Akustične gitare paketi

 • VGS ozvučeni akustični gitarski paket

  VGS ozvučeni akustični gitarski paket

  Gewa VGS D-1 ozvučena akustična gitara dolazi u paketu sa torbom, kaišem i trzalicama. Gitara je dreadnought oblika i odlična je za početnike ili hobiste svirače.Gitara je napravljena od smreke za prednju ploču, stranice i zadnja ploča su od basswood-a.Gitara poseduje piezo ozvuku sa 4-pojasnim ekvilajzerom i integrisanim štimerom.

 • Flight akustični gitarski paket

  Flight akustični gitarski paket

  Imate želju da svirate gitaru? Imate limitiran budžet? Flight akustični gitarski paket, nudi sve osnovno potrebno za muziciranje kod kuće ili sa društvom. Akustična gitara Flight u sunburst finišu, dreadnought oblika, sa metalnim žicama. Warwick RockBag torba od nepromočivog materijala koja može da se nosi i preko ramena, podni stalak za gitaru i trzalice.Srećno muziciranje...

 • Gewa VGS akustični gitarski paket

  Gewa VGS akustični gitarski paket

  Gewa VGS D-1 akustična gitara dolazi u paketu sa torbom,digitalnim štimerom, kaišem i trzalicama. Gitara je dreadnought oblika i odlična je za početnike ili hobiste svirače.Gitara je napravljena od smreke za prednju ploču, stranice i zadnja ploča su od basswood-a.Finiš je prirodni u visokom sjaju.

 • Gewa VGS akustični gitarski paket (Violin burst)

  Gewa VGS akustični gitarski paket (Violin burst)

  Gewa VGS D-1 akustična gitara dolazi u paketu sa torbom,digitalnim štimerom, kaišem i trzalicama. Gitara je dreadnought oblika i odlična je za početnike ili hobiste svirače.Gitara je napravljena od smreke za prednju ploču, stranice i zadnja ploča su od basswood-a.Finiš je violin burst u visokom sjaju.

 • Ovation Applause akustični paket II

  Ovation Applause akustični paket II

  Paket namenjen sviračima koji nastupaju i žele da budu portabilni.Ovation Applause AE44-4 je instrument koji se ozbiljno ponaša na ozvuci, bilo da ga uključujete u pojačalo ili na razglas.Laney LA35C pojačalo za akustičnu gitaru ima instrumentalni i mikrofonski ulaz, što je veoma zahvalno za montoring i manje svirke.U paket je uključena i veoma kvalitetna RockBag 20519 torba, kao i instrumentalni kabl.

  Artikal je trenutno rasprodat.

  61.999,00 din.
 • Ovation Applause akustični paket

  Ovation Applause akustični paket

  Za sve one koji od akustične gitare žele osećaj što bliskiji električnoj, tu nastupa Ovation. Sa svojim brzim i tankim vratom, telom koje je prilagodjeno različitim stilovima sviranja i neprevazidjenoj ozvuci Applause AB24-RR nudi kompletan ugodjaj. Uparen sa malim kućnim pojačalom Laney LA10 snage 10W. Kvalitetna torba RockBag RB 20519, instrumentalni kabl i trzalice su sastavni deo paketa.

  Artikal je trenutno rasprodat.

  37.999,00 din.
 • Gewa VGS V-1 akustični gitarski paket (Natural)

  Gewa VGS V-1 akustični gitarski paket (Natural)

  Gewa VGS V-1 akustična gitara dolazi u paketu sa torbom,digitalnim štimerom. Gitara je dreadnought oblika i odlična je za početnike ili hobiste svirače.Gitara je napravljena od punog drveta smreke za prednju ploču, stranice i zadnja ploča su od mahagonija.Finiš je natural saten.Uz gitaru se dobija postavljena torba kao i štimer sa ugrađenim mikrofonom.

  Artikal je trenutno rasprodat.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com