Bas Gitare Warwick 1 - 10 od 244

 • Warwick RB Steramer Standard 5 Burgundy Red Transparent Satin

  Warwick RB Steramer Standard 5 Burgundy Red Transparent Satin

  Warwick Streamer petižičani je ulazna serija Warwick bas gitara odličnih performansi u mat transparento crvenoj boji. Prepoznatljiv Warwick ton iz pasivnih MEC Vintage Humbucker magneta, veoma udoban i svirljiv vrat, Warwick čivije i kobilica iz dva dela, hromirani hardware. Kontrole su veoma jednostavne i magneti se mogu pojačavati ponaosob dok je regulacija tona zajednička za oba. Pored instrumenta, u kompletu se dobija imbus ključ za podešavanje vrata, imbus ključ za podešavanje sedla i jedan par sistema za zaključavanje kaiševa.

 • Warwick RB Steramer Standard 5 Ocean Blue Transparent Satin

  Warwick RB Steramer Standard 5 Ocean Blue Transparent Satin

  Warwick Streamer petižičani je ulazna serija Warwick bas gitara odličnih performansi u mat transparento plavoj boji. Prepoznatljiv Warwick ton iz pasivnih MEC Vintage Humbucker magneta, veoma udoban i svirljiv vrat, Warwick čivije i kobilica iz dva dela, hromirani hardware. Kontrole su veoma jednostavne i magneti se mogu pojačavati ponaosob dok je regulacija tona zajednička za oba. Pored instrumenta, u kompletu se dobija imbus ključ za podešavanje vrata, imbus ključ za podešavanje sedla i jedan par sistema za zaključavanje kaiševa.

 • Warwick RB Streamer Standard Solid Racing Candy Apple High Polish

  Warwick RB Streamer Standard Solid Racing Candy Apple High Polish

  Warwick Streamer je ulazna serija Warwick bas gitara odličnih performansi u crvenoj boji visokog sjaja. Prepoznatljiv Warwick ton iz pasivnih MEC Vintage Humbucker magneta, veoma udoban i svirljiv vrat, Warwick čivije i kobilica iz dva dela, hromirani hardware. Kontrole su veoma jednostavne i magneti se mogu pojačavati ponaosob dok je regulacija tona zajednička za oba. Pored instrumenta, u kompletu se dobija imbus ključ za podešavanje vrata, imbus ključ za podešavanje sedla i jedan par sistema za zaključavanje kaiševa.

 • Warwick RB Streamer Standard Solid Racing White High Polish

  Warwick RB Streamer Standard Solid Racing White High Polish

  Warwick Streamer je ulazna serija Warwick bas gitara odličnih performansi u beloj boji visokog sjaja. Prepoznatljiv Warwick ton iz pasivnih MEC Vintage Humbucker magneta, veoma udoban i svirljiv vrat, Warwick čivije i kobilica iz dva dela, hromirani hardware. Kontrole su veoma jednostavne i magneti se mogu pojačavati ponaosob dok je regulacija tona zajednička za oba. Pored instrumenta, u kompletu se dobija imbus ključ za podešavanje vrata, imbus ključ za podešavanje sedla i jedan par sistema za zaključavanje kaiševa.

 • Warwick RB Streamer Standard Solid Racing Yellow High Polish

  Warwick RB Streamer Standard Solid Racing Yellow High Polish

  Warwick Streamer je ulazna serija Warwick bas gitara odličnih performansi u žutoj boji visokog sjaja. Prepoznatljiv Warwick ton iz pasivnih MEC Vintage Humbucker magneta, veoma udoban i svirljiv vrat, Warwick čivije i kobilica iz dva dela, hromirani hardware. Kontrole su veoma jednostavne i magneti se mogu pojačavati ponaosob dok je regulacija tona zajednička za oba. Pored instrumenta, u kompletu se dobija imbus ključ za podešavanje vrata, imbus ključ za podešavanje sedla i jedan par sistema za zaključavanje kaiševa.

 • Warwick Streamer Standard Black 5 fretless bas gitara

  Warwick Streamer Standard Black 5 fretless bas gitara

  Streamer RockBass je fenomenalan ulazni petožičani model od Warwick-a. Sa telom od "Carolena" drveta, vratom od javora, fingerboardom od ružinog drveta, pasivnim MEC Vintage magnetima, izuzetnim tonom i svirljivošću ovaj bas ima skoro sve.

  84.900,00 79.999,00 din.
 • Warwick Streamer NT I 4 Natural HP

  Warwick Streamer NT I 4 Natural HP

  Bas univerzalne namene. Jazz Bass/Precision hibridna postavka aktivnih MEC magneta. Široki spektar tonova, udoban vrat od javora i telo od jove. Za svaku priliku, i svaka preporuka.

 • Warwick RB Fortress 5 Honey OFC petožičana bas gitara

  Warwick RB Fortress 5 Honey OFC petožičana bas gitara

  Petožičana bas gitara sa dva aktivna magneta u stilu jayy basa, sa aktivnom elektronikom. 24 extra high praga. Izuzetan instrument za bilo koji muzički pravac.

 • Warwick Thumb 4 Pro Series bas gitara

  Warwick Thumb 4 Pro Series bas gitara

  Jeftinija varijanta top-end serije Warwick Thumb bas gitara. Izrada Koreja, vrhunska završna obrada.Telo od Ovangkol-a (tonski slično bubingi), vrat od javora sa laminatima od Ekanga-e i fretboard od Wenge. MEC J/J aktivni magneti, dvodelni Warwick bridge, šrafljen vrat sa 24 jumbo pragova...

  1729 €
 • Warwick Thumb 5, Pro Series

  Warwick Thumb 5, Pro Series

  Jeftinija varijanta top-end serije Warwick Thumb bas gitara. Izrada Koreja, vrhunska završna obrada.Telo od Ovangkol-a (tonski slično bubingi), vrat od javora sa laminatima od Ekanga-e i fretboard od Wenge. MEC J/J aktivni magneti, dvodelni Warwick bridge, šrafljen vrat sa 24 jumbo pragova...

  1839 €

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com