Stalci za klavijature

 • Gewa jednostruki X stalak za klavijaturu

  Gewa jednostruki X stalak za klavijaturu

  Gewa jednostruki X stalak za klavijature, crne boje, podesiv po visini u 5 nivoa. Potpuno rasklopiv. Idealan za sve tipove klavijatura. Pouzdan i dovoljno čvrst za žive nastupe, vežbu kod kuće ili za studio. Izuzetno lagan za transport, a obzirom da se rasklapa jako lako se transportuje.

  3.000,00 din.
 • Gewa dvostruki X stalak za klavijaturu

  Gewa dvostruki X stalak za klavijaturu

  Gewa dvostruki X stalak za klavijaturu, podesiv po visini od 70 do 100 cm. Crne boje. Idealan za sve tipove klavijatura ili stage klavira, kao i za sve namene, bilo da je u pitanju nastup uživo, rad u studiju, ili vežba kod kuće.

  4.000,00 din.
 • Gravity KSX 1 stalak za klavijaturu

  Gravity KSX 1 stalak za klavijaturu

  Stalak za klavijaturu X položaja sklopive konstrukcije. Napravljen je da izdrži nosivost do 55 kg. Poluga na stezanje postavljena na sredini omogućava lako i brzo podešavanje visine stalka i zaključavanje. Stalak je podesiv do maksimalne visine od 90 cm. Na nogama se nalaze zaštitne gumice koje sprečavaju proklizavanje stalka. Zaštitne gumice se nalaze i na delu gde klaviajtura naleže na stalak i time dodatno obezbeđuje stabilnost instrumenta i proklizavanje.

  4.500,00 3.950,00 din.
 • Gravity KSX 2 stalak za klavijaturu

  Gravity KSX 2 stalak za klavijaturu

  Dupli stalak za klavijaturu X položaja sklopive konstrukcije. Napravljen je da izdrži nosivost do 65 kg. Poluga na stezanje postavljena na sredini omogućava lako i brzo podešavanje visine stalka i zaključavanje. Stalak je podesiv do maksimalne visine od 90 cm. Na nogama se nalaze zaštitne gumice koje sprečavaju proklizavanje stalka. Zaštitne gumice se nalaze i na delu gde klaviajtura naleže na stalak i time dodatno obezbeđuje stabilnost instrumenta i proklizavanje. Predviđen za teže klavijature.

  5.250,00 4.950,00 din.
 • K&M Spider stalak za klavijature

  K&M Spider stalak za klavijature

  K&M Spider je stariji i veći brat slavnog Spider Pro stalka za klavijature. Najveća razlika u odnosu na Pro model je što su oba nosača za klavijature ravna (gornji nosač nije pod uglom kao kod Pro modela). Odličan, stabilan, masivan i pouzdan stalak za klavijature.

  23.500,00 din.
 • Roland KS-18Z Keyboard Stand

  Roland KS-18Z Keyboard Stand

  Rolandov stalak za klavijature KS-18Z je lagan za transport i lak za montažu. Dovoljno čvrst da izdrži i najteže klavijature sa 88 dirki, Izuzetno pouzdan.

  80 €
 • K&M mikrofonski stalak (polu-pecaljka) za K&M spider stalak

  K&M mikrofonski stalak (polu-pecaljka) za K&M spider stalak

  Classic tow-piece telescopic boom arm with 3/8\" thread. Silent, scratchless swivel joint for adjustment of angle, easy tightening with T-bar locking screw.

  Artikal je trenutno rasprodat.

  3.400,00 3.155,00 din.
 • K&M Spider pro stalak za klavijature

  K&M Spider pro stalak za klavijature

  Spajder Pro stalak za klavijature sadrži dva para produživih ruku/nosača sa mogućnošću dodavanja još jednog para za treću klavijaturu. Maksimalno opterećenje na jednom paru nosača je 35kg.

  Artikal je trenutno rasprodat.

  28.900,00 24.499,00 din.
 • Adam Hall SKS22XB stalak za dve klavijature

  Adam Hall SKS22XB stalak za dve klavijature

  Masivni stalak za dbe klavijature, sklopiv i podesiv po visini. Ručice koje drže klavijature se uvlače u vertikalni sub, tako da se može koristiti i samo za jednu klavijaturu. Na vrhu vertikalnog stuba se nalazi adapter za mikrofonsku polu-pecaljku. Baza od čelika.

  Artikal je trenutno rasprodat.

  14.383,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com