

  LD Systems LAX 12 D USB mikseta

  Miksete iz LAX serije daju jako dobar zvuk, poseduju puno opscija, a sve to po prihvatljivoj ceni, pa su pogodne za različite primene, od profesionalnih i kućnih studija do živih nastupa. LAX 12 D USB je mikseta sa integrisanim DSP procesorom za efekte i USB MP3 plejerom. ukupno 12 ulaznih kanala (4 mikrofonska mono kanala, i 4 linijska stereo kanala).

  38.625,00 din.
 • LD Systems LAX 16 D mikseta

  LD Systems LAX 16 D mikseta

  Miksete iz LAX serije daju jako dobar zvuk, poseduju puno opscija, a sve to po prihvatljivoj ceni, pa su pogodne za različite primene, od profesionalnih i kućnih studija do živih nastupa. LAX 16 D je mikseta sa integrisanim DSP procesorom za efekt. ukupno 16 ulaznih kanala (8 mikrofonska mono kanala, i 4 linijska stereo kanala).

  49.950,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com