Bas gitare paketi

 • VGS RCB-100 bas paket

  VGS RCB-100 bas paket

  VGS RCB-100 je komplet koji obuhvara jednu bas gitaru, pojačalo, futrolu za bas gitaru, kabl, štimer, kaiš i nekoliko trzalica. Sve što je potrebno da početnik upozna instrument i neophodan prateći pribor kao i da savlada prve korake tehnike sviranja. Bas gitara je Precision konfiguracije, pojačalo je jačine 15W što je sasvim dovoljno za upoznavanje i rukovanje u kućnim ili školskim uslovima.

  23.367,00 din.
 • Jay Turser Eden bas paket 2

  Jay Turser Eden bas paket 2

  Jay Turser JTB 402 BK i Eden EM25 bas paket sa pratećim priborom namenjen je početnicima, hobistima i entuzijastima. Bas gitara u Jazz obliku sa dva magneta, dve volume i jednom ton kontrolom, sa vratom od javora sa fingerbordom od ružinog drveta. Eden EM25 je kombo pojačalo sa jednim zvučnikom od 8", snage 25W. Pogodno za vežbanje ali i za manje svirke.

  51.349,00 din.
 • Jay Turser Eden bas paket 1

  Jay Turser Eden bas paket 1

  Jay Turser JTB 400 C BK i Eden EM25 bas paket sa pratećim priborom namenjen je početnicima, hobistima i entuzijastima. Bas gitara u Precission obliku sa jednim split magnetom, jednom volume i jednom ton kontrolom, sa vratom od javora sa fingerbordom od ružinog drveta. Eden EM25 je kombo pojačalo sa jednim zvučnikom od 8", snage 25W. Pogodno za vežbanje ali i za manje svirke.

  50.171,00 din.
 • Ibanez IJSR190U-BK bas gitara paket

  Ibanez IJSR190U-BK bas gitara paket

  Ibanez IJSR190U-BK je paket za početnike koji sadrži sve što je potrebno da se odmah počne učiti sviranje bas gitare. Paket sadrži GSR bas gitaru, pojačalo snage 10W, torbu, digitalni štimer, slušalice, stalak za gitaru, kaiš za gitaru, kabl, trzalice, torbu za dodatke, baš sve što je potrebno jednom početniku.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com