Bežični mikrofoni Sennheiser 1 - 10 od 50

 • Sennheiser XSW 12 prezenterski set

  Sennheiser XSW 12 prezenterski set

  Bežični set namenjen televizijama i za držanje prezentacija. Takoreći nevidljiva bibica - lavalier mikrfon, omogućava da ruke budu slobodne. Predviđeno je da mikrofon i transmiter stoje zakačeni za odeću govornika. ME 2-2 mikrofon je kondenzatorske konstrukcije velike osetljivosti zbog čega je omiljen u studijskim uslovima. Vrlo verno prenosi ljudski glas bez izobličenja.

  57.700,00 52.350,00 din.
 • Sennheiser EW 135 G3 bežični vokalni mikrofon

  Sennheiser EW 135 G3 bežični vokalni mikrofon

  Sennheiser EW 135-G3 je vokalni dinamički set odličnih performansi, namenjen pevanju ili prezentacijama. Vrlo pouzdan u radu, zahvalan za velike koncerte ili televizijske uslove. Kapisla mikrofona je e 835, napaja se pomoću dve AA baterije, poseduje displej na mikrofonu. Ukoliko se menja radna frekvencija, potrebno je da frekvencije budu identične na bazi i mikrofonu. Softver koji je smešten u bazi poseduje petopojasni ekvilajzer pomoću koga se dodatno može podesiti boja tona. Baza poseduje balansirani XLR izlaz muškog tipa ili TRS nebalansirani izlaz.

  89.280,00 78.900,00 din.
 • Sennheiser EW 172 G3 bežični instrumentalni set

  Sennheiser EW 172 G3 bežični instrumentalni set

  Vrlo pouzdan bežični sistem namenjen bežičnoj vezi instrumenata sa miksetom ili pojačalom. Prenos zvuka u potpunosti veran bez kašnjenja. Zahvalan za korišćenje u studijskim uslovima ili na terenu. U svom softveru poseduje petopojasni ekvilajzer za još finije podešavanje boje zvuka i gitarski štimer. Frekvencijski opseg kreće od 25 Hz što je vrlo pogodno za bas gitare sa pet žica, bez gubitka signala u niskim frekvencijama.

  659 €
 • Sennheiser EW 112 G3 prezenterski set

  Sennheiser EW 112 G3 prezenterski set

  Presenterski set sa bežičnim kravatnim mikrofonom (lavalier). ME 2 mikrofon se štipaljkom kači na odću i omogućava da ruke budu slobodne. Poseduje neusmerenu direktivnost i zbog toga se više preporučuje za korišćenje u studijskim uslovima. Odličan set za držanje predavanja i prezentacija, vrlo verno prenosi zvuk bez izobličenja. Bodypack transmiter se povezuje sa mikrofonim i kači se na kaiš govornika.

  89.280,00 86.500,00 din.
 • Sennheiser EW 135P G3 bežični mikrofon za kameru

  Sennheiser EW 135P G3 bežični mikrofon za kameru

  Ručni predajnik sa 835 mikrofonskom kapsulom i prijemnikom predviđenim za kameru. Profesionalni ENG set, standard u svim ozbiljnim televizijama. Dizaniran za upotrebu na terenu, prijemnik se montira na kameru na delu predviđenom za rasvetu i povezuje na mikrofonski ulaz kamere. Robusni mikrofon je kardioidne usmerenosti sa visokim nivoom kvaliteta zvuka za intervjue ili izveštaje čak i pod nepovoljnim uslovima.

  89.875,00 79.500,00 din.
 • Sennheiser EW 112P G3 bežični mikrofon za kameru

  Sennheiser EW 112P G3 bežični mikrofon za kameru

  Profesionalni reporterski bežični set za kameru. Prevashodno namenjen za spoljašnju i terensku upotrebu bez priljučenja na mrežno napajanje. Set sadrži veoma brz i pouzdan prijemnik predviđen za montažu na kameru, džepni predajnik i ME 2 elektret mikrofon neusmerene direktivnosti. Robusna izrada predajnika i prijemnika omogućava pozdan rad u svim vremanskim uslovima na terenu. Napajanje prijemnika i predajnika je iz baterija koje se dobijaju u setu.

  719 €
 • Sennheiser XSW 35 bežični mikrofon

  Sennheiser XSW 35 bežični mikrofon

  Bezični set sa dinamičkim mikrofonom. Namenjen držanju prezentacija ili pevanju. Mikrofon sa legendarnom E 835 kapsulom koja omogućava prodoran i kristalno jasan glas. Kapsula je dimačke konstrukcije kardioidne usmerenosti, napaja se pomoću dve AA baterije koje se smeštaju u sam predajnik. Vrlo pouzdan u radu.

  360 €
 • Sennheiser XSW 52 bežični pilot mikrofon

  Sennheiser XSW 52 bežični pilot mikrofon

  Bežični set sa mikrofonom koji se postavlja na glavu. Idealan za pevanje, prezentacije i fitnes instruktore, i svakoj drugoj prilici gde je potrebno da ruke govornika budu slobodne. Vrlo verno prenosi glas bez dodatnih izobličenja. ME 3 mikrofon je kardioidne usmerenosti kondenzatorske konstrukcije. stacionarni prijemnik - baza ima 8 frekvencijskih banki, 12 preseta.

  480 €
 • Sennheiser XSW 72 bežični instrumentalni set

  Sennheiser XSW 72 bežični instrumentalni set

  Bežični set za gitaru i druge instrumente sa jack (TRS) konekcijom. Vrlo verno prenosi zvuk instrumenta bez kašnjenja. Instrument se povezuje sa bodypack transmiterom - predajnikom koji prosleđuje signal do baze, a muzičar se slobodno kreće. Set je namenjen svim instrumentima sa ugrađenom ozvukom i 6,3 mm konektorom, bez obzira na tip i model instrumenta.

  300 €
 • Sennheiser XSW 65 bežični mikrofon

  Sennheiser XSW 65 bežični mikrofon

  Bežični vokalni set idealan za pevače i govor. Mikrofon sadrži kondenzatorku kapilu sa superkardioidnom usmerenošćuThis XS WIRELESS Vocal Set is perfect for singers and speakers. The acoustic consists of a condenser capsule with super-cardioid pattern and offers high feedback rejection.

  479 €

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com