Slušalice Sennheiser

 • Sennheiser HD 205 II slušalice

  Sennheiser HD 205 II slušalice

  Sennheiser HD 205 je dinamička slušalica srednje veličine naušnica. Imaju dosta ravnu frekvencijsku karakteristiku, bez izobličenja zvuka. Mogu služiti za DJ, kućno slušanje, slušanje muzike u pokretu ili studijski rad. Desna naušnica može da se okreće što može u mnogome da olakša rad DJ-evima.

  6.750,00 din.
 • Sennheiser IE 4 in ear slušalice

  Sennheiser IE 4 in ear slušalice

  Sennheiser IE 4 su slušalice za in-ear monitoring sa odličnom reprodukcijom zvuka i dobrom dinamikom. Odlična izolacija od spoljne buke i odlična reprodukcija bas frekvencija. U kompletu se dobija još tri para rezervnih gumica u tri različite veličine (small, medium, large).

  10.375,00 din.
 • Sennheiser HD 280 PRO slušalice

  Sennheiser HD 280 PRO slušalice

  HD 280 PRO su profesionalne, zatvorene, dinamičke slušalice namenjene za profesionalni monitoring. Smanjuju spoljnu buku i do 32dB pa su izuzetno pogodne za rad u bučnim sredinama. Izuzetno precizne slušalice sa ravnom frekvencijskom karakteristikom zbog čega su veoma zahvalne za monitoring u studijima za snimanje muzičkih instrumenata ili u radiodifuznoj audio tehnici. Imaju spiralni kabl koji ide iz leve naušnice na čijem je kraju pozlaćeni 3,5 mm konektor koji se takođe pozlaćenim adapterom može uvećati na 6,3 mm.

 • Sennheiser HD 25 slušalice

  Sennheiser HD 25 slušalice

  Zatvorene stereo dinamičke studijske slušalice. Industrijski standard u studijskoj tehnici snimanja muzike i live monitoringa. Idealne za DJ aplikacije. Imaju vrlo ravan frekvencijski odziv bez izobličenja u bilo kom spektru. Vrlo lagane i prijatne za duže korišćenje. Rajf može da se sastavlja i razdvaja, ravan kabl ide iz leve slušalice.

  23.875,00 din.
 • Sennheiser HD 6 MIX slušalice

  Sennheiser HD 6 MIX slušalice

  Profesionalne stereo slušalice za vrlo izraženim detaljima. Prevashodno su namenjene za DJ, dok se mogu koristiti i za druge vrste aplikacija kao što su monitoring ili bilo koje druge vrste preslušavanja gde je potrebno čuti detalje. Model inspirisan HD 25 modelom.

  31.125,00 din.
 • Sennheiser HD 7 DJ slušalice

  Sennheiser HD 7 DJ slušalice

  HD 7 DJ pružaju impresivan kvalitet zvuka, konkretan, snažan i precizan bas. Konstruisane su od robusnih i laganih delova što ih čini vrlo izdržljivim na duže staze. Mogu da se rotiraju u krugu od 210 stepeni što dodatno pruža komfor pri preslušavanju i praćenju. Mekani i izdržljivi jastučići dodatno olakšavaju rad i eliminišu pozadinsku buku.

  37.375,00 din.
 • Sennheiser HD 8 DJ slušalice

  Sennheiser HD 8 DJ slušalice

  Top-of-the-line slušalice u pogledu zvuka i dizajna! Dizajnirane za najzahtevnije korisnike i za kontrolu i preslušavanje muzike u najbučnijim uslovima. Dizajnirane su u saradnji sa najboljim svetskim DJ-evima, akustički inspirisane legendarnim modelom HD 25 i isporučuju vrhunski kvalitet zvuka najviše moguće rezolucije. Imaju pomeranje školjke za 210 stepeni radi lakše kontrole i preslušavanja i vrlo udobne jastučiće za duže nošenje i upotrebu.

  395 €

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com