Stalci za Note

 • Adam Hall SMS11 stalak za note sa futrolom

  Adam Hall SMS11 stalak za note sa futrolom

  Deluks sklopivi stalak za note sa deluks futrolom. Vrlo čvrst notni stalak podesiv po visini od čvrstog metala sa vrlo čvrstim aluminujumskom osnovom i nitovanim nogama, krajevi nožica su obložene gumom koja onemogućava proklizavanje. Ceo stalak je u crnoj boji kao i futrola.

  2.500,00 1.990,00 din.
 • Adam Hall SMS11 PRO stalak za note sa futrolom

  Adam Hall SMS11 PRO stalak za note sa futrolom

  Adam Hall SMS 11 PRO je teleskopski stalak za note sa tronožnim postoljem, u crnoj boji sa pratećom torbom - futrolom. Veoma lagan i praktičan stalak sa čvrstom pločom, pogodan kako za školski uzrast tako i za profesionalne orkestarske svirače, a zbog futrole vrlo zahvalan za putovanja. Napravljen od čvrstog aluminijuma

  3.500,00 3.300,00 din.
 • Adam Hall SMS2 stalak za note

  Adam Hall SMS2 stalak za note

  Adam Hall SMS2 je orkestarski stalak za note, podesiv po visini. Takođe je podesiv i ugao table. kompletan stalak je napravljen od livenog čelika. Idealan za orkestar, bilo koju binu i bend, kao i za rad u studiju i snimanja.

  4.000,00 din.
 • Gravity NS ORC 1 stalak za note

  Gravity NS ORC 1 stalak za note

  Robusni orkestarski stalak za note sa ravnom pločom. Tronožno podnožje je napravljeno od masivnog alumnijuma, visina podesiva teleskopskom nosačem za sedeći ili stojeći položaj sviranja, dok je ploča od masivnog aluminijuma ravne konstrukcije. Stalak ne sadrž zavrtnje za stežanje i podešavanje visine ili nagiba što potpuno isključuje mogućnost habanja i zamene.

  7.500,00 5.155,00 din.
 • OSS TCM9150 držač za tablet

  OSS TCM9150 držač za tablet

  Ovaj nosač za tablet je praktično futrola za tablet sa montažom za mikrofonski stalak. Dok drugi nosači zahtevaju da tablet izvadite iz futrole ovaj nosač jeste futrola i nosač u isto vreme. Vrlo praktično rešenje. Odgovara za iPad 1, 2, 3 i 4.

  4.490,00 din.
 • Adam Hall SLED1PRO lanterna za note

  Adam Hall SLED1PRO lanterna za note

  SLED1Pro je lanterna za čitanje namenjena za montažu na notni stalak. Poseduje dve led diode pa se mogu postići dva nivoa osvetljenja. Obzirom da je mali potrošač i dugo svetli može se koristiti i kao lampa za čitanje prilikom putovanja.

  1.700,00 din.
 • Adam Hall SLED2PRO lanterna za note

  Adam Hall SLED2PRO lanterna za note

  SLED1Pro je lanterna za čitanje sa dve glave namenjena za montažu na notni stalak. Svaka glava poseduje dve led diode pa se mogu postići dva nivoa osvetljenja. Obzirom da je mali potrošač i dugo svetli može se koristiti i kao lampa za čitanje prilikom putovanja.

  2.750,00 din.
 • Adam Hall SLED10 lanterna

  Adam Hall SLED10 lanterna

  Lampa sa 10 LED dioda za notni pult. Ima pokretljiv i elastičan nosač tako da se može postaviti u odgovarajući položaj. Napaja se na baterije ili strujni adapter koji je uključen u cenu, kao i futrola za nošenje. Pored primene u muzici, može se primenjivati u bilo kojim uslovima gde je potrebno diskretno svetlo za čitanje.

  5.580,00 din.
 • Adam Hall SMS14PRO držač za tablet

  Adam Hall SMS14PRO držač za tablet

  Adam Hall SMS14PRO je profesionalni držač za tablet uređaje podesiv po širini i po visini. Predviđen za montažu na bilo koji mikrofonski stalak. Standard za iPad 1, iPad 2, iPad 3, iPad 4 i druge tablet računare sa širinom od 240 do 256 mm i visinom 184 - 200 mm debljine 10 mm. Jednostavno se montira na stalak za mikrofon bilo koje debljine, podesivog ugla gledanja u uspravnom ili položenom položaju.

  Artikal je trenutno rasprodat.

  4.950,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com