Akustične gitare Takamine 1 - 10 od 29

 • Takamine GD10-NS akustična gitara

  Takamine GD10-NS akustična gitara

  Takamine GD10-NS akustična gitara je namenjena svima kojima je potreban zvučan i svirljiv instrument po pristupačnoj ceni. Prednja ploča od smreke, i leđa, stranice i vrat od mahagonija nude izbalansiran, nosiv ton. Klasična Takamine kobilica bez pinova, nut od sintetičke kosti, zatvorene čivije. Radius 12 inča za izuzetan osećaj i lakoću sviranja. Natural polusjajni finiš.

  24.750,00 din.
 • Takamine GD10CE-NS akustična gitara sa ozvukom

  Takamine GD10CE-NS akustična gitara sa ozvukom

  Takamine GD10CE-NS ozvučena akustična gitara je namenjena svima kojima je potreban zvučan i svirljiv instrument po pristupačnoj ceni. Prednja ploča od smreke, i leđa, stranice i vrat od mahagonija nude izbalansiran, nosiv ton. Standardna Takamine TP-4T ozvuka sa štimerom, Takamine kobilica bez pinova, nut od sintetičke kosti, zatvorene čivije. Radius 12 inča za izuzetan osećaj i lakoću sviranja. Natural polusjajni finiš.

  38.555,00 din.
 • Takamine GF15CE-BSB akustična gitara sa ozvukom

  Takamine GF15CE-BSB akustična gitara sa ozvukom

  Takamine GF15CE BSB nudi prirodnu akustičnu toplinu i telo manjeg gabarita u prelepom sunburst finišu. Kompaktno FXC telo ima prednju ploču od smreke dok su stranice i zadnja ploča napravljeni od mahagonija za bogat i rezonantan akustični ton. Takamine TP-4T preamp ima i ugrađeni štimer.

  45.340,00 din.
 • Takamine GF15CE-BLK akustična gitara sa ozvukom

  Takamine GF15CE-BLK akustična gitara sa ozvukom

  Takamine GF15CE-BLK nudi prirodnu akustičnu toplinu i telo manjeg gabarita u crnom high-gloss finišu. Kompaktni FXC korpus ima prednju ploču od smreke dok su stranice i zadnja ploča napravljeni od mahagonija za bogat i rezonantan ton. Takamine TP-4T preamp ima i ugrađeni štimer.

  44.605,00 din.
 • Takamine GD20CE-NS akustična gitara sa ozvukom

  Takamine GD20CE-NS akustična gitara sa ozvukom

  Takamine GD20CE-NS ozvučena akustična gitara je ozbiljan instrument u još uvek pristupačnom cenovnom rangu. Pun dreadnought presek, puna prednja ploča od kedrovine, stranice, leđa i vrat od mahagonija, za veliki, bogat ton, primenljiv u različitim muzičkim pravcima. Tanji profil vrata i radius od 12 inča za veću udobnost pri sviranju. Takamine patentirano dvostruko sedlo, nut od sintetičke kosti, zatvorene čivije, TP-4TD ozvuka sa štimerom. Izuzetna kupovina!

  44.605,00 din.
 • Takamine GN20CE-NS akustična gitara sa ozvukom

  Takamine GN20CE-NS akustična gitara sa ozvukom

  Takamine GN20CE je akustično električna gitara za kuću i binu, sa prednjom pločom od punog drveta, superiornim tonom na ozvuci i kompaktnim NEX telom. GN20CE ima prednju ploču od punog drveta kedra, stranice i zadnju ploču od mahagonija, rezonantan i bogat ton. Tanak vrat i 12-inči radijus omogućavaju sjajan osećaj i svirljivost. Takamine TP-4TD preamp ima ugrađeni štimer i tropojasni ekvilajzer. Gitara je u mat satenskom finišu.

  47.435,00 din.
 • Takamine GF30CE-BSB akustična gitara sa ozvukom

  Takamine GF30CE-BSB akustična gitara sa ozvukom

  Takamine GF30CE je akustično električna gitara za kuću i binu, sa prednjom pločom od punog drveta, superiornim tonom na ozvuci i kompaktnim FCX telom. GF30CE ima prednju ploču od smreke, stranice i zadnju ploču od mahagonija, rezonantan i bogat ton. Tanak vrat i 12-inči radijus omogućavaju sjajan osećaj i svirljivost. Takamine TP-4TD preamp ima ugrađeni štimer i tropojasni ekvilajzer.

  50.265,00 din.
 • Takamine GD90CE-ZC akustična gitara sa ozvukom

  Takamine GD90CE-ZC akustična gitara sa ozvukom

  Takamine GD90CE-ZC akustična gitara predstavlja izuzetnu kombinaciju kvalitetnog dizajna, egzotičnih materijala, i vrhunske izrade. Prednja ploča od punog drveta smreke, stranice i leđa od centralnoameričkog drveta ziricote, koje po zvuku podseća na rosewood, ali sa izraženijim basovima i nižom middle rezonancom - rezultat je topliji, puniji ton u čitavom spektru. Luksuzni detalji poput bordure od javora, abalone rozete i markera, i vrhunska Takamine TP4TD ozvuka zaokružuju priču o ovom instrumentu profesionalnih karakteristika. Gitara dolazi sa Takamine GB-W futrolom.

  81.515,00 din.
 • Takamine EG220C akustična gitara sa ozvukom

  Takamine EG220C akustična gitara sa ozvukom

  The Takamine EG220c is a NEX bodied electro acoustic with spruce top, mahogany back and sides with black binding, and a Takamine TP-4 preamp.

 • Takamine EG260C-BK akustična gitara sa ozvukom

  Takamine EG260C-BK akustična gitara sa ozvukom

  Takamine EG260C akusticna ozvucena gitara sa TP-4 preampom, cutaway, gornja ploca od smreke , telo mahagoni. Odlicna gitara za svirace koji vole malo telo gitare sa ozvukom. Inegrisani stimer .

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com