Gitarska pojačala Roland 1 - 10 od 21

 • Roland Micro Cube-GX RD gitarsko pojačalo

  Roland Micro Cube-GX RD gitarsko pojačalo

  Roland Micro CUBE je najpopularnije pojačalo na baterije svih vremena. Novi Micro CUBE GX zadržava male dimenzije i krupan ton svog legendarnog prethodnika dodajući poboljšanja u vidu i-CUBE linka, povećane izlazne snage, hromatskog štimera, i funkcije memorisanja omiljenog preseta...

 • Roland Micro Cube-GX gitarsko pojačalo

  Roland Micro Cube-GX gitarsko pojačalo

  Roland Micro CUBE je najpopularnije pojačalo na baterije svih vremena. Novi Micro CUBE GX zadržava male dimenzije i krupan ton svog legendarnog prethodnika dodajući poboljšanja u vidu i-CUBE linka, povećane izlazne snage, hromatskog štimera, i funkcije memorisanja omiljenog preseta...

 • Boss Katana 50 gitarsko kombo pojačalo

  Boss Katana 50 gitarsko kombo pojačalo

  Sa 50 watt-i snage i specijalno rađenim 12 inča zvučnikom Boss Katana 50 isporučuje zvuk za svirku ili studio kao nijedno do sada u ovom rangu cena. Pojačalo se takođe ponaša jako dobro u uslovima kućne svirke uz pomoć Power control opcije. Kao dodatak, na raspolaganju je 55 Boss efekata koji imaju mogućnost modifikacije putem pratećeg softvera. Do 15 njih mogu biti aktivni u isto vreme što daje potpuno spreman ton za bilo koju situaciju.

  30.000,00 din.
 • Boss Katana 100 gitarsko kombo pojačalo

  Boss Katana 100 gitarsko kombo pojačalo

  Sa 100 watt-i snage i specijalno rađenim 12 inča zvučnikom Boss Katana 100 isporučuje zvuk za svirku ili studio kao nijedno do sada u ovom rangu cena. Pojačalo se takođe ponaša jako dobro u uslovima kućne svirke uz pomoć Power control opcije. Kao dodatak, na raspolaganju je 55 Boss efekata koji imaju mogućnost modifikacije putem pratećeg softvera. Do 15 njih mogu biti aktivni u isto vreme što daje potpuno spreman ton za bilo koju situaciju.

 • Roland Micro Cube-GX BK gitarsko pojačalo

  Roland Micro Cube-GX BK gitarsko pojačalo

  Roland Micro CUBE je najpopularnije pojačalo na baterije svih vremena. Novi Micro CUBE GX zadržava male dimenzije i krupan ton svog legendarnog prethodnika dodajući poboljšanja u vidu i-CUBE linka, povećane izlazne snage, hromatskog štimera, i funkcije memorisanja omiljenog preseta.

  140 €
 • Roland MOBILE CUBE stereo gitarsko pojačalo

  Roland MOBILE CUBE stereo gitarsko pojačalo

  Instant zvuk koji dobijete priključivanjem najnovijeg pojačala MOBILE CUBE je zapanjujući za tako malo pojačalo. Malo ali moćno, ono prenosi sve vrste elektronskih instrumenata i audio uređaja, i može se koristiti bilo gde, i bilo kada.

  180 €
 • Roland Micro-Cube RX gitarsko pojačalo

  Roland Micro-Cube RX gitarsko pojačalo

  Mali , glasan, ali ponosan na pravi stereo zvuk! Neverovatno je koliko jak zvuk ova mala pojačala izdaju kroz svoja 4 zvučnika.

  280 €
 • Roland STREET CUBE BK gitarsko pojačalo

  Roland STREET CUBE BK gitarsko pojačalo

  Bilo za probe, podučavanje, svirku na ulici, ili za bilo koju situaciju gde vam je potrebna prenosivost i multifunkcionalnost, CUBE Street je pojačalo koje može raditi i na baterije, a uvek je spremno za pokret. Boje: crna i crvena.

  340 €
 • Roland STREET CUBE RD gitarsko pojačalo

  Roland STREET CUBE RD gitarsko pojačalo

  Najbolje pojačalo za putujućeg muzičara. Ako ste muzičar često na putu, novo CUBE Street pojačalo je za vas. Bilo za probe, podučavanje, svirku na ulici, ili za bilo koju situaciju gde vam je potrebna prenosivost i multifunkcionalnost..

  340 €
 • Roland Blues Cube Hot BK gitarsko pojačalo

  Roland Blues Cube Hot BK gitarsko pojačalo

  Ponovo osmišljena Blues Cube serija gura 1X12 kombo u novu eru zvuka. Kombinovanje do sada najbolje emulacije lampaškog tona i odziva sa modernim shvatanjem pouzdanosti i portabilnosti, daje beskompromisan ton u svakoj prilici.Sa 30-vatnim Blues Cube Hot, gitaristi mogu prodreti u Rolandovu veoma popularnu i hvaljenu Tube Logic tehnologiju u najkompaktnijem pojačalu ove serije. Spremno za kuću, studio ili binu. Male dimenzije, smanjena težina i svedene funkcije. 12 inča zvučnik specijalno dizajniran za snažan i bogat lampaški ton Blues Cube-a.

  590 €

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com