Magneti za gitaru Dimarzio 1 - 10 od 12

 • DiMarzio 176W, True Velvet, Bridge, magnet za gitaru

  DiMarzio 176W, True Velvet, Bridge, magnet za gitaru

  True Velvet je rezultat daljeg razvoja Blue Velvet linije magneta. Ovaj magnet je pogodan za širok spektar muzičkih stilova, od roka i metale do bluza.Predviđen za bridge poziciju.

  6.095,00 din.
 • DiMarzio DP186BK, The Cruiser, Neck, magnet za gitaru

  DiMarzio DP186BK, The Cruiser, Neck, magnet za gitaru

  Kada se govori o The Cruiser magnetu prvo pitanje je "Kakav je u poređenju sa single-coil magnetima?". Žice koje nisu namotane (E, H i G) zvuče dosta slično, a namotane žice (D, A i E) zvuče dosta deblje i punije nego kod klasičnog single-coil magneta. Ovakav zvuk je koristan ua sviranje otvorenih akorda. Magnetna sila je 40% manja nego kod klasičnih single-coil magneta pa se magnet može više približiti žicama čime se dobija veća snaga.

 • DiMarzio DP100BC, Super Distortion, magnet za gitaru

  DiMarzio DP100BC, Super Distortion, magnet za gitaru

  DiMarzio Super Distortion je jedan od prvih DiMarzio magneta, i dizajniran je da cevi pojačala odmah tera u overdrive! Od ovog magneta dobiće te i snagu i kvalitetan ton. Uglavnom se koristi za bridge poziciju, ali jako dobro radi i u neck poziciji za pojačala sa manje gain-a.

 • DiMarzio DP100BK, Super Distortion, F-spaced, magnet za gitaru

  DiMarzio DP100BK, Super Distortion, F-spaced, magnet za gitaru

  DiMarzio Super Distortion je jedan od prvih DiMarzio magneta, i dizajniran je da cevi pojačala odmah tera u overdrive! Od ovog magneta dobiće te i snagu i kvalitetan ton. Uglavnom se koristi za bridge poziciju, ali jako dobro radi i u neck poziciji za pojačala sa manje gain-a.

 • DiMarzio DP151BK, PAF Pro, magnet za gitaru

  DiMarzio DP151BK, PAF Pro, magnet za gitaru

  PAF Pro je dosta prezentan magnet prilično otvorenog zvuka što ga čini pogodnim za dosta muzičkih stilova. Bilo da se uključujete direktno u pojačalo ili signal prolazi kroz procesor ili pedale PAF Pro radi odlično. Uglavnom se upotrebljava kao magnet za neck poziciju.

 • DiMarzio DP155BK, The Tone Zone, magnet za gitaru

  DiMarzio DP155BK, The Tone Zone, magnet za gitaru

  DiMarzio Tone Zone je magnet sa jako visokim izlazom, ali ima neverovatan dinamički opseg tako da iz vašeg instrumenta možete izvući još više tonova. Uglavnom se koristi kao magnet za bridge poziciju.

 • DiMarzio DP175SW, True Velvet, Middle, magnet za gitaru

  DiMarzio DP175SW, True Velvet, Middle, magnet za gitaru

  True Velvet je rezultat daljeg razvoja Blue Velvet linije magneta. Ovaj magnet je pogodan za širok spektar muzičkih stilova, od roka i metale do bluza. Predviđen za middle poziciju.

 • DiMarzio DP175W, True Velvet, Neck, magnet za gitaru

  DiMarzio DP175W, True Velvet, Neck, magnet za gitaru

  True Velvet je rezultat daljeg razvoja Blue Velvet linije magneta. Ovaj magnet je pogodan za širok spektar muzičkih stilova, od roka i metale do bluza. Predviđen za neck poziciju.

 • DiMarzio DP181BK, Fast Track 1, magnet za gitaru

  DiMarzio DP181BK, Fast Track 1, magnet za gitaru

  Fast Track 1 daje masivniji ton od, na primer, The Cruiser magneta, ali i dalje zadržava vrlo čist i svetao ton, za razliku od sličnih humbucker magneta. Dual-blade kontinualni magnet stvara polje koje daje neverovatan balans između pojedinačnih žica.

 • DiMarzio DP193FBK, Air Norton, F-spaced, magnet za gitaru

  DiMarzio DP193FBK, Air Norton, F-spaced, magnet za gitaru

  Air Norton™ je zamišljen kao Airbucker verzija Norton magneta, za bridge poziciju i kombinaciju sa high-gain pojačalima. Ali se pokazao kao neverovatan magnet i za neck poziciju. Ton je dubok i topao ali ne prljav.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com