Akustične gitare Takamine 1 - 10 od 27

 • Takamine GD10-NS akustična gitara

  Takamine GD10-NS akustična gitara

  Ozbiljan Takamine instrument po veoma popularnoj ceni.GD10-NS je novi model namenjen početnicima ali i ozbiljnim sviračima. Dreadnought oblik tela, prednja ploča od smreke, stranice i zadnja ploča od mahagonija.Vrat od mahagonija, grif platno od ružinog drveta.Prava gitara za sviranje trzalicom.

  22.130,00 din.
 • Takamine GD11M NS akustična gitara

  Takamine GD11M NS akustična gitara

  Nova serija Takamine akustičnih gitara za 2015. godinu!!! Dreadnought oblik, telo i vrat od mahagonija, satenski finiš. Izuzetno svirljive, lepog i toplog tona.

 • Takamine GD11MCE NS akustična gitara sa ozvukom

  Takamine GD11MCE NS akustična gitara sa ozvukom

  Nova serija Takamine akustičnih gitara za 2015. godinu. Dreadnought oblik, mahagoni telo i vrat, satenski finiš, TP-4T ozvuka. Jako svirljiv instrument, toplog tona karakterističnog za gitare od mahagonija.

 • Takamine GD20-NS akustična gitara

  Takamine GD20-NS akustična gitara

  Ozbiljan Takamine instrument po veoma popularnoj ceni.GD20-NS je novi model namenjen početnicima ali i ozbiljnim sviračima. Dreadnought oblik tela, prednja ploča od punog drveta kedra, stranice i zadnja ploča od mahagonija.Vrat od mahagonija, grif platno od ružinog drveta.Prava gitara za sviranje trzalicom.

 • Takamine GD30-BLK akustična gitara

  Takamine GD30-BLK akustična gitara

  Takamine GD30 je elegantni dreadnought koji ima prednju ploču od punog drveta, prelepi finiš u visokom sjaju i puni zvuk koji se očekuje od gitare ove klase. Savršena za svakog ko želi instrument koji pokriva više stilova, GD30 ima smreku za prednju ploču sa mahagonijem za stranice i zadnju ploču. Tanki vrat od mahagonija ima 12-inčni radijus i fretboard od ružinog drveta. Kobilica iz dva dela obezbeđuje perfektnu intonaciju, dok je menjanje žica pojednostavljeno sistemom bez pinova.

  36.777,00 din.
 • Takamine GD10CE-NS akustična gitara sa ozvukom

  Takamine GD10CE-NS akustična gitara sa ozvukom

  Ozbiljan Takamine instrument po veoma popularnoj ceni.GD10CE-NS je novi model namenjen početnicima ali i ozbiljnim sviračima. Dreadnought oblik tela, prednja ploča od smreke, stranice i zadnja ploča od mahagonija, TP-4T ozvuka sa štimerom.Vrat od mahagonija, grif platno od ružinog drveta.Prava gitara za sviranje trzalicom.

  39.975,00 din.
 • Takamine GD20CE-NS akustična gitara sa ozvukom

  Takamine GD20CE-NS akustična gitara sa ozvukom

  Takamine GD20CE-NS je ozbiljan instrument po veoma popularnoj ceni. GD20CE-NS je novi model namenjen početnicima ali i ozbiljnim sviračima. Dreadnought oblik tela, prednja ploča od punog drveta kedra, stranice i zadnja ploča od mahagonija.Vrat od mahagonija, grif platno od ružinog drveta, ozvuka je TP-4TD sa ugrađenim štimerom. Prava gitara za sviranje trzalicom.

 • Takamine GD15CE-BLK akustična gitara sa ozvukom

  Takamine GD15CE-BLK akustična gitara sa ozvukom

  Takamine GD15CE-BLK je odličan izbor za svakog ko traži dobru gitaru po pristupačnoj ceni. GD15CE-BLK ima prednju ploču od smreke, bokove i zadnju ploču od mahagonija i proizvodi toplinu i sklad izvan svog ranga cene. Takamine TP-4T preamp sa ugrađenim štimerom vam omogućava da gitaru koristite i za profesionalne nastupe.

  43.296,00 din.
 • Takamine GF15CE-BSB akustična gitara sa ozvukom

  Takamine GF15CE-BSB akustična gitara sa ozvukom

  Takamine GF15CE BSB nudi prirodnu akustičnu toplinu i telo manjeg gabarita u prelepom sunburst finišu. Kompaktno FXC telo ima prednju ploču od smreke dok su stranice i zadnja ploča napravljeni od mahagonija za bogat i rezonantan akustični ton. Takamine TP-4T preamp ima i ugrađeni štimer.

  41.697,00 din.
 • Takamine GD30CE-BLK akustična gitara sa ozvukom

  Takamine GD30CE-BLK akustična gitara sa ozvukom

  Takamine GD30 je elegantni dreadnought koji ima prednju ploču od punog drveta, prelepi finiš u visokom sjaju i puni zvuk koji se očekuje od gitare ove klase. Savršena za svakog ko želi instrument koji pokriva više stilova, GD30 ima smreku za prednju ploču sa mahagonijem za stranice i zadnju ploču. Tanki vrat od mahagonija ima 12-inčni radijus i fretboard od ružinog drveta. Kobilica iz dva dela obezbeđuje perfektnu intonaciju, dok je menjanje žica pojednostavljeno sistemom bez pinova. Ozvuka je Takamine TP-4TD sa ugrađenim štimerom.

  52.644,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com