Akustične gitare Framus 1 - 10 od 29

 • Framus FD 14SV VSNT CE Legacy series akustična gitara sa ozvukom

  Framus FD 14SV VSNT CE Legacy series akustična gitara sa ozvukom

  Framus FD 14SV VSNT CE serija akustičnih gitara!!! Sa prednjom pločom od punog drveta sitka smreke i dobro poznatim konturama tela, Framus Legacy serija akustičnih gitara pruža jasan, balansiran ton za različite stilove svirke. Prevashodno namenjena za sviranje prstima. Mahagoni/Abalon rozeta i prirodni saten finiš čine da instrument izgleda isto kao što i svira... fantastično. Fishman ISYS+ ozvuka koja se odlično ponaša u pojačalu i na mikseti.

  70.500,00 din.
 • Framus FD 14S BLK CE Legacy series akustična gitara sa ozvukom (Visoki sjaj)

  Framus FD 14S BLK CE Legacy series akustična gitara sa ozvukom (Visoki sjaj)

  Framus FD-14S BLK CE serija akustičnih gitara!!! Sa prednjom pločom od punog drveta sitka smreke i dobro poznatim konturama tela, Framus Legacy serija akustičnih gitara pruža jasan, balansiran ton za različite stilove svirke. Prevashodno namenjena za sviranje prstima. Mahagoni/Abalon rozeta i Vintage sunburst finiš čine da instrument izgleda isto kao što i svira... fantastično. Fishman ISYS+ ozvuka koja se odlično ponaša u pojačalu i na mikseti.

  66.125,00 din.
 • Framus FF 14S BK CE Legacy Series ozvučena akustična gitara

  Framus FF 14S BK CE Legacy Series ozvučena akustična gitara

  Framus FF-14S BK CE serija akustičnih gitara!!! Sa prednjom pločom od punog drveta sitka smreke i dobro poznatim konturama tela, Framus Legacy serija akustičnih gitara pruža jasan, balansiran ton za različite stilove svirke. Prevashodno namenjena za sviranje prstima. Mahagoni/Abalon rozeta i finiš u visokom sjaju čine da instrument izgleda isto kao što i svira... fantastično. Fishman ISYS+ ozvuka koja se odlično ponaša u pojačalu i na mikseti.

 • Framus FF 14SV VNT CE Legacy series ozvučena akustična gitara (visoki sjaj)

  Framus FF 14SV VNT CE Legacy series ozvučena akustična gitara (visoki sjaj)

  Framus FF-14SV VNT CE serija akustičnih gitara!!! Sa prednjom pločom od punog drveta sitka smreke i dobro poznatim konturama tela, Framus Legacy serija akustičnih gitara pruža jasan, balansiran ton za različite stilove svirke. Prevashodno namenjena za sviranje prstima. Mahagoni/Abalon rozeta i finiš u visokom sjaju čine da instrument izgleda isto kao što i svira... fantastično. Fishman ISYS+ ozvuka koja se odlično ponaša u pojačalu i na mikseti.

  70.500,00 din.
 • Framus FG 14S BK CE Legacy Series akustična gitara sa ozvukom(Grand auditorium)

  Framus FG 14S BK CE Legacy Series akustična gitara sa ozvukom(Grand auditorium)

  Framus FG 14S BK CE serija Framus akustičnih gitara!!! Sa prednjom pločom od punog drvetasitka smreke i dobro poznatim konturama tela, Framus Legacy serija akustičnih gitara pruža jasan, balansiran ton za različite stilove svirke. Namenjena za sviranje prstima i trzalicom. Mahagoni/Abalon rozeta i finiš u visokom sjaju čine da instrument izgleda isto kao što i svira... fantastično. Fishman ISYS+ ozvuka koja se odlično ponaša u pojačalu i na mikseti.

  63.125,00 din.
 • Framus FD 14SV VNT CE Legacy series akustična gitara sa ozvukom (visoki sjaj)

  Framus FD 14SV VNT CE Legacy series akustična gitara sa ozvukom (visoki sjaj)

  Framus FD-14SV VNT CE serija akustičnih gitara!!! Sa prednjom pločom od punog drveta sitka smreke i dobro poznatim konturama tela, Framus Legacy serija akustičnih gitara pruža jasan, balansiran ton za različite stilove svirke. Prevashodno namenjena za sviranje prstima. Mahagoni/Abalon rozeta i finiš u visokom sjaju čine da instrument izgleda isto kao što i svira... fantastično. Fishman ISYS+ ozvuka koja se odlično ponaša u pojačalu i na mikseti.

  72.000,00 din.
 • Framus FF 14SV VSNT CE Legacy Series akustična gitara sa ozvukom

  Framus FF 14SV VSNT CE Legacy Series akustična gitara sa ozvukom

  Framus FF-14SV VSNT CE serija akustičnih gitara!!! Sa prednjom pločom od punog drveta sitka smreke i dobro poznatim konturama tela, Framus Legacy serija akustičnih gitara pruža jasan, balansiran ton za različite stilove svirke. Prevashodno namenjena za sviranje prstima. Mahagoni/Abalon rozeta i natural satin finiš čine da instrument izgleda isto kao što i svira... fantastično. Fishman ISYS+ ozvuka koja se odlično ponaša u pojačalu i na mikseti.

  63.125,00 din.
 • Framus FD 14SV NT Legacy Series akustična gitara

  Framus FD 14SV NT Legacy Series akustična gitara

  Framus FD-14SV NT serija Framus akustičnih gitara!!! Sa prednjom pločom od punog drveta smreke i dobro poznatim konturama tela, Framus Legacy serija akustičnih gitara pruža jasan, balansiran ton za različite stilove svirke. Prevashodno namenjena za sviranje trzalicom. Mahagoni/Abalon rozeta i Vintage sunburst finiš čine da instrument izgleda isto kao što i svira... fantastično.

  424 €
 • Framus FF 14M NS CE Legacy Series akustična gitara sa ozvukom

  Framus FF 14M NS CE Legacy Series akustična gitara sa ozvukom

  Framus FF-14M NS CE serija Framus akustičnih gitara!!! Sa prednjom pločom od punog drveta mahagonija i dobro poznatim konturama tela, Framus Legacy serija akustičnih gitara pruža jasan, balansiran ton za različite stilove svirke. Prevashodno namenjena za sviranje prstima. Mahagoni/Abalon rozeta i Vintage sunburst finiš čine da instrument izgleda isto kao što i svira... fantastično. Fishman ISYS+ ozvuka koja se odlično ponaša u pojačalu i na mikseti.

  412 €
 • Framus FF 14SV VSNT Legacy Series akustična gitara

  Framus FF 14SV VSNT Legacy Series akustična gitara

  Framus FF 14SV VSNT serija akustičnih gitara!!! Sa prednjom pločom od punog drveta sitka smreke i dobro poznatim konturama tela, Framus Legacy serija akustičnih gitara pruža jasan, balansiran ton za različite stilove svirke. Prevashodno namenjena za sviranje prstima. Mahagoni/Abalon rozeta i prirodni finiš čine da instrument izgleda isto kao što i svira... fantastično.

  424 €

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com