Flaute Trevor James 1 - 10 od 14

 • Trevor James PRIVILEGE 31PF-ROE flauta sa otvorenim klapnama

  Trevor James PRIVILEGE 31PF-ROE flauta sa otvorenim klapnama

  Trevor James Privilege posrebrena flauta, laka za sviranje, daje novim sviračima kompletnu tonsku fleksibilnost i sa svojim lakim mehanizmom za sviranje čini sviranje lepršavijim. Flauta ima otvorene klapne, offset G, E mehanizam. U cenu uračunati silikonski čepovi za otvorene klapne, tvrdi kofer, futrola sa vunenom postavom, štap za unutrašnje čišćenje i štimovanje instrumenta, krpa za srebro i gaza za unutašnje čišćenje.

  76.250,00 din.
 • Trevor James PRIVILEGE 31PF-E flauta sa zatvorenim klapnama

  Trevor James PRIVILEGE 31PF-E flauta sa zatvorenim klapnama

  Flauta Trevor James Privilege 31PF-ESL, novi poboljšani model. Posrebrena glava sa srebrnim usnikom. Posrebrneni trup, Offset-G, E mehanizam. Preporuka profesora širom sveta. Standarni model flaute u školama Evrope i Srbije.

  76.250,00 din.
 • Trevor James 3041EW školska flauta sa zatvorenim klapnama

  Trevor James 3041EW školska flauta sa zatvorenim klapnama

  Školski model iz Trevor James porodice sa zatvorenim klapnama. Glava, trup i noga flaute su posrebreni, E mehanizam, Offset-G. Jedan od najboljih i najprodavanijih modela školskih flauta svuda u svetu. Preporuka mnogih profesora.

  55.000,00 din.
 • Trevor James 3041 CDEW flauta sa zatvorenim klapnama

  Trevor James 3041 CDEW flauta sa zatvorenim klapnama

  Školski model flaute Trevor James 3041 CDE preporučena od strane profesora širom sveta. Izvanredan instrument za početnike. Posrebren instrument sa zatvorenim klapnama, E mehanizmom, poseduje i zakrivljenu "U" glavu - namenjenu mlađim početnicima, kao i ravnu glavu.

  68.750,00 din.
 • Trevor James CANTABILE 31CF-E flauta sa zatvorenim klapanam

  Trevor James CANTABILE 31CF-E flauta sa zatvorenim klapanam

  Flauta sa zatvorenim klapnama iz Cantabile serije. Glava od čistog 924 srebra, offset G sistemom, E mehanizmom. Namenjena naprednijem srednjem nivou, kao što je uzrast srednje škole ili niže godine akademije. U setu se dobija pribor za čišćenje, tvrdi kofer i futrola.

  123.750,00 din.
 • Trevor James CANTABILE 31CF-ROE flauta sa otvorenim klapnama

  Trevor James CANTABILE 31CF-ROE flauta sa otvorenim klapnama

  Flauta sa otvorenim klapnama iz Cantabile serije. Glava od čistog 924 srebra, offset G sistemom, E mehanizmom. Namenjena naprednijem srednjem nivou, kao što je uzrast srednje škole ili niže godine akademije. U setu se dobija pribor za čišćenje, tvrdi kofer i futrola.

  123.750,00 din.
 • Trevor James CANTABILE 31CF-R flauta sa sa otvorenim klapnama

  Trevor James CANTABILE 31CF-R flauta sa sa otvorenim klapnama

  Flauta sa otvorenim klapnama u ravni (inline G). Model namenjen naprednijim flautistima akademskog stupnja. Glava i usnik od 925 čistog srebra, bez E mehanizma. U cenu je uračunat drveni kofer, futrola i pribor za čišćenje i održavanje.

  123.750,00 din.
 • Trevor James CANTABILE 31CF-E-WHJ flauta sa zatvorenim klapnama

  Trevor James CANTABILE 31CF-E-WHJ flauta sa zatvorenim klapnama

  Trevor James CANTABILE 31CF-E-WHJ je flauta sa zatvorenim klapnama i duplom glavom. U kompletu se dobija jedna 925 srebna glava i jedna glava od Grenadile sa usnikom takođe od grenadile. Kofer je prilagođen za transport obe glave i flaute. Promer tela flaute je prilagođen za obe glave bez adaptacije. Telo je posrebreno.

  198.750,00 din.
 • Trevor James CANTABILE 31CF-ROE-WHJ flauta sa otvorenim klapnama

  Trevor James CANTABILE 31CF-ROE-WHJ flauta sa otvorenim klapnama

  Trevor James CANTABILE 31CF-E-WHJ je flauta sa otvorenim klapnama i duplom glavom. U kompletu se dobija jedna 925 srebna glava i jedna glava od Grenadile sa usnikom takođe od grenadile. Kofer je prilagođen za transport obe glave i flaute. Promer tela flaute je prilagođen za obe glave bez adaptacije. Telo je posrebreno.

  198.750,00 din.
 • Trevor James VIRTUOSO 31VF-R flauta sa otvorenim klapnama

  Trevor James VIRTUOSO 31VF-R flauta sa otvorenim klapnama

  Virtuoso model sa otvorenim klapnama, glava, usnik, telo i noga su od 925 srebra dok je mehanizam posrebren. Virtuoso serija je namenjena ozbiljnim sviračima akademskog nivoa obrazovanja. U kompletu sa koferom i priborom za čišćenje i održavanje.

  273.750,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com