Pronomic miksete sa snagom

 • Laney CD200 aktivna mikseta

  Laney CD200 aktivna mikseta

  Laka i kompaktna mikseta sa snagom, poseduje pet XLR i Jack ulaza, potenciometre za treble i bas frekvencije, delay efekat, ulaz za CD. Izlaz iz miksete je Jack konekcija. Odličan mikser sa snagom za školske priredbe i manje događaje. Snaga 2x80W. Poseduje izlaze za dva para zvučnika.

  22.300,00 din.
 • Pronomic PM1002FX aktivna mikseta

  Pronomic PM1002FX aktivna mikseta

  Aktivna mikseta sa integrisanim pojačalom snage 2 x 250W. Poseduje klasične klizače - reglere za regulaciju jačine po svakom kanalu ponaosob. Odlična mikseta za muzičare, konferencije ili prezentacije, laka za transport, montažu i brzo povezivanje. Poseduje 6 mikrofonskih XLR ulaza i plus još dva stereo ulaza.

 • Pronomic PM42U aktivna mikseta

  Pronomic PM42U aktivna mikseta

  Pronomic PM42U mikseta sa pojačalom i efektima.Kompaktni aktivni mikser sa integrisanim pojačalom i MP3 playerom. Kontinualna snaga miksete je 100W, dok je vršna snaga 200W, poseduje četiri mikrofonska i linijska ulaza, USB/SD čitač pesama, Tropojasni ekvilajzer po svakom ulaznom kanalu, i efekt-procesor.

 • Pronomic PM82EU aktivna mikseta

  Pronomic PM82EU aktivna mikseta

  Kompaktni aktivni mikser sa integrisanim pojačalom i MP3 playerom. Kontinualna snaga miksete je 2x300W na 4 Ohm, poseduje osam mikrofonska i linijska ulaza, USB/SD čitač pesama, Tropojasni ekvilajzer po svakom ulaznom kanalu, efekt-procesor i master ekvilajzer.

  Artikal je trenutno rasprodat.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com