Setovi mikrofona

 • LD Systems D1017 SET mikrofoni za bubanj

  LD Systems D1017 SET mikrofoni za bubanj

  Sedmodelni set dinamičkih i kondenzatorskih mikrofona za bubanj sa koferom. Set sadrži pet dinamičkih mikrofona za bas bubanj, tomove i doboš i jedan par kondenzatorskih mikrofona za činele - overhead.Nemacki kvaliet , odlicna izrada , dolazi pakovano u kutiji .

  24.250,00 din.
 • Audio-Technica MB/DK5 set mikrofona za bubanj

  Audio-Technica MB/DK5 set mikrofona za bubanj

  Audio-Technica MB/DK5 Drum Pack sadrži 5 mikrofona specijalno konstruisanih za ozvučavanje bubnja u živim i studio aplikacijama. Svi su mali i neupadljivi pa se lako postavljaju na komponente bubnja. U kompletu se nalaze kardiodni dinamički mikrofoni za svaku komponentu posebno kao što su ozvučavanje snare-a i tomova, i jedan MB6K za ozvučavanje bas bubnja.

  29.280,00 din.
 • AKG GROOVE PACK set mikrofona za bubanj

  AKG GROOVE PACK set mikrofona za bubanj

  Set žičnih mikrofona namenjen ozvučavanju bubnjeva. Set sadrži četiri dinamička mikrofona perception serije i dva kondenzatorska mikrofna perception serije za overhead postavku. U setu sa držačima za stalak i koferom

  471 $
 • AKG RHYTHM PACK set mikrofona za bubanj

  AKG RHYTHM PACK set mikrofona za bubanj

  Rhythm Pack sadrži 1x D 112, 2x C 430 za overhead, za tomove i doboš 3x D 40 sve u kvalitetnom aluminijumskom koferu sa držačima koji se kače na bubanj. Brzo i lako mintiranje i demontiranje, odličan zvuk.

  910 $
 • Audio-technica MB/Dk7 Drum-Microphone Pack

  Audio-technica MB/Dk7 Drum-Microphone Pack

  Komplet od 7 mikrofona za ozvučavanje bubnja u živim i studio aplikacijama. U kompletu se nalaze: 4 mikrofona MB5K (kardiodni dinamički), dva mikrofona MB4K (kardiodni kondenzatorski) za ozvučavanje činela, i jedan MB6K za ozvučavanje bas bubnja.

  450 €
 • Sennheiser E 600 set mikrofona za bubanj

  Sennheiser E 600 set mikrofona za bubanj

  Sedmodelni set mikrofona za bubanj u aluminijumskom koferu. Set sadrži četiri mikrofona sa štipaljkom za ozvučavanje doboša i tomova, mikrofon za bas bubanj i dva kondenzatorska mikrofona za činele. Mikrofoni za tomove imaju na sebi štipaljku za montažu na obruč bubnjeva. Odličan set za koncerte ili studijsko snimanje.

  900 €

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com