HI-FI Mini Linije Pionner 1 - 10 od 13

 • Pioneer X-CM32BT-D mikro linija

  Pioneer X-CM32BT-D mikro linija

  Pioneer X-CM32BT-D je mikro linija u narandžastoj boji, sa Bluetooth plejerom, CD plejerom i AM/FM tjunerom. Poseduje i dock za iPad i Iphone uređaje koji pored puštanja audio fajlova nudi i mogućnost punjenja povezanog uređaja. Idealan uređaj za svaki dom, lokal ili kafić.

  24.990,00 din.
 • Pioneer X-CM32BT-N mikro linija

  Pioneer X-CM32BT-N mikro linija

  Pioneer X-CM32BT-N je mikro linija u zelenoj boji, sa Bluetooth plejerom, CD plejerom i AM/FM tjunerom. Poseduje i dock za iPad i Iphone uređaje koji pored puštanja audio fajlova nudi i mogućnost punjenja povezanog uređaja. Idealan uređaj za svaki dom, lokal ili kafić.

  24.990,00 din.
 • Pioneer X-CM32BT-R mikro linija

  Pioneer X-CM32BT-R mikro linija

  Pioneer X-CM32BT-R je mikro linija u crvenoj boji, sa Bluetooth plejerom, CD plejerom i AM/FM tjunerom. Poseduje i dock za iPad i Iphone uređaje koji pored puštanja audio fajlova nudi i mogućnost punjenja povezanog uređaja. Idealan uređaj za svaki dom, lokal ili kafić.

  24.990,00 din.
 • Pioneer X-CM32BT-Y mikro linija

  Pioneer X-CM32BT-Y mikro linija

  Pioneer X-CM32BT-Y je mikro linija u žutoj boji, sa Bluetooth plejerom, CD plejerom i AM/FM tjunerom. Poseduje i dock za iPad i Iphone uređaje koji pored puštanja audio fajlova nudi i mogućnost punjenja povezanog uređaja. Idealan uređaj za svaki dom, lokal ili kafić.

  24.990,00 din.
 • Pioneer X-CM42BT-K mikro linija

  Pioneer X-CM42BT-K mikro linija

  Pioneer X-CM42BT-K je mikro linija u crnoj boji, sa Bluetooth plejerom, CD plejerom i AM/FM tjunerom. Poseduje i dock za iPad i iPhone uređaje koji pored puštanja audio fajlova nudi i mogućnost punjenja povezanog uređaja. Idealan uređaj za svaki dom, lokal ili kafić.

  28.890,00 din.
 • Pioneer X-CM42BT-L mikro linija

  Pioneer X-CM42BT-L mikro linija

  Pioneer X-CM42BT-L je mikro linija u plavoj boji, sa Bluetooth plejerom, CD plejerom i AM/FM tjunerom. Poseduje i dock za iPad i iPhone uređaje koji pored puštanja audio fajlova nudi i mogućnost punjenja povezanog uređaja. Idealan uređaj za svaki dom, lokal ili kafić.

  28.890,00 din.
 • Pioneer X-CM42BT-R mikro linija

  Pioneer X-CM42BT-R mikro linija

  Pioneer X-CM42BT-R je mikro linija u crvenoj boji, sa Bluetooth plejerom, CD plejerom i AM/FM tjunerom. Poseduje i dock za iPad i iPhone uređaje koji pored puštanja audio fajlova nudi i mogućnost punjenja povezanog uređaja. Idealan uređaj za svaki dom, lokal ili kafić.

  28.890,00 din.
 • Pioneer X-CM42BT-W mikro linija

  Pioneer X-CM42BT-W mikro linija

  Pioneer X-CM42BT-W je mikro linija u beloj boji, sa Bluetooth plejerom, CD plejerom i AM/FM tjunerom. Poseduje i dock za iPad i iPhone uređaje koji pored puštanja audio fajlova nudi i mogućnost punjenja povezanog uređaja. Idealan uređaj za svaki dom, lokal ili kafić.

  28.890,00 din.
 • Pioneer X-CM52BT-K mikro linija

  Pioneer X-CM52BT-K mikro linija

  Pioneer X-CM52BT-K je mikro linija u crnoj boji, sa Bluetooth plejerom, CD plejerom i AM/FM tjunerom. Poseduje i dock za iPad i Iphone uređaje koji pored puštanja audio fajlova nudi i mogućnost punjenja povezanog uređaja. Idealan uređaj za svaki dom, lokal ili kafić.

  30.390,00 din.
 • Pioneer X-CM52BT-W mikro linija

  Pioneer X-CM52BT-W mikro linija

  Pioneer X-CM52BT-W je mikro linija u beloj boji, sa Bluetooth plejerom, CD plejerom i AM/FM tjunerom. Poseduje i dock za iPad i Iphone uređaje koji pored puštanja audio fajlova nudi i mogućnost punjenja povezanog uređaja. Idealan uređaj za svaki dom, lokal ili kafić.

  30.390,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com