Pribor i oprema za flaute

 • Gewa krpa za čišćenje srebra

  Gewa krpa za čišćenje srebra

  Krpa za čišćenje srebra od mikrofibera, ne ostavlja tragove. Fine površine, natopljena sredstvom za zaštitu srebra. Koristi se za čišćenje flaute, klarineta posrebrene trube i slično.

  750,00 din.
 • Palica za štimovanje i čišćenje flaute

  Palica za štimovanje i čišćenje flaute

  Palica za štimovanje i čišćenje flaute od drveta. Ima ravan deo za merenje glave flaute i deo sa otvorom za provlačenje krpe. Standardna dužina za školske flaute.

  1.000,00 300,00 din.
 • Trevor James 5505 krpa za flautu

  Trevor James 5505 krpa za flautu

  Pamučna krpa za čišćenje unutrašnjosti flaute Trevor James, model 5505, ne ostavlja trag čišćenja.

  500,00 din.
 • Pearl TGZ-01 krpa za flautu

  Pearl TGZ-01 krpa za flautu

  Pearl TGZ-01 je pamučna krpa za unutrašnje flaute. U kombinaciji sa štapom čisti i polira unutrašnjost flaute. Skida masnoću, čisti vlagu i polira unutrapnjost instrumenta. Namenjena za brisanje unutrašnjosti glave, tela i noge instrumenta.

  500,00 din.
 • Pearl FA-240 krpa za flautu

  Pearl FA-240 krpa za flautu

  Pearl FA-240 je pamučna krpa za spoljašnje čišćenje i poliranje flaute. Skida masnoću, sakuplja vlagu i polira telo instrumenta. Namenjena za brisanje glave, tela, mehanizma i noge instrumenta.

  800,00 din.
 • Trevor James Nylon čepovi za flautu

  Trevor James Nylon čepovi za flautu

  Najlonski čepovi za flaute sa otvorenim klapnama. Služe da zaptivanje rupa na otvorenim klapnama i od flaute sa sistemom otvorenih klapni preve flautu sa zatvorenim klapnama, koji se u svakom momentu mogu jednostavno skinuti. Set sadrži pet čepova.

  800,00 din.
 • Pearl FC-240 krpa za flautu

  Pearl FC-240 krpa za flautu

  Pearl FC-240 je mikrofiber krpa za spoljašnje čišćenje i poliranje flaute. Skida masnoću, sakuplja vlagu i polira telo instrumenta. Namenjena za brisanje glave, tela, mehanizma i noge instrumenta.

  1.500,00 din.
 • Pneumo Pro vežbalica za flautiste

  Pneumo Pro vežbalica za flautiste

  Pneumo Pro je vežbalica za flautiste u obliku glave i usnika za flautu. Pomaže početnicima da bržei lakše fokusiraju vazduh prilikom formiranja tona na flauti. Jednostavno se montira na telo flaute umesto glave i uz pomoć malih propelera pokazuje kako se pravilno formira vazdušni stub ka otvoru usnika. Mehanizam je potpuno nečujan tako da se može koristiti u svim uslovima.

  5.200,00 din.
 • Hercules DS460B stalak za flautu

  Hercules DS460B stalak za flautu

  Stabilan i kompaktan stala za flautu. Može se spakovati i držati u nozi od flaute u toku transporta, bez obzira da li je C ili H noga. Ima zaštitini filc koji sprečava grebanje i oštećenja unutršnjeg zida flaute. Veoma praktičan za putovanja i koncerte.

 • Trevor James Silver Polish Cloth krpa za čišćenje srebra

  Trevor James Silver Polish Cloth krpa za čišćenje srebra

  Krpa za čišćenje srebrnih instrumenata od mikrofibera, ne ostavlja trag čišćenja. Krpa je zahvalna kako za održavanje instrumenata od srebra, tako i drugih limenih duvačkih instrumenata.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com