Slušalice Sennheiser

 • Sennheiser IE 4 in ear slušalice

  Sennheiser IE 4 in ear slušalice

  Sennheiser IE 4 su slušalice za in-ear monitoring sa odličnom reprodukcijom zvuka i dobrom dinamikom. Odlična izolacija od spoljne buke i odlična reprodukcija bas frekvencija. U kompletu se dobija još tri para rezervnih gumica u tri različite veličine (small, medium, large).

  10.375,00 din.
 • Sennheiser HD 280 PRO slušalice

  Sennheiser HD 280 PRO slušalice

  HD 280 PRO su profesionalne, zatvorene, dinamičke slušalice namenjene za profesionalni monitoring. Smanjuju spoljnu buku i do 32dB pa su izuzetno pogodne za rad u bučnim sredinama. Izuzetno precizne slušalice sa ravnom frekvencijskom karakteristikom zbog čega su veoma zahvalne za monitoring u studijima za snimanje muzičkih instrumenata ili u radiodifuznoj audio tehnici. Imaju spiralni kabl koji ide iz leve naušnice na čijem je kraju pozlaćeni 3,5 mm konektor koji se takođe pozlaćenim adapterom može uvećati na 6,3 mm.

 • Sennheiser HD 25 slušalice

  Sennheiser HD 25 slušalice

  Zatvorene stereo dinamičke studijske slušalice. Industrijski standard u studijskoj tehnici snimanja muzike i live monitoringa. Idealne za DJ aplikacije. Imaju vrlo ravan frekvencijski odziv bez izobličenja u bilo kom spektru. Vrlo lagane i prijatne za duže korišćenje. Rajf može da se sastavlja i razdvaja, ravan kabl ide iz leve slušalice.

  23.875,00 din.
 • Sennheiser HD 6 MIX slušalice

  Sennheiser HD 6 MIX slušalice

  Profesionalne stereo slušalice za vrlo izraženim detaljima. Prevashodno su namenjene za DJ, dok se mogu koristiti i za druge vrste aplikacija kao što su monitoring ili bilo koje druge vrste preslušavanja gde je potrebno čuti detalje. Model inspirisan HD 25 modelom.

  31.125,00 din.
 • Sennheiser HD 7 DJ slušalice

  Sennheiser HD 7 DJ slušalice

  HD 7 DJ pružaju impresivan kvalitet zvuka, konkretan, snažan i precizan bas. Konstruisane su od robusnih i laganih delova što ih čini vrlo izdržljivim na duže staze. Mogu da se rotiraju u krugu od 210 stepeni što dodatno pruža komfor pri preslušavanju i praćenju. Mekani i izdržljivi jastučići dodatno olakšavaju rad i eliminišu pozadinsku buku.

  37.375,00 din.
 • Sennheiser HD 8 DJ slušalice

  Sennheiser HD 8 DJ slušalice

  Top-of-the-line slušalice u pogledu zvuka i dizajna! Dizajnirane za najzahtevnije korisnike i za kontrolu i preslušavanje muzike u najbučnijim uslovima. Dizajnirane su u saradnji sa najboljim svetskim DJ-evima, akustički inspirisane legendarnim modelom HD 25 i isporučuju vrhunski kvalitet zvuka najviše moguće rezolucije. Imaju pomeranje školjke za 210 stepeni radi lakše kontrole i preslušavanja i vrlo udobne jastučiće za duže nošenje i upotrebu.

  395 €

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com