Žični mikrofoni AKG 1 - 10 od 85

 • AKG C111 LP mikrofon

  AKG C111 LP mikrofon

  AKG C111 LP je minijaturni "pilot" mikrofon moćnih performansi. Poseduje mini XLR konekciju zbog čega je namenjen pretežno bežičnoj vezi u kombinaciji sa bilo kojim AKG wireless setom. Veoma mali mikrofon u boji kože, takoreći neprimetan zbog čega je veoma omiljen u televizijskoj audio tehnici. Konstrukcija je sačinjena od nerđajućeg čelika zbog čega može da trpi vlagu i dugo nošenje, ultralagan, zakačinje se na oba uveta kako bi ruke govornika bile slobodne.

  14.863,00 din.
 • AKG D5 S mikrofon

  AKG D5 S mikrofon

  AKG D5 S je profesionalni dinamički vokalni mikrofon za glavne i prateće vokale sa prekidačem. Daje snažan zvuk čak i na najbučnijim binama. Superkardioidna usmerenost osigurava maksimalan ulazni signal pre mikrofonije. D5 daje zvuk koji se probija kroz miks. Savršen za žive svirke i koncerte.

  15.620,00 din.
 • AKG D5 profesionalni dinamički vokalni mikrofon

  AKG D5 profesionalni dinamički vokalni mikrofon

  AKG D5 je profesionalni dinamički vokalni mikrofon za glavne i prateće vokale. Daje snažan zvuk čak i na najbučnijim binama. Superkardioidna usmerenost osigurava maksimalan ulazni signal pre mikrofonije. D5 daje zvuk koji se probija kroz miks. Savršen za žive svirke i koncerte.

 • AKG D5 LX profesionalni dinamički vokalni mikrofon

  AKG D5 LX profesionalni dinamički vokalni mikrofon

  AKG D5 LX je profesionalni dinamički vokalni mikrofon za glavne i prateće vokale. Daje snažan zvuk čak i na najbučnijim binama. Superkardioidna usmerenost osigurava maksimalan ulazni signal pre mikrofonije. D5 LX daje zvuk koji se probija kroz miks. U odnosu na običan D5, LX poseduje dodatni kalem koji umanjuje šimove. Savršen za žive svirke i koncerte.

 • AKG D7 dinamički vokalni mikrofon

  AKG D7 dinamički vokalni mikrofon

  AKG D7 je dinamički vokalni mikrofon za glavne i prateće vokale. Daje snažan zvuk čak i na najbučnijim binama. Patentirana dual-layer Varimotion dijafragma garantuje čist i jasan zvuk. Superkardioidna usmerenost osigurava maksimalan ulazni signal pre mikrofonije. D7 daje zvuk koji se probija kroz miks. Savršen za žive svirke i koncerte.

 • AKG D7 S dinamički vokalni mikrofon

  AKG D7 S dinamički vokalni mikrofon

  AKG D7 S je dinamički vokalni mikrofon za glavne i prateće vokale sa prekidačem. Daje snažan zvuk čak i na najbučnijim binama. Patentirana dual-layer Varimotion dijafragma garantuje čist i jasan zvuk. Superkardioidna usmerenost osigurava maksimalan ulazni signal pre mikrofonije. D7 daje zvuk koji se probija kroz miks. Savršen za žive svirke i koncerte.

 • AKG P3 S dinamički vokalni mikrofon

  AKG P3 S dinamički vokalni mikrofon

  P3 mikrofon je idealan za prateće vokale, gitare, duvačke instrumente, i razne druge namene. Metalno kućište i maska od čelične žice garantuju izdržljivost. Poseduje vrlo čist i prodoran zvuk, odličan mikrofon za svoj cenovni rang.

 • AKG P5 dinamički vokalni mikrofon

  AKG P5 dinamički vokalni mikrofon

  AKG P5 je dinamički vokalni mikrofon za glavne i prateće vokale. Daje snažan zvuk čak i na najbučnijim binama. Superkardioidna usmerenost osigurava maksimalan ulazni signal pre mikrofonije. P5 daje zvuk koji se probija kroz miks. Savršen za žive svirke, koncerte i probe.

 • AKG P5 S dinamički vokalni mikrofon

  AKG P5 S dinamički vokalni mikrofon

  AKG P5 S je dinamički vokalni mikrofon za glavne i prateće vokale sa prekidačem. Daje snažan zvuk čak i na najbučnijim binama. Superkardioidna usmerenost osigurava maksimalan ulazni signal pre mikrofonije. P5 S daje zvuk koji se probija kroz miks. Savršen za žive svirke, koncerte i probe.

 • AKG P4 dinamički instrumentalni mikrofon

  AKG P4 dinamički instrumentalni mikrofon

  AKG P4 je dinamički instrumentalni mikrofon. Pogodan za ozvučavanje bubnjeva, perkusija, duvačkih instrumenata ili gitarskih pojačala. Zbog kardioidne usmerenosti je izuzetno lagan za upotrebu jer fokusira zvuke ispred mikrofona dok smanjuje mikrofoniju i nepoželkjne zvuke koji dolaze iza mikrofona. Dolazi u kompletu sa torbom i adapterom za montažu na doboš ili tom.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com