Stalci za klavijature

 • Gewa jednostruki X stalak za klavijaturu

  Gewa jednostruki X stalak za klavijaturu

  Gewa jednostruki X stalak za klavijature, crne boje, podesiv po visini u 5 nivoa. Potpuno rasklopiv. Idealan za sve tipove klavijatura. Pouzdan i dovoljno čvrst za žive nastupe, vežbu kod kuće ili za studio. Izuzetno lagan za transport, a obzirom da se rasklapa jako lako se transportuje.

  3.000,00 din.
 • Gewa dvostruki X stalak za klavijaturu

  Gewa dvostruki X stalak za klavijaturu

  Gewa dvostruki X stalak za klavijaturu, podesiv po visini od 70 do 100 cm. Crne boje. Idealan za sve tipove klavijatura ili stage klavira, kao i za sve namene, bilo da je u pitanju nastup uživo, rad u studiju, ili vežba kod kuće.

 • Gravity KSX 1 stalak za klavijaturu

  Gravity KSX 1 stalak za klavijaturu

  Stalak za klavijaturu X položaja sklopive konstrukcije. Napravljen je da izdrži nosivost do 55 kg. Poluga na stezanje postavljena na sredini omogućava lako i brzo podešavanje visine stalka i zaključavanje. Stalak je podesiv do maksimalne visine od 90 cm. Na nogama se nalaze zaštitne gumice koje sprečavaju proklizavanje stalka. Zaštitne gumice se nalaze i na delu gde klaviajtura naleže na stalak i time dodatno obezbeđuje stabilnost instrumenta i proklizavanje.

  4.500,00 3.950,00 din.
 • Gravity KSX 2 stalak za klavijaturu

  Gravity KSX 2 stalak za klavijaturu

  Dupli stalak za klavijaturu X položaja sklopive konstrukcije. Napravljen je da izdrži nosivost do 65 kg. Poluga na stezanje postavljena na sredini omogućava lako i brzo podešavanje visine stalka i zaključavanje. Stalak je podesiv do maksimalne visine od 90 cm. Na nogama se nalaze zaštitne gumice koje sprečavaju proklizavanje stalka. Zaštitne gumice se nalaze i na delu gde klaviajtura naleže na stalak i time dodatno obezbeđuje stabilnost instrumenta i proklizavanje. Predviđen za teže klavijature.

  5.250,00 4.950,00 din.
 • K&M Spider stalak za klavijature

  K&M Spider stalak za klavijature

  K&M Spider je stariji i veći brat slavnog Spider Pro stalka za klavijature. Najveća razlika u odnosu na Pro model je što su oba nosača za klavijature ravna (gornji nosač nije pod uglom kao kod Pro modela). Odličan, stabilan, masivan i pouzdan stalak za klavijature.

  23.500,00 din.
 • Roland KS-18Z Keyboard Stand

  Roland KS-18Z Keyboard Stand

  Rolandov stalak za klavijature KS-18Z je lagan za transport i lak za montažu. Dovoljno čvrst da izdrži i najteže klavijature sa 88 dirki, Izuzetno pouzdan.

  80 €
 • Adam Hall SKS22XB stalak za dve klavijature

  Adam Hall SKS22XB stalak za dve klavijature

  Masivni stalak za dbe klavijature, sklopiv i podesiv po visini. Ručice koje drže klavijature se uvlače u vertikalni sub, tako da se može koristiti i samo za jednu klavijaturu. Na vrhu vertikalnog stuba se nalazi adapter za mikrofonsku polu-pecaljku. Baza od čelika.

  17.500,00 din.
 • K&M mikrofonski stalak (polu-pecaljka) za K&M spider stalak

  K&M mikrofonski stalak (polu-pecaljka) za K&M spider stalak

  Classic tow-piece telescopic boom arm with 3/8\" thread. Silent, scratchless swivel joint for adjustment of angle, easy tightening with T-bar locking screw.

  Artikal je trenutno rasprodat.

  3.400,00 3.155,00 din.
 • K&M Spider pro stalak za klavijature

  K&M Spider pro stalak za klavijature

  Spajder Pro stalak za klavijature sadrži dva para produživih ruku/nosača sa mogućnošću dodavanja još jednog para za treću klavijaturu. Maksimalno opterećenje na jednom paru nosača je 35kg.

  Artikal je trenutno rasprodat.

  28.900,00 24.499,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com