Žični mikrofoni Shure

 • Shure BETA 57A instrumentalni mikrofon

  Shure BETA 57A instrumentalni mikrofon

  Shure BETA 57A vrhunski superkardioidni dinamički mikorofon namenjen za akustične i električne instrumente, kao i vokale. Najčešće se koristi se za ozvučavanje bubnjeva, gitarskih pojačala, duvačkih instrumenata. Industrijski standard za studijsko ili live snimanje i ozvučavanje instrumenata. Ne poseduje prekidač, mikrofonska kapisla je smeštena u robusnom metalnom kućištu potpuno zaštićenim od padova i mehaničkih udaraca.

 • Shure SV200-W vokalni mikrofon

  Shure SV200-W vokalni mikrofon

  Shure SV200 je idealan mikrofon za glavne i prateće vokale, karaoke i prezentacije. Odličan vokalni mikrofon po neverovatnoj ceni! Sa XLR-XLR kablom, i mrežicom otpornom na udarce.

  4.674,00 din.
 • Shure PG48 XLR vokalni mikrofon

  Shure PG48 XLR vokalni mikrofon

  A solid choice for speech and karaoke applications. The Shure PG48 XLR Microphone comes complete with a with switch and a 15' XLR cable and clip for plug-and-play convenience.

  6.027,00 din.
 • Shure SM57-LCE instrumentalni mikrofon

  Shure SM57-LCE instrumentalni mikrofon

  Shure SM57-LCE je legendarni mikrofon izuzetnog kvaliteta koji se može koristiti za ozvučavanje instrumenata ali i za pevanje. Jako je popularan za ozvučavanje gitarskih pojačala, doboša ili sličnih bubnjeva, ili duvačkih instrumenata. Mikrofon dolazi u kompletu sa držačem za montažu na stalak i torbom od eko kože.

  14.980,00 din.
 • Shure PG57 XLR instrumentalni mikrofon

  Shure PG57 XLR instrumentalni mikrofon

  Shure PG57 XLR je instrumentalni dinamički mikrofon koji dolazi u kompletu sa kablom. Mikrofon poseduje prekidač na kućištu i kardioidnu usmerenost. Prporučuje se za ozvučavanja pojala električnih gitara, bubnjeva i limenih duvačkih instrumenata. Dužina kabla 4,5m XLR-XLR konekcije.

  8.118,00 din.
 • Shure PG58 XLR vokalni mikrofon

  Shure PG58 XLR vokalni mikrofon

  Shure PG58 je vokalni dinamički mikrofon koji je napravljen za lako rukovanje i korišćenje, namenjen amaterima i početnicima, ali i ljudima koji se ozbiljno bave muzikom. Ovaj mikrofon je odgovarajući za solo pevanje, prateće vokale, karaoke, probe, svirke... Po prihvatljivoj ceni odličan mikrofon od jednog od najpoznatijih proizvođača mikrofona na planeti, Shure.

  8.118,00 din.
 • Shure BETA 58A vokalni mikrofon

  Shure BETA 58A vokalni mikrofon

  Shure Beta 58A je vrhunski superkardioidni dinamički mikrofon dizajniran za profesinoalno ozvučavanje i studijsko snimanje. Omiljen mikrofon među pevačima i profesionalcima širom sveta.

 • Glava za Shure mikrofon

  Glava za Shure mikrofon

  Glava za mikrofon. Shure SM58 ili slične modele.

 • Shure SM58 SE vokalni mikrofon

  Shure SM58 SE vokalni mikrofon

  Shure SM58 je dinamički vokalni mikrofon sa cardiodnim usmerenjem dizajniran za profesionalnu vokalnu upotrebu na live nastupima, snimanju u studiju, ili konferencije. Mikrofon u frekvencijskom opsegu u potpunosti prilagođen prenosu i reprodukciji ljudskog glasa, ali se pored ljudskog glasa može koristiti za ozvuku instrumenata u istom ili sličnom opsegu. Mikrofonska kapsula je smeštena u robusnom metalnom kućištu koje štiti kapislu od fizičkih udaraca i oštećenja. U kompletu je pored mikrofona u cenu uključen držač, futrola od skaja i velkro (čičak) traka za kabl.

  Artikal je trenutno rasprodat.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com