Akustične gitare Ovation 1 - 10 od 49

 • Ovation CS24P FKOA akustična gitara sa ozvukom

  Ovation CS24P FKOA akustična gitara sa ozvukom

  Ovation CC24P-FKOA je akustična gitara iz Celebrity serije Ovation gitara. Poseduje gornju ploču od laminata Koe, "mid depth" telo sa cutaway-om. Vrat je od Nato drveta, matiran, sa fretbordom od ružinog drveta. I sve to sa Ovation Thinline magnetom, i OP-4BT preampom. Savršen instrument za akustične svirke, koncerte, ili snimanje u studiju. Proveren Ovation kvalitet!

  56.550,00 din.
 • Ovation CE44 RRB Celebrity Elite akustična gitara sa ozvukom

  Ovation CE44 RRB Celebrity Elite akustična gitara sa ozvukom

  Ovation CE44-RRB akustično električna gitara ima niklovane čivije, grif platno od ružinog drveta, prelep ukrase na otvorima prednje ploče, prednju ploču od punog drveta smreke, sunburst finiš, kao i Ovation sistem sa više rupa na prednjoj ploči koji daje izuzetno jak akustični ton i balans, za gitaru ovog tipa.. Ozvuka je Ovation Slimline pickup.

  63.116,00 din.
 • Ovation CE44P PD Celebrity Elite akustična gitara sa ozvukom

  Ovation CE44P PD Celebrity Elite akustična gitara sa ozvukom

  Ovation CE44-PD akustično električna gitara ima niklovane čivije, grif platno od ružinog drveta, prelep ukrase na otvorima prednje ploče, prednju ploču od padok drveta, prirodni finiš, kao i Ovation sistem sa više rupa na prednjoj ploči koji daje izuzetno jak akustični ton i balans, za gitaru ovog tipa.. Ozvuka je Ovation Slimline pickup.

  63.736,00 din.
 • Ovation Celebrity CS24 1 akustična gitara sa ozvukom

  Ovation Celebrity CS24 1 akustična gitara sa ozvukom

  Ovation CC24-1 akustična ozvučena gitara, sa integrisanim štimerom na sebi, sad povoljnija nego ikad, ako ste želeli dobru gitaru...sad je dostupna.Prednja ploča puno drvo smreke, OP-4BT piezo ozvuka, fingerboard od ružinog drveta.

  49.230,00 din.
 • Ovation CS24 5 akustična gitara sa ozvukom

  Ovation CS24 5 akustična gitara sa ozvukom

  Ovation CS24-5 prepoznatljiv zvuk, prednja ploča od punog drveta smreke pruža toplinu sa puno harmonika i sustaina. OP4BT piezo ozvuka sa integrisanim štimerom vrlo uverljivo prenosi na pojačalo. Čivije u zlatnoj boji.

  49.230,00 din.
 • Ovation CS24P 4Q Celebrity Natural Quilt akustična gitara sa ozvukom

  Ovation CS24P 4Q Celebrity Natural Quilt akustična gitara sa ozvukom

  With its quilted maple top, mid-depth cutaway body, nato neck, and abalone rosette, the CC24-4Q looks as good as it plays. Electronics include a Thinline pickup and an OP4BT preamp.

  56.550,00 din.
 • Ovation CS24P TBBY akustična gitara sa ozvukom

  Ovation CS24P TBBY akustična gitara sa ozvukom

  CS24 Celebrity serija iz Ovation kuće.Zvonki Ovation ton, sa upadljivim izgledom po niskoj ceni. Dovoljno treble-a iz prednje ploče od smreke, jedinstveno Lyracord telo,preamp sa tropojasnim ekvilajzerom, odlično se ponaša kako na pojačalu tako i kada se uključuje direktno u miksetu.

  56.550,00 din.
 • Ovation CS24P NBM Celebrity Burled Maple akustična gitara sa ozvukom

  Ovation CS24P NBM Celebrity Burled Maple akustična gitara sa ozvukom

  Ovation CS24P NBM ima ton, sa upadljivim izgledom po niskoj ceni. Dovoljno treble-a iz prednje ploče od javora, jedinstveno Lyracord telo,preamp sa tropojasnim ekvilajzerom, pozlaćene čivije...

  56.550,00 din.
 • Ovation 2078TX 5

  Ovation 2078TX 5

  The Ovation Elite 2078 TX acoustic-electric guitar has a deep contour bowl, a solid spruce top, scalloped X-bracing, a rosewood fretboard and bridge, black die cast tuning machines, and a multi-soundhole bass side rosette.

  85.560,00 din.
 • Ovation CE44 1 Celebrity Elite akustična gitara sa ozvukom

  Ovation CE44 1 Celebrity Elite akustična gitara sa ozvukom

  Ovation CE44-1 akustično električna gitara ima niklovane čivije, grif platno od ružinog drveta, prelep ukrase na otvorima prednje ploče, prednju ploču od punog drveta javora, sunburst finiš kao i Ovation sistem sa više rupa na prednjoj ploči koji daje izuzetno jak akustični ton i balans, za gitaru ovog tipa.. Ozvuka je Ovation Slimline pickup.

  57.200,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com