Magneti za gitaru EMG

 • EMG-SAV IVORY magnet za gitaru

  EMG-SAV IVORY magnet za gitaru

  EMG-SAV je aktivni magnet klasičnog dizajna koji sadrži predpojačalo SA magneta uz modifikacije namotaja i Alnico jezgra, što mu daje jači izlazni signal i puniji ton.

  10.260,00 din.
 • EMG-85 BLCK magnet za gitaru

  EMG-85 BLCK magnet za gitaru

  Izrađen od Alnico (Aluminum-Nickel-Copper)legure, EMG-85 je bez premca kada je izbor magneta za ritam gitaru ili bridge poziciju u kombinaciji sa EMG-81 u pitanju. Humbucker koji će oplemeniti zvuk Vaše gitare!

  11.340,00 din.
 • EMG-PJ SET magneti za bas gitaru

  EMG-PJ SET magneti za bas gitaru

  EMG-PJ set objedinjuje najbolje osobine EMG-P i EMG-LJ magneta. Obilje dubokih i srednjih tonova daće Vam fleksibilnost i potpuno nove dimenzije zvuka za različite stilove.

  18.144,00 din.
 • EMG-40DC magnet za gitaru

  EMG-40DC magnet za gitaru

  Dual Coil magneti dvostrukog jezgra, za basiste koji žele više od aktivne elektronike na 9 volti! Zahvaljujući dvojnom jezgru, mogu da rade kako na 9 tako i na 18 volti, a to Vam omogućuje mnogo slobode u kombinovanju sa napajanjem i snagom.

  Artikal je trenutno rasprodat.

 • EMG-60 magnet za gitaru

  EMG-60 magnet za gitaru

  EMG-60 je keramički magnet najsvetlijeg i najoštrijeg tona u Humbucker seriji - odličan izbor za ritam gitariste. Ako volite čvrst i odsečan zvuk gitare Jamesa Hetfielda, EMG-60 je pravi magnet za Vas!

  Artikal je trenutno rasprodat.

 • EMG-81 BLCK magnet za gitaru

  EMG-81 BLCK magnet za gitaru

  Potpuno bešuman, izuzetno jakog izlaznog signala, EMG-81 je prvi izbor svakog solo gitariste. Aktivni EMG humbucker učiniće Vaš instrument jedinstvenim.

  Artikal je trenutno rasprodat.

 • EMG-DG20 David Gilmour magnet za gitaru

  EMG-DG20 David Gilmour magnet za gitaru

  EMG-DG20 set je "full" oprema vrhunskog kvaliteta za Vasu gitaru legendarnog gitariste benda Pink Floyd Davida Gimoura! Tri EMG-SA Single Coil magneta, EMG-EXG Guitar Expander i EMG-SPC Presence Control

  Artikal je trenutno rasprodat.

 • EMG-H1A-B magnet za gitaru

  EMG-H1A-B magnet za gitaru

  The H1A features the same design as the H1 but utilizes Alnico V magnets instead of ceramic. The result is a much warmer sound with a full mid-range and a smoother top end, all without sacrificing the presence and open sound of the best vintage humbucker.

  Artikal je trenutno rasprodat.

 • EMG-H1A-N magnet za gitaru

  EMG-H1A-N magnet za gitaru

  H1A ima isti dizajn kao i H1 ali koristi Alnico V jezgro umesto keramičkog.Rezultat je mnogo topliji zvuk sa punim srednjim i mekšim treble-om, bez žrtvovanja prezentnosti i otvorenog zvuka nekog starog humbuckera...

  Artikal je trenutno rasprodat.

 • EMG-ZW SET Zakk Wylde magneti za gitaru

  EMG-ZW SET Zakk Wylde magneti za gitaru

  EMG-ZW Set je najbolja prilika da gitaru učinite moćnom kao sto je uradio i cuveni Zakk Wylde! EMG-81 i EMG-85 magneti u setu daće Vašem instrumentu divlju snagu i čvrst ton.

  Artikal je trenutno rasprodat.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com