Pianino Ritmuller

 • Ritmuller EU 112 City Line BK pianino

  Ritmuller EU 112 City Line BK pianino

  Ritmuller EU 112 City Line BK je mali, ali veoma moćan pianino, i veoma je lak za sviranje. Ne samo što je kompaktne veličine, već je i zbog odličnog odnose cene i performansa odličan za početnike. U crnoj boji, visokog sjaja, oplemeniće svaki dom, ali je isto tako pogodan i za školske učionice.

  330.000,00 din.
 • Ritmuller EU 118 S Perfect BK Pianino

  Ritmuller EU 118 S Perfect BK Pianino

  Ovaj prefinjeni instrument je dizajniran specijalno da zadovolji i najzahtevnijeg pijanistu. Posvećenost svakom detalju čini ga centralnim delom svakog doma. Ubedljiv je u svakom aspektu - odlična vrednost za vaš novac.

  3250 €
 • Ritmuller Professional Pianino

  Ritmuller Professional Pianino

  Ispunjava sve evropske standarde. Zahvaljujući svom moćnom zvuku, on je savršen izbor za sve one ljubitelje muzike sa posebnim zahtevima.

  3750 €
 • Ritmuller Concert Pianino

  Ritmuller Concert Pianino

  Ovaj model nije tek običan klavir - ovo je koncertni klavir. Topao, pun i bogat ton će ispuniti svaku prostoriju zvukom dostojnog jedne koncertne sale. Ovaj model ima sve prednosti koncertnih klavira uz luksuz kompaktnijeg dizajna.

  4250 €
 • Ritmuller LT2 Pianino

  Ritmuller LT2 Pianino

  LT je skraćenica za "Lotar Thomma", to je jedan od najznačajnijih dizajnera klavira našeg vremena. Rezultat: maksimalna preciznost i transparentnost zvuka, dinamičan i uravnotežen ton i neprevaziđena dinamika.

  5000 €

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com