Klasične gitare Takamine 1 - 10 od 11

 • Takamine GC1 NAT klasična gitara

  Takamine GC1 NAT klasična gitara

  Takmine GC1 klasicna gitara za početnike,i sve ljubitelje klasicne gitare i zvuka najlonskih zica, izrađena u skladu sa visokim Takamine standardima. Prednja strana od smreke, leđa i bokovi od mahagonija, vrat od ružinog drveta i mahagonija.Udoban vrat ove gitare cini da pocetnici mogu lako da savladavaju prve tonove na gitari.

  23.340,00 din.
 • Takamine GC3 NAT klasična gitara

  Takamine GC3 NAT klasična gitara

  Takamine GC3 je predivna klasicna gitara sa gornjom plocom od punog drveta,ima prekrasnu zavrsnu obradu i visoki sjaj,bogat zvuk najlonskih zica.Savrsen instrument za sve svirace koji ocekuju svuda okolo sebe bogat zvuk klasicne gitare.Udoban vrat od mahagonija i fingerboard od ruzinog drveta daju udobnost i lakocu sviranja.

  31.615,00 din.
 • Jasmine by Takamine JC25 klasična gitara

  Jasmine by Takamine JC25 klasična gitara

  Jasmine JC-25 je klasična gitara pune veličine, odlična za svakog svirača koji traži topao ton kod budžet modela. Smreka prednja ploča sa Jasmine naprednim "bracing"-om i sapele stranicama i zadnjom pločom. Vrat je tankog profila i pruža komforan osećaj i odličnu svirljivost. Fingerboard je od ružinog drveta, kao i bridž. Gitara je završena sjajnim lakom...

 • Takamine EG124C BK klasična gitara sa ozvukom

  Takamine EG124C BK klasična gitara sa ozvukom

  Takamine G124C klasična ozvučena gitara sa kvalitetnim preampom, gornja ploča smreka , telo mahagoni.Vrat od ruzinog drveta , kvalitetan instrument za prihvatljivu cenu .

 • Takamine EG128 SC klasična gitara sa ozvukom

  Takamine EG128 SC klasična gitara sa ozvukom

  Napravljena po striktnim Takamine specifikacijama, klasična gitara G128SC poseduje tradicionalni španski dizajn i materijale, puno drvo smreke za prednju ploču i ružino drvo za stranice i zadnju ploču...

 • Takamine EG522 SC klasična ozvučena gitara

  Takamine EG522 SC klasična ozvučena gitara

  Classical nylon string, cutaway, solid top, gloss finish, TK40T preamp. The G Series offers more sizes, colors, woods than in any other family of models that Takamine offer. G Series instruments represent exceptionally good value..

 • Takamine G124 klasična gitara

  Takamine G124 klasična gitara

  Odlična gitara za početnike, izrađena u skladu sa visokim Takamine standardima. Prednja strana od omorike, leđa i bokovi od mahagonija, vrat od ružinog drveta.

 • Takamine G128S klasična gitara

  Takamine G128S klasična gitara

  TAKAMINE G-128S klasična gitara , gornja ploča od smreke , odličnog kvaliteta, školski model, bez konkurencije u svojoj klasi.Gitara za početnike , naprednije svirače , ljubitelje klasične gitare ikvalitetnog zvuka .

 • Takamine GC1 CE BLK klasična gitara

  Takamine GC1 CE BLK klasična gitara

  Takamine GC1CE je gitara odličnog izgleda koja daje bogat i kvalitetan ton. Stranice i leđa tela su od mahagonija dok je gornja ploča od smreke. Gitara poseduje i odličan preamp sa ugrađenim štimerom. Odličan izbor za svakog svirača koji traži dobru ozvučenu gitaru sa najlonskim žicama po prihvatljivoj ceni.

 • Takamine GC1CE-NAT klasična gitara

  Takamine GC1CE-NAT klasična gitara

  Takamine GC1CE je gitara odličnog izgleda koja daje bogat i kvalitetan ton. Stranice i leđa tela su od mahagonija dok je gornja ploča od smreke. Gitara poseduje i odličan preamp sa ugrađenim štimerom. Odličan izbor za svakog svirača koji traži dobru ozvučenu gitaru sa najlonskim žicama po prihvatljivoj ceni.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com