Akustične gitare Framus 1 - 10 od 28

 • Framus FR A TEXAN NT E ozvučena akustična gitara

  Framus FR A TEXAN NT E ozvučena akustična gitara

  Framus Texan akustična gitara sa ozvukom. Odličan instrument za početnike kao i one koji su na budžetu a žele ozvučenu gitaru za profesionalnu upotrebu. Prednja ploča od smreke, stranice i zadnja ploča od katalpe. Artec ozvuka sa tropojasnim ekvilajzerom.

  19.999,00 din.
 • Framus FD 14SV VSNT CE ozvučena akustična gitara

  Framus FD 14SV VSNT CE ozvučena akustična gitara

  Framus FD 14SV VSNT CE serija akustičnih gitara!!! Sa prednjom pločom od punog drveta sitka smreke i dobro poznatim konturama tela, Framus Legacy serija akustičnih gitara pruža jasan, balansiran ton za različite stilove svirke. Prevashodno namenjena za sviranje prstima. Mahagoni/Abalon rozeta i prirodni saten finiš čine da instrument izgleda isto kao što i svira... fantastično. Fishman ISYS+ ozvuka koja se odlično ponaša u pojačalu i na mikseti.

 • Framus FD 14SV VNT CE ozvučena akustična gitara

  Framus FD 14SV VNT CE ozvučena akustična gitara

  Framus FD-14SV VNT CE serija akustičnih gitara!!! Sa prednjom pločom od punog drveta sitka smreke i dobro poznatim konturama tela, Framus Legacy serija akustičnih gitara pruža jasan, balansiran ton za različite stilove svirke. Prevashodno namenjena za sviranje prstima. Mahagoni/Abalon rozeta i finiš u visokom sjaju čine da instrument izgleda isto kao što i svira... fantastično. Fishman ISYS+ ozvuka koja se odlično ponaša u pojačalu i na mikseti.

 • Framus FF 14SV VNT CE ozvučena akustična gitara

  Framus FF 14SV VNT CE ozvučena akustična gitara

  Framus FF-14SV VNT CE serija akustičnih gitara!!! Sa prednjom pločom od punog drveta sitka smreke i dobro poznatim konturama tela, Framus Legacy serija akustičnih gitara pruža jasan, balansiran ton za različite stilove svirke. Prevashodno namenjena za sviranje prstima. Mahagoni/Abalon rozeta i finiš u visokom sjaju čine da instrument izgleda isto kao što i svira... fantastično. Fishman ISYS+ ozvuka koja se odlično ponaša u pojačalu i na mikseti.

  70.500,00 55.660,00 din.
 • Framus FG 14S BK CE ozvučena akustična gitara

  Framus FG 14S BK CE ozvučena akustična gitara

  Framus FG 14S BK CE serija Framus akustičnih gitara!!! Sa prednjom pločom od punog drvetasitka smreke i dobro poznatim konturama tela, Framus Legacy serija akustičnih gitara pruža jasan, balansiran ton za različite stilove svirke. Namenjena za sviranje prstima i trzalicom. Mahagoni/Abalon rozeta i finiš u visokom sjaju čine da instrument izgleda isto kao što i svira... fantastično. Fishman ISYS+ ozvuka koja se odlično ponaša u pojačalu i na mikseti.

  63.125,00 48.800,00 din.
 • Framus podloga za miš

  Framus podloga za miš

  Standardna glatka podloga za miš u obliku Framus Camarillo modela elekrične gitare. Savršen poklon za gitariste i zaljubljenike u gitare.

  500,00 din.
 • Framus FD 14M NS akustična gitara

  Framus FD 14M NS akustična gitara

  Nova serija Framus akustičnih gitara za 2015. Sa prednjom pločom od punog drveta mahagonija i dobro poznatim konturama tela, Framus Legacy serija akustičnih gitara pruža jasan, balansiran ton za različite stilove svirke. Prevashodno namenjena za sviranje trzalicom. Mahagoni/Abalon rozeta i natural satin finiš čine da instrument izgleda isto kao što i svira... fantastično.

 • Framus FD 14M NS CE ozvučena akustična gitara

  Framus FD 14M NS CE ozvučena akustična gitara

  Framus FD-14M NS CE serija akustičnih gitara!!! Sa prednjom pločom od punog drveta mahagonija i dobro poznatim konturama tela, Framus Legacy serija akustičnih gitara pruža jasan, balansiran ton za različite stilove svirke. Prevashodno namenjena za sviranje prstima. Mahagoni/Abalon rozeta i natural satin finiš čine da instrument izgleda isto kao što i svira... fantastično. Fishman ISYS+ ozvuka koja se odlično ponaša u pojačalu i na mikseti.

 • Framus FD 14M VS akustična gitara

  Framus FD 14M VS akustična gitara

  Framus FD 14M VS serija akustičnih gitara!!! Sa prednjom pločom od punog drveta mahagonija i dobro poznatim konturama tela, Framus Legacy serija akustičnih gitara pruža jasan, balansiran ton za različite stilove svirke. Prevashodno namenjena za sviranje trzalicom. Mahagoni/Abalon rozeta i Vintage sunburst finiš čine da instrument izgleda isto kao što i svira... fantastično.

 • Framus FD 14M VS CE ozvučena akustična gitara

  Framus FD 14M VS CE ozvučena akustična gitara

  Nova serija Framus akustičnih gitara za 2015!!! Sa prednjom pločom od punog drveta mahagonija i dobro poznatim konturama tela, Framus Legacy serija akustičnih gitara pruža jasan, balansiran ton za različite stilove svirke. Prevashodno namenjena za sviranje trzalicom. Mahagoni/Abalon rozeta i Vintage sunburst finiš čine da instrument izgleda isto kao što i svira... fantastično. Fishman ISYS+ ozvuka koja se odlično ponaša u pojačalu i na mikseti.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com