Gitarska pojačala Vox 1 - 10 od 27

 • VOX amPlug 2 AC30 pojačalo za slušalice

  VOX amPlug 2 AC30 pojačalo za slušalice

  VOX amPlug 2 AC30 je pojačalo za slušalice koje će vam omogućiti da vežbate kao da ste uključeni u pojačalo. AC30 nudi klasičan rok zvuk. Uređaj je veoma mali, lagan za transport i pakovanje. Napaja se na dve AAA baterije. Sjajna stvar za vežbanje na putu, zagrevanje pred svirku ili vežbanje kod kuće bez uznemiravanja ukućana i komšiluka.

  4.797,00 din.
 • VOX AC2 RhythmVOX gitarsko pojačalo

  VOX AC2 RhythmVOX gitarsko pojačalo

  VOX AC2 RhythmVOX je gitarsko pojačalo snage 2W, sa ugrađenim ritmovima. Ugrađena ritam mašina nudi 81 ritam raspoređen u 9 kategorija sa po 9 varijacija, a samo pojačalo nudi efekt procesor sa Chorus, Delay i Reverb efektima. Pojačalo je namenjeno početnicima, i predviđeno za vežbu kod kuće.

  6.519,00 din.
 • VOX VX I gitarsko pojačalo

  VOX VX I gitarsko pojačalo

  VX I pomera modeling pojačala na sledeći nivo. Potpuno nova VET (Virtual Element Technology) modeling elektronika nudi gitaristima najbolje od analognog i digitalnog sveta, dok precizno reprodukuje čitav arsenal klasičnih pojačala.

  13.899,00 din.
 • VOX MINI3-G2-IV gitarsko pojačalo

  VOX MINI3-G2-IV gitarsko pojačalo

  Stalno ste u pokretu? Sa svojim laganim dizajnom i odličnim zvukom MINI3 G2 je perfektno "uzmi i nosi" pojačalo.Radi na 6 AA baterija ili ispravljač koji je uključen u cenu. 11 modela pojačala i 8 efekata čine ovo pojačalao neverovatno raznolikim alatom, koji omogućava da istražujete bilo koju vrstu muzike. Sa ulazom za mikrofon i aux in ulazom, možete da vežbate uz svoj omiljeni bend.

  14.637,00 din.
 • VOX VX II gitarsko pojačalo

  VOX VX II gitarsko pojačalo

  VOX VX II pomera modeling pojačala na sledeći nivo. Potpuno nova VET (Virtual Element Technology) modeling elektronika nudi gitaristima najbolje od analognog i digitalnog sveta, dok precizno reprodukuje čitav arsenal klasičnih pojačala.

  16.605,00 din.
 • VOX Mini5 Rhythm CL gitarsko pojačalo

  VOX Mini5 Rhythm CL gitarsko pojačalo

  VOX Mini5 Rhythm CL je gitarsko kombo pojačalo snage 5W. Pojačalo poseduje ritam mašinu sa 99 paterna. Pojačalo radi i na baterije pa je pogodno za putovanja, ulične svirke i slične namene. Poseduje i ulaz za mikrofon. Odlično pojačalo za početnike kojima treba ritam kao pratnja, ulične svirače, ili za vežbu na putu.

 • VOX VT20X gitarsko pojačalo

  VOX VT20X gitarsko pojačalo

  VOX VT20X je gitarsko kombo pojačalo snage 20W zasnovano na Virtual Element tehnologiji. VTX pojačala daju najtačniji i najrealističniji zvuk modela pojačala do sada! Pojačalo takođe poseduje lampaški Valvetronix preamp. Uz pojačalo dobija se i Tone Room softver koji će vam omogućiti da još dublje uđete u podešavanja vaših korisničkih preseta.

  23.247,00 din.
 • VOX VT40X gitarsko pojačalo

  VOX VT40X gitarsko pojačalo

  VOX VT40X je gitarsko kombo pojačalo snage 40W zasnovano na Virtual Element tehnologiji. VTX pojačala daju najtačniji i najrealističniji zvuk modela pojačala do sada! Pojačalo takođe poseduje lampaški Valvetronix preamp. Uz pojačalo dobija se i Tone Room softver koji će vam omogućiti da još dublje uđete u podešavanja vaših korisničkih preseta.

 • VOX MV50 AC Set gitarsko pojačalo

  VOX MV50 AC Set gitarsko pojačalo

  VOX MV50 AC Set je komplet koji se sastoji od MV50 glave i BC108 zvučničke kutije. MV50 je minijaturno lampaško pojačalo koje daje 50W snage pa je moguće povezati dve kutije. Kutija poseduje jedan VOX zvučnik od 8". AC varijanta nosi zvuk klasičnog VOX pojačala, pa ćete lako dobiti idealan zvuk za klasični rok. Iznenadiće vas zvuk i snaga ovog malog kompleta. Idealan set za studio ali i žive svirke.

  30.750,00 din.
 • VOX MV50 Clean Set gitarsko pojačalo

  VOX MV50 Clean Set gitarsko pojačalo

  VOX MV50 Clean Set je komplet koji se sastoji od MV50 glave i BC108 zvučničke kutije. MV50 je minijaturno lampaško pojačalo koje daje 50W snage pa je moguće povezati dve kutije. Kutija poseduje jedan VOX zvučnik od 8". Iznenadiće vas zvuk i snaga ovog malog kompleta. Idealan set za studio ali i žive svirke.

  30.750,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com