Električni klaviri Kurzweil 1 - 10 od 17

 • Kurzweil M130 SR električni klavir

  Kurzweil M130 SR električni klavir

  Kurzweil M130 SR je električni klavir namenjen početnicima, učenicima osnovnih i srednjih muzičkih škola, i hobistima. Odlična, otežana mehanička dirka i prepoznatljivi Kurzweil kvalitet zvuka zadovoljiće bilo kog svirača. Tu je i USB konekcija za rad sa softverima. Ovaj model poseduje i mikrofonski ulaz pa može čak poslužiti i za žive "akustične" svirke, a mikrofon će svakako pomoći i pri komponovanju.

  83.880,00 78.500,00 din.
 • Kurzweil M110 SR električni klavir

  Kurzweil M110 SR električni klavir

  Kurzweil M110 SR je električni klavir namenjen početnicima i školarcima. Poseduje 88 otežanih klavirskih dirki, 88 različitih tonova, metronom, tri pedale... sve što je potrebno za kvalitetno učenje i brzo napredovanje. Odličan instrument po povoljnoj ceni. Uz klavir se dobija kvalitetna klavirska stolica!

  106.560,00 94.900,00 din.
 • Kurzweil KA110 električni klavir

  Kurzweil KA110 električni klavir

  Kurzweil KA110 je električni klavir stage oblika koji poseduje 88 otežanih klavirskih dirki, 128 nota polifonije, 583 sjajna tona, 230 ritmova sa automatskom pratnjom, i još mnogo funkcija. Idealan za žive nastupe ili rad u studiju.

  599 €
 • Kurzweil M1 SR električni klavir

  Kurzweil M1 SR električni klavir

  Kurzweil M1 SR je električni klavir koji poseduje topao i izuzetno realističan ton klavira, a dirke besprekorno emuliraju dirke pravog akustičnog klavira, tako da ovaj električni klavir neverovatno liči na akustični klavir što ga čini idealnim za vežbanje, učenje i napredovanje. Svi Kurzweil električni klaviri poseduju banku semplova akustičnog klavira koja važi za najbolju već preko 35 godina. Na dizajniranju Kurzweil tonova učestvuje lično Stivi Vonder još od 1980te godine, pa ove tonove možete prepoznati ako poslušate Elton Džona, Bili Džoela, Piter Gejbriela, kao i mnoge druge. Ozbiljan instrument za svakoga kome je potreban kvalitetan zvuk klavira i mehanika koja ozbiljno naliči akustičnom instrumentu.

  1029 €
 • Kurzweil M1 WH električni klavir

  Kurzweil M1 WH električni klavir

  Kurzweil M1 WH je električni klavir koji poseduje topao i izuzetno realističan ton klavira, a dirke besprekorno emuliraju dirke pravog akustičnog klavira, tako da ovaj električni klavir neverovatno liči na akustični klavir što ga čini idealnim za vežbanje, učenje i napredovanje. Svi Kurzweil električni klaviri poseduju banku semplova akustičnog klavira koja važi za najbolju već preko 35 godina. Na dizajniranju Kurzweil tonova učestvuje lično Stivi Vonder još od 1980te godine, pa ove tonove možete prepoznati ako poslušate Elton Džona, Bili Džoela, Piter Gejbriela, kao i mnoge druge. Ozbiljan instrument za svakoga kome je potreban kvalitetan zvuk klavira i mehanika koja ozbiljno naliči akustičnom instrumentu.

  1029 €
 • Kurzweil M110 WH električni klavir

  Kurzweil M110 WH električni klavir

  Kurzweil M110 WH je električni klavir namenjen početnicima i školarcima. Poseduje 88 otežanih klavirskih dirki, 88 različitih tonova, metronom, tri pedale... sve što je potrebno za kvalitetno učenje i brzo napredovanje. Odličan instrument po povoljnoj ceni.

  888 €
 • Kurzweil M210 SR električni klavir

  Kurzweil M210 SR električni klavir

  Kurzweil M210 SR je klavir idealan za školu, vežbanje i učenje. Odlična mehanika i savršan zvuk, u kombinaciji sa 128 nota polifonije, metronomom, snimačem, i raznim drugim funkcijama, i sve to po izuzetno povoljnoj ceni.

  770 €
 • Kurzweil M210 WH električni klavir

  Kurzweil M210 WH električni klavir

  Kurzweil M210 WH je klavir idealan za školu, vežbanje i učenje. Odlična mehanika i savršan zvuk, u kombinaciji sa 128 nota polifonije, metronomom, snimačem, i raznim drugim funkcijama, i sve to po izuzetno povoljnoj ceni.

  770 €
 • Kurzweil M230 SR električni klavir

  Kurzweil M230 SR električni klavir

  Kurzweil M230 SR je najjači model iz M serije električnih klavira. Poseduje odličnu dirku sa otporom podesivim čak u 10 nivoa. 128 nota polifonije, 30 sjajnih tonova, ritmove, snimač, metronom... Sve što može zatrebati kroz čitavo školovanje.

  999 €
 • Kurzweil MP 15 električni klavir

  Kurzweil MP 15 električni klavir

  The MP-15 digital piano takes the entry-level MP-10 a step further with an easier to read and use control panel, a larger preset sound pallet, 64 of Kurzweil\'s innovative 4-zone multi-instrument \"Setups\", and an upgraded 4-speaker sound system.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com