Žični mikrofoni AKG 1 - 10 od 83

 • AKG P5 S kardioidni dinamički vokalni mikrofon sa prekidačem

  AKG P5 S kardioidni dinamički vokalni mikrofon sa prekidačem

  P5 je dinamički vokalni mikrofon. Superkardioidni patern garantuje najjači mogući signal pre ulaska u mikrofoniju. Sa on/off prekidačem.

  77 $
 • AKG D5 vokalni mikrofon

  AKG D5 vokalni mikrofon

  D5 je dinamički mikrofon za lid i prateće vokale. Daje snažan zvuk i na najbučnijim binama. Extremno izdržljiv mikrofon, patentirana AKG "Laminated Varimotion" dijafragma, mrežica od čelične žice, bez on/off prekidača.

  145 $
 • AKG Perception 120 USB Mikrofon

  AKG Perception 120 USB Mikrofon

  Perception 120 je prvi AKG USB mikrofon. Koristi se vrlo jednostavno, samo se priključi na USB port računara, nema dodatne instalacije - Plug And Play. Studijski kvalitet snimka koji je moguć na PC-u u kućnim uslovima.

  240 $
 • AKG C411 L instrumentalni mikrofon

  AKG C411 L instrumentalni mikrofon

  Kompaktni mikrofon sa MINI XLR priključkom za korišćenje uz B 29 L baterijsko fantomsko napajanje. Pogodno za korišćenje na televizijama.

  187 $
 • AKG P3S dinamički vokalni mikrofon

  AKG P3S dinamički vokalni mikrofon

  P3 mikrofon je idealan za prateće vokale, gitare, duvačke instrumente, i razne druge namene. Metalno kućište i maska od čelične žice garantuju izdržljivost. Poseduje vrlo čist i prodoran zvuk, odličan mikrofon za svoj cenovni rang.

  64 $
 • AKG P5 superkardioidni dinamički vokalni mikrofon

  AKG P5 superkardioidni dinamički vokalni mikrofon

  AKG P5 je dinamički vokalni mikrofon izuzetnih karakteristika .Mikrofon koji po ceni i kvalitetu zasluzuje najvece ocene . Superkardioidni patern garantuje najjači mogući signal pre ulaska u mikrofoniju. Bez on/off prekidača.

  72 $
 • AKG CK99 L kondenzatorski kravatni mikrofon

  AKG CK99 L kondenzatorski kravatni mikrofon

  Kravatni kondenzatorski mikrofon. Namenjen za televizijske spikere i pretežno studijske uslove korišćenja. Poseduje kardioidnu karakteristiku usmerenosti.

  121 $
 • AKG C555L pilot mikrofon

  AKG C555L pilot mikrofon

  C555L je idealan mikroron za aplikacije gde je potrebno da ruke budu slobodne, kao što su prezentacije, aerobik i slične namene.

  180 $
 • AKG C5 Live Performance mikrofon

  AKG C5 Live Performance mikrofon

  Profesionalni kondenzatorski vokalni mikrofon. Namenjen korišćenju na velikim binama i ustudju, svaki vokal pravi kristalno jasnim i prodornim. Sadrži pozlaćene XLR konektore. Kućište od materjala izdržljivog na velike potrese i padove.

  273 $
 • AKG D7 Live Performance mikrofon

  AKG D7 Live Performance mikrofon

  Dinamički kardioidni mikrofon namenjen korišćenju kako u studiju tako i za kocerte, prevashodno za vokale. Daje vrlo jasnu sliku bez izobličenja u bilo kom opsegu. Daje dodatnu energiju svakom vokalu.

  273 $

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com