Bas pojačala Artec

 • Artec B120 kombo pojačalo za bass

  Artec B120 kombo pojačalo za bass

  Kombo pojačalo za bas gitaru snage 120W. Na prednjem panelu poseduje odvojene ulaze za bas gitare sa aktivnom ili pasivnom elektronikom. Poseduje kompresor i effect loop.

 • Artec B15 Combo Pojačalo Za Bass

  Artec B15 Combo Pojačalo Za Bass

  Artec pojačalo za bass gitaru, snage 15 W prevashodno namenjeno za kućnu upotrebu. Sadrži tropojasni ekvilajzer, mogućnost priključenja CD player-a i slušalica. Odvojeni kanali za bas gitare sa aktivnom i pasivnom elektronikom.

 • Artec B200 kombo pojačalo za bas gitaru

  Artec B200 kombo pojačalo za bas gitaru

  Kombo pojaćalo za bas gitaru jačine 200W. Poseduje posebne ulaze za bas gitare sa aktivnom ili pasivnom elektronikom. Vrlo pogodno za transport.

 • Artec B25 Combo Pojačalo Za Bass

  Artec B25 Combo Pojačalo Za Bass

  Artec bass pojačalo snage 25 W, tropojasni ekvilajzer, mogućnost odvojenog priključenja bas gitara sa aktivnom i pasivnom elektronikom. Pojačalo na prednjoj ploči poseduje Line Out kanal za direktno povezivanje na razglas ili miksetu.

 • Artec B35 Combo Pojačalo Za Bass

  Artec B35 Combo Pojačalo Za Bass

  Artec pojačalo za bass gitaru snage 35 W, sadrži tropojasni ekvilajzer, odvojene kanale za bas gitare sa aktivnom i pasivnom elektronikom. Vrlo konkretne niske frekvencije, bez mumlanja i tutnjavine.

 • Artec B412 bas kutija

  Artec B412 bas kutija

  Bas kabinet jačine 200W namenjen Artec B200H bas glavi. Odlična kombinacija za veće koncerte i veće bine. Odličan odnos cene i kvaliteta.

 • Artec B60 Combo Pojačalo Za Bass

  Artec B60 Combo Pojačalo Za Bass

  Artec pojačalo za bass gitaru, snage 65 W, četvoropojasnim ekvilajzerom, odvojenim kanalima za bas gitare sa aktivnom i pasivnom elektronikom, balansiranim izlazom iz pojačala, AUX input.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com