Bežični mikrofoni Sennheiser 1 - 10 od 41

 • Sennheiser EW 135 G3 bežični vokalni mikrofon

  Sennheiser EW 135 G3 bežični vokalni mikrofon

  Sennheiser EW 135-G3 je vokalni dinamički set odličnih performansi, namenjen pevanju ili prezentacijama. Vrlo pouzdan u radu, zahvalan za velike koncerte ili televizijske uslove. Kapisla mikrofona je e 835, napaja se pomoću dve AA baterije, poseduje displej na mikrofonu. Ukoliko se menja radna frekvencija, potrebno je da frekvencije budu identične na bazi i mikrofonu. Softver koji je smešten u bazi poseduje petopojasni ekvilajzer pomoću koga se dodatno može podesiti boja tona. Baza poseduje balansirani XLR izlaz muškog tipa ili TRS nebalansirani izlaz.

  89.280,00 77.900,00 din.
 • Sennheiser EW 172 G3 bežični instrumentalni set

  Sennheiser EW 172 G3 bežični instrumentalni set

  Vrlo pouzdan bežični sistem namenjen bežičnoj vezi instrumenata sa miksetom ili pojačalom. Prenos zvuka u potpunosti veran bez kašnjenja. Zahvalan za korišćenje u studijskim uslovima ili na terenu. U svom softveru poseduje petopojasni ekvilajzer za još finije podešavanje boje zvuka i gitarski štimer. Frekvencijski opseg kreće od 25 Hz što je vrlo pogodno za bas gitare sa pet žica, bez gubitka signala u niskim frekvencijama.

  720 €
 • Sennheiser EW 112 G3 prezenterski set

  Sennheiser EW 112 G3 prezenterski set

  Presenterski set sa bežičnim kravatnim mikrofonom (lavalier). ME 2 mikrofon se štipaljkom kači na odću i omogućava da ruke budu slobodne. Poseduje neusmerenu direktivnost i zbog toga se više preporučuje za korišćenje u studijskim uslovima. Odličan set za držanje predavanja i prezentacija, vrlo verno prenosi zvuk bez izobličenja. Bodypack transmiter se povezuje sa mikrofonim i kači se na kaiš govornika.

  719 €
 • Sennheiser EW 135P G3 bežični mikrofon za kameru

  Sennheiser EW 135P G3 bežični mikrofon za kameru

  Ručni predajnik sa 835 mikrofonskom kapsulom i prijemnikom predviđenim za kameru. Profesionalni ENG set, standard u svim ozbiljnim televizijama. Dizaniran za upotrebu na terenu, prijemnik se montira na kameru na delu predviđenom za rasvetu i povezuje na mikrofonski ulaz kamere. Robusni mikrofon je kardioidne usmerenosti sa visokim nivoom kvaliteta zvuka za intervjue ili izveštaje čak i pod nepovoljnim uslovima.

  719 €
 • Sennheiser EW 112P G3 bežični mikrofon za kameru

  Sennheiser EW 112P G3 bežični mikrofon za kameru

  Profesionalni reporterski bežični set za kameru. Prevashodno namenjen za spoljašnju i terensku upotrebu bez priljučenja na mrežno napajanje. Set sadrži veoma brz i pouzdan prijemnik predviđen za montažu na kameru, džepni predajnik i ME 2 elektret mikrofon neusmerene direktivnosti. Robusna izrada predajnika i prijemnika omogućava pozdan rad u svim vremanskim uslovima na terenu. Napajanje prijemnika i predajnika je iz baterija koje se dobijaju u setu.

  719 €
 • Sennheiser EW 122P G3 bežični mikrofon za kameru

  Sennheiser EW 122P G3 bežični mikrofon za kameru

  Profesionalni reporterski bežični set za kameru. Prevashodno namenjen za spoljašnju i terensku upotrebu bez priljučenja na mrežno napajanje. Set sadrži veoma brz i pouzdan prijemnik predviđen za montažu na kameru, džepni predajnik i ME 4 elektret mikrofon kardioidne usmerenosti. Robusna izrada predajnika i prijemnika omogućava pozdan rad u svim vremanskim uslovima na terenu. Napajanje prijemnika i predajnika je iz baterija koje se dobijaju u setu.

  719 €
 • Sennheiser EW 100 ENG G3 bežični mikrofon za kameru

  Sennheiser EW 100 ENG G3 bežični mikrofon za kameru

  sennheiser EW 100 ENG G3 je vrlo fleksibilan terenski ENG set mikrofona pretežno namenjen upotrebi na televiziji jednako zahvalan za unutrašnje ili spoljno snimanje. SKP 100 G3 transmiter - predajnik se jednostavno uključi u bilo koji žični mikrofon i automatski svaki žični mikrofon postaje bežični. Robusna konstrukcija prijemnika i oba predajnika omogućava stabilnost u svim vremenskim uslovima. ME 2 kondenzatorska bubica je omnidirekcione usmerenosti.

  959 €
 • Sennheiser EW 122 G3 bežični mikrofon

  Sennheiser EW 122 G3 bežični mikrofon

  Presenterski set sa bežičnim kravatnim mikrofonom (lavalier). ME 4 mikrofon se štipaljkom kači na odću i omogućava da ruke budu slobodne. Poseduje kardioidnu usmerenost-direktivnost i zbog toga se preporučuje za korišćenje u studijskim i spoljnim uslovima-teren. Odličan set za držanje predavanja i prezentacija, vrlo verno prenosi zvuk bez izobličenja. Bodypack transmiter se povezuje sa mikrofonim i kači se na kaiš govornika.

  719 €
 • Sennheiser EW 145 G3 bežični mikrofon

  Sennheiser EW 145 G3 bežični mikrofon

  Odličan bežični set visokih performansi. Ručni predajnik sadrži 845 dinamičku kapsulu super-kardioidne usmerenosti, odličnog dinamičkog odziva i osetljivosti bez bojazni od mikrofonije. Prijemnik - baza u svom softveru sarži petopojasni ekvilajzer pomoću koga se dodatno fino može podesiti boja zvuka i Soundcheck opcija za pripremno podešavanje zvuka.

  779 €
 • Sennheiser EW 152 G3 bežični mikrofon

  Sennheiser EW 152 G3 bežični mikrofon

  U situacijama kada je potrebno da ruke budu slobodne, model EW 152 pruža najbolje rešenje; ME 3 naglavni - pilot kondenzatorski mikrofon super-kardioidne usmerenosti vrlo realno i bez izobličenja prenosi ljudski glas bez skupljanja okolnih zvuka. Mikrofon je vrlo lagan i udoban za nošenje, omogućava da ruke u potpunosti budu slobodne.

  779 €

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com