Bas Gitare Warwick 1 - 10 od 246

 • Warwick RB Corvette Basic 5 Solid Racing Silver Transparent

  Warwick RB Corvette Basic 5 Solid Racing Silver Transparent

  Warwick Rock Bass iz serije Corvette. Bas gitara u sivo-transparentnoj boji, sa vratom koji sadrži 24 praga u rosewood fingerboardu. Kobilica je iz dva dela u hrom boji, telo od Jove (Alder) i pasivnim MEC magnetima i pasivnom elektronikom, pozicija kontrole u rasporedu volume/balance/tone/tone.

 • Warwick RB Steramer LX 4 Solid Red Metalic

  Warwick RB Steramer LX 4 Solid Red Metalic

  Warwick Streamer iz LX serije predstavlja ulaznu seriju Warwick bas gitara odličnih performansi u mat crvenoj boji. Prepoznatljiv Warwick ton iz pasivnih MEC Vintage Humbucker magneta, veoma udoban i svirljiv vrat, Warwick čivije i kobilica iz dva dela, hromirani hardware. Kontrole su veoma jednostavne i magneti se mogu pojačavati ponaosob dok je regulacija tona zajednička za oba. Pored instrumenta, u kompletu se dobija imbus ključ za podešavanje vrata, imbus ključ za podešavanje sedla i jedan par sistema za zaključavanje kaiševa.

 • Warwick RB Steramer Standard 5 Burgundy Red Transparent Satin

  Warwick RB Steramer Standard 5 Burgundy Red Transparent Satin

  Warwick Streamer petižičani je ulazna serija Warwick bas gitara odličnih performansi u mat crvenoj boji. Prepoznatljiv Warwick ton iz pasivnih MEC Vintage Humbucker magneta, veoma udoban i svirljiv vrat, Warwick čivije i kobilica iz dva dela, hromirani hardware. Kontrole su veoma jednostavne i magneti se mogu pojačavati ponaosob dok je regulacija tona zajednička za oba. Pored instrumenta, u kompletu se dobija imbus ključ za podešavanje vrata, imbus ključ za podešavanje sedla i jedan par sistema za zaključavanje kaiševa.

 • Warwick RB Steramer Standard 5 Ocean Blue Transparent Satin

  Warwick RB Steramer Standard 5 Ocean Blue Transparent Satin

  Warwick Streamer petižičani je ulazna serija Warwick bas gitara odličnih performansi u mat transparento plavoj boji. Prepoznatljiv Warwick ton iz pasivnih MEC Vintage Humbucker magneta, veoma udoban i svirljiv vrat, Warwick čivije i kobilica iz dva dela, hromirani hardware. Kontrole su veoma jednostavne i magneti se mogu pojačavati ponaosob dok je regulacija tona zajednička za oba. Pored instrumenta, u kompletu se dobija imbus ključ za podešavanje vrata, imbus ključ za podešavanje sedla i jedan par sistema za zaključavanje kaiševa.

 • Warwick RB Streamer Standard Solid Racing Candy Apple High Polish

  Warwick RB Streamer Standard Solid Racing Candy Apple High Polish

  Warwick Streamer je ulazna serija Warwick bas gitara odličnih performansi u crvenoj boji visokog sjaja. Prepoznatljiv Warwick ton iz pasivnih MEC Vintage Humbucker magneta, veoma udoban i svirljiv vrat, Warwick čivije i kobilica iz dva dela, hromirani hardware. Kontrole su veoma jednostavne i magneti se mogu pojačavati ponaosob dok je regulacija tona zajednička za oba. Pored instrumenta, u kompletu se dobija imbus ključ za podešavanje vrata, imbus ključ za podešavanje sedla i jedan par sistema za zaključavanje kaiševa.

 • Warwick RB Streamer Standard Solid Racing White High Polish

  Warwick RB Streamer Standard Solid Racing White High Polish

  Warwick Streamer je ulazna serija Warwick bas gitara odličnih performansi u beloj boji visokog sjaja. Prepoznatljiv Warwick ton iz pasivnih MEC Vintage Humbucker magneta, veoma udoban i svirljiv vrat, Warwick čivije i kobilica iz dva dela, hromirani hardware. Kontrole su veoma jednostavne i magneti se mogu pojačavati ponaosob dok je regulacija tona zajednička za oba. Pored instrumenta, u kompletu se dobija imbus ključ za podešavanje vrata, imbus ključ za podešavanje sedla i jedan par sistema za zaključavanje kaiševa.

 • Warwick RB Streamer Standard Solid Racing Yellow High Polish

  Warwick RB Streamer Standard Solid Racing Yellow High Polish

  Warwick Streamer je ulazna serija Warwick bas gitara odličnih performansi u žutoj boji visokog sjaja. Prepoznatljiv Warwick ton iz pasivnih MEC Vintage Humbucker magneta, veoma udoban i svirljiv vrat, Warwick čivije i kobilica iz dva dela, hromirani hardware. Kontrole su veoma jednostavne i magneti se mogu pojačavati ponaosob dok je regulacija tona zajednička za oba. Pored instrumenta, u kompletu se dobija imbus ključ za podešavanje vrata, imbus ključ za podešavanje sedla i jedan par sistema za zaključavanje kaiševa.

 • Warwick Streamer Standard Black 5 fretless bas gitara

  Warwick Streamer Standard Black 5 fretless bas gitara

  Streamer RockBass je fenomenalan ulazni petožičani model od Warwick-a. Sa telom od "Carolena" drveta, vratom od javora, fingerboardom od ružinog drveta, pasivnim MEC Vintage magnetima, izuzetnim tonom i svirljivošću ovaj bas ima skoro sve.

 • Warwick Streamer NT I 4 Natural HP

  Warwick Streamer NT I 4 Natural HP

  Bas univerzalne namene. Jazz Bass/Precision hibridna postavka aktivnih MEC magneta. Široki spektar tonova, udoban vrat od javora i telo od jove. Za svaku priliku, i svaka preporuka.

 • Warwick RB Fortress 5 Honey OFC petožičana bas gitara

  Warwick RB Fortress 5 Honey OFC petožičana bas gitara

  Petožičana bas gitara sa dva aktivna magneta u stilu jayy basa, sa aktivnom elektronikom. 24 extra high praga. Izuzetan instrument za bilo koji muzički pravac.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com