Žični mikrofoni RODE 1 - 10 od 32

 • Rode VideoMic Rycote mikrofon za kameru

  Rode VideoMic Rycote mikrofon za kameru

  RØDE VideoMic Rycote je profesinalni kondenzatorski mikrofon pecaljka - shootgun. Namenjen je za snimanje zvuka putem kamere, vrlo je usmeren, zahvalan je za terenske uslove. Povezuje se sa fotoaparatom putem 3,5 mm stereo jack konektora. Mikrofon se na fotoaparat kači na DSLR. Superkardioidna usmerenost.

 • Rode M3 kondenzatorski mikrofon

  Rode M3 kondenzatorski mikrofon

  M3 je novi kardiodni kondenzatorski mikrofon od proslavljenog Australijskog proizvođača ekstremno velike primene: za kućna snimanja, studio, na lokacijama. Vrlo malog šuma.

  101 €
 • Rode M1S dinamički mikrofon sa prekidačem

  Rode M1S dinamički mikrofon sa prekidačem

  Dinamički mikrofon namenjen živoj vokalnoj izvedbi s dinamičkom kapsulom jakog izlaza. Dizajniran i napravljen u Australiji. Od sada i sa prekidačem. Sistem je smešten u neodijumskom kućištu.

  112 €
 • Rode NT1-A par

  Rode NT1-A par

  RØDE NT1-A 1kardioidni kondenzatorski mikrofon, danas predastavlja industrijiski standard u studijskoj tehnici. Poseduje topao zvuk, široki dinamiči opseg i visoki nivo SPL-a. Membra smeštena u robusnom kućištu.

  476 €
 • Rode NT1-A KIT

  Rode NT1-A KIT

  Rode NT1-A kardoidni kondenzatorski mikrofon je industrijski standard. Daje topao i širok dinamički opseg, čistinu i dobru osetljivost. U paketu se dobija mikrofon, torba, kabl (XLR-XLR), shockmount i pop filter!

  296 €
 • Rode NT2-A KIT kondenzatorski mikrofon sa opremom

  Rode NT2-A KIT kondenzatorski mikrofon sa opremom

  Profesionalni studijski kondenzatorski mikrofon sa 3 pozicije multi-paterna. Velike kapsule (1"). Ovo je svakako najbolji izbor u ovoj klasi mikrofona. Set sadrži: kondenzatorski mikrofon, XLR-XLR kabl (6m), pop filter, futrolu za mikrofon.

  373 €
 • RODE NT1000 kondenzatorski mikrofon

  RODE NT1000 kondenzatorski mikrofon

  Profesionalni kondenzatorski studijski mikrofon. Vrlo zahvalan za studijsko snimanje vokala i instrumenata. Odličan kvalitet, Australijski dizajn.

  325 €
 • RODE K2 kondenzatorski mikrofon sa lampom

  RODE K2 kondenzatorski mikrofon sa lampom

  RODE K2 predstavlja cevni (lampaški) studijski mikrofon. Poseduje vrlo nizak nivo šuma, nizak nivo distorziranja i visoki nivo SPL-a. Zbog svojih performansi i toplog zvuka vrlo omiljen u studijima.

  720 €
 • Rode NT4 stereo kondenzatorski mikrofon

  Rode NT4 stereo kondenzatorski mikrofon

  Stereo kondendenzatorski mikrofon sa dve kapisle u XY stereo postavci. Odličan za ozvučavanje bubnjeva u overhead položaju. Zahvalan za studijiski rad, kao i za rad na bini pri ozvučavanju živih nastupa.

  529 €
 • Rode NT5 kardoidni kondenzatorski mikrofon

  Rode NT5 kardoidni kondenzatorski mikrofon

  Kondenzatorski mikrofon sa malom dijafragmom (usmerenošću). Kompaktni 1/2" kardioidni kondenzatorski mikrofon, namenjen snimanju ili ozvučavanju: akustičnih instrumenata, hi-hata, činela itd.

  204 €

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com