Žični mikrofoni Sennheiser 1 - 10 od 40

 • Sennheiser E 835-S dinamički mikrofon

  Sennheiser E 835-S dinamički mikrofon

  Sennheiser E 835-S je dinamički žični mikrofon, jedan od najboljih mikrofona za pevanje i govor. Neodijumska glava je smeštena u metalnom kućištu maksimalno zaštićena od pada i udarca, na telu se nalazi prekidač. Poseduje vrlo izražen srednji frekventni opseg i odličnu dinamiku. Preporuka u svakom pogledu za profesionalne pevače ili rad u radiodifuznom sistemu.

  13.350,00 10.900,00 din.
 • Sennheiser E 935 dinamički mikrofon

  Sennheiser E 935 dinamički mikrofon

  Profesionalni dinamički mikrofon iz evolution 900 serije napravljen po uzoru na 835. Krasi ga vrlo izbalansiran zvuk u frekvencijskom opsegu, vrlo prodoran i čist zvuk. Odličan za svaki vid zivog nastupa, studijsko snimanje ili televizijski nastup. Jedan od najboljih mikrofona za vokal ikada napravljen.

  28.350,00 26.900,00 din.
 • Sennheiser E 845 S dinamički mikrofon

  Sennheiser E 845 S dinamički mikrofon

  Sennheiser E 845 S je superkardioidni dinamički mikrofon, poseduje vrlo visok nivo izlaznog signala i kristalno jasan zvuk, superkardioidne usmerenost. Superkardioidna usmerenost pruža mogućnost prikupljanja zvuka direktno na membranu bez neželjenih zvukova sa strane - lako eliminiše okolnu buku. Odličan za velike bine.

  120 €
 • Sennheiser E 945 dinamički mikrofon

  Sennheiser E 945 dinamički mikrofon

  Dinamički superkardioidni mikrofon sa vrlo izraženim detaljima prodornog zvuka. Prenosi glas vrlo prirodno bez izobličenja a dodaje toplu nijansu koja daje živu punoću u miksu. Preporučuje se za bine na otvorenom, hale i sve velike koncerte, kao i konferencije ili govor.

 • Sennheiser E 609 dinamički instrumentalni mikrofon

  Sennheiser E 609 dinamički instrumentalni mikrofon

  Dinamički super-kardioidni instrumentalni mikrofon. Pretežno namenjen ozvučavanju gitarskih pojačala u close-miking tehnici. Konstrukcija i frekvencijski opseg su bazirani na pređašnjem modelu MD 409. Mikrofonska kapisla je smeštena u kućištu od metala.

  25.625,00 21.500,00 din.
 • Sennheiser ME 2 clip-on lavalier mikrofon

  Sennheiser ME 2 clip-on lavalier mikrofon

  Omnidirekcioni kravatni clip-on mikrofon vrlo malih dimenzija. Namenjen pretežno govornicima u televiziji, ali se preporučuje i za ozvučavanje instrumenata. Vrlo lako se kaši na odeću pomoću štipaljke, na bodypack transmiter se povezuje putem mini stereo jack konektora. ME 2 je namenjen isključivo za upotrebu u paru sa bodypack predajnikom iz serija SK 100, SK 300, SK 5000 ili MZA 900 P eksternim fantomskim napajanjem zbog izutetno niskog izlaznog signala.

 • Sennheiser E 614 kondenzatorski mikrofon

  Sennheiser E 614 kondenzatorski mikrofon

  Višenamenski kondenzatorski mikrofon. Ima vrlo širok spektar primene, od ozvučavanja gudačkih i svih vrsta žičanih instrumenata, hora, udaraljki do snimanja govora u radiju ili televiziji. Poseduje vrlo izbalansiran zvuk u celom frekventnom opsegu.

  26.815,00 din.
 • Sennheiser MKE 400 DSLR mikrofon za kameru

  Sennheiser MKE 400 DSLR mikrofon za kameru

  Sennheiser MKE 400 je mikrofon predviđen za kamere i fotoaparate sa malom 3,5 mm TRS stereo konekcijom. Predviđen za amaterske i poluprofesinalne uređaje foto aparate ili kamere sa DSLR držačem. Sadrži anti-šok sistem, tako da je moguće snimanje u pokretu bez nepoželjnih zvukova. Ima odličnu usmerenost koja prati pokrete kamere ili foto aparata. Napaja se jednom AAA baterijom. Osetljivost se može menjati u uslovima snimanja kraće ili duže distance.

  239 €
 • Sennheiser MK 4 kondenzatorski širokopojasni mikrofon

  Sennheiser MK 4 kondenzatorski širokopojasni mikrofon

  MK4 je širokopojasni kondenzatorski mikrofon sa velikom membranom, namenjen za profesionalno studijsko snimanje. Fine rezolucije i neverovatnog kvaliteta zvuka. Lak za upotrebu. Idealan mikrofon za bilo koju namenu snimanja zvuka bilo da su u pitanju kućni, studijski, terenski ili uslovi radiodifuznog prenosa zvuka (broadcast). Zbog širine usmerenosti (dijafragme) je veoma pogodan za smianje horova u paru sa još jednim modelom MK 4. Kapsula je konstrukcijski bazirana po ugledu na vrhunski model Evolution 965 smeštena u veoma sigurnom i robusnom metalnom kućištu prečnika jedan inč. Tropinska muška XLR konekcija. Nemačka precizna proizvodnja.

  359 €
 • Sennheiser MKS 4 suspenzor za MK 4 mikrofon

  Sennheiser MKS 4 suspenzor za MK 4 mikrofon

  Elastično vešanje za Sennheiser MK 4 kondenzatorski mikrofon. Prsten je zasečen sa jedne strane da bi se mikrofon mogao postaviti bliže izvoru zvuka. Sprečava mehanički prenos zvuka udaraca od mikrofonskog stalka i dodatno obezbeđuje čvrstinu i sigurnos mikrofona od pada. Navoj suspenzora ima adapter koji omogućava laku montažu na sve vrste mikrofonskih stalaka.

  118 €

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com