Akustične gitare Ovation 1 - 10 od 64

 • Applause by Ovation Balladeer AB24-5 akustična gitara

  Applause by Ovation Balladeer AB24-5 akustična gitara

  Applause Balladeer AB24-5 serija akustičnih gitara nudi sve bitne karakteristike već slavne Ovation Balladeer u smislu zvuka, stila i svirljivosti, sa krupnim i konkretnim tonom ali po dosta povoljnijoj ceni što ove instrumente čini idealnim za početnike i svirače srednjeg nivoa. Model AB24-5 poseduje gornju ploču od laminata smreke, telo srednje dubine sa cutaway-om, vrat od nato drveta i kvalitetnu ozvuku. Sve što vam je potrebno da brinete samo o sviranju.

  39.432,00 din.
 • Applause by Ovation Balladeer AB24II-4 akustična gitara

  Applause by Ovation Balladeer AB24II-4 akustična gitara

  Applause by Ovation Balladeer AB24II-4 je ozvučena akustična gitara sa CE304T ozvukom koja poseduje tropojasni ekvilajzer i štimer. Telo je srednje dubine sa topom od smreke u natural finišu. Izuzetno udobna gitara i definitivno best buy za ovaj cenovni rang.

  41.664,00 din.
 • Ovation Celebrity Elite CE44-5 akustična gitara

  Ovation Celebrity Elite CE44-5 akustična gitara

  Ovation CE44-5 akustično električna gitara ima niklovane čivije, grif platno od ružinog drveta, prelep ukrase na otvorima prednje ploče, prednju ploču od punog drveta smreke, sunburst finiš kao i Ovation sistem sa više rupa na prednjoj ploči koji daje izuzetno jak akustični ton i balans, za gitaru ovog tipa. Ozvuka je Ovation Slimline pickup.

  62.372,00 din.
 • Ovation Celebrity Elite CE44P-PD akustična gitara

  Ovation Celebrity Elite CE44P-PD akustična gitara

  Ovation CE44-PD akustično električna gitara ima niklovane čivije, grif platno od ružinog drveta, prelep ukrase na otvorima prednje ploče, prednju ploču od padok drveta, prirodni finiš, kao i Ovation sistem sa više rupa na prednjoj ploči koji daje izuzetno jak akustični ton i balans, za gitaru ovog tipa. Ozvuka je Ovation Slimline pickup.

  63.736,00 din.
 • Ovation Celebrity Elite Plus CE48P-TGE akustična gitara

  Ovation Celebrity Elite Plus CE48P-TGE akustična gitara

  Ovation CE48P-TGE Celebrity Elite Plus je odličan instrument, prelepog izgleda, sa kvalitetnom ozvukom. Gornja ploča od javora, u prelepom Tiger eye finišu, sa više otvora i sa bas i sa trebl strane. Sjajna OP-4BT ozvuka, kao i uvek, daje fenomenalan zvuk bez obzira da li snimate u studiju ili nastupate na malim ili velikim binama.

  69.564,00 din.
 • Ovation Celebrity Elite CE44-RBB akustična gitara

  Ovation Celebrity Elite CE44-RBB akustična gitara

  Ovation CE44-RBB akustično električna gitara ima niklovane čivije, grif platno od ružinog drveta, prelep ukrase na otvorima prednje ploče, prednju ploču od punog drveta smreke, burst finiš, kao i Ovation sistem sa više rupa na prednjoj ploči koji daje izuzetno jak akustični ton i balans, za gitaru ovog tipa. Ozvuka je Ovation Slimline pickup.

 • Ovation Celebrity Plus CS28P-TGE akustična gitara

  Ovation Celebrity Plus CS28P-TGE akustična gitara

  Ovation CS28P-TGE Celebrity Plus je ozvučena akustična gitara koja izgleda kao što i zvuči, neverovatno. Tiger eye finiš u kombinaciji sa javorom daju dimenziju kakva se retko viđa na gitarama. OP-4BT ozvuka radi savršeno, bilo da se uključujete u razglas, pojačalo ili zvučnu kartu, dobićete zvuk kakav ste slušali samo na izdanjima sa visokobudžetnim produkcijama. Ne verujte nama, probajte i uverite se sami!

 • Applause by Ovation Balladeer AB24-4 akustična gitara

  Applause by Ovation Balladeer AB24-4 akustična gitara

  Applause Balladeer AB24-4 serija akustičnih gitara nudi sve bitne karakteristike već slavne Ovation Balladeer u smislu zvuka, stila i svirljivosti, sa krupnim i konkretnim tonom ali po dosta povoljnijoj ceni što ove instrumente čini idealnim za početnike i svirače srednjeg nivoa. Model AB24-4 poseduje gornju ploču od laminata smreke, telo srednje dubine sa cutaway-om, vrat od nato drveta i kvalitetnu ozvuku sa ugrađenim štimerom. Sve što vam je potrebno da brinete samo o sviranju.

 • Applause by Ovation Balladeer AB24-HB akustična gitara

  Applause by Ovation Balladeer AB24-HB akustična gitara

  Applause Balladeer AB24-HB serija akustičnih gitara nudi sve bitne karakteristike već slavne Ovation Balladeer u smislu zvuka, stila i svirljivosti, sa krupnim i konkretnim tonom ali po dosta povoljnijoj ceni što ove instrumente čini idealnim za početnike i svirače srednjeg nivoa. Model AB24-HB poseduje gornju ploču od laminata smreke, telo srednje dubine sa cutaway-om, vrat od nato drveta i kvalitetnu ozvuku sa ugrađenim štimerom. Sve što vam je potrebno da brinete samo o sviranju.

 • Applause by Ovation Balladeer AB24-RR akustična gitara

  Applause by Ovation Balladeer AB24-RR akustična gitara

  Applause Balladeer AB24-RR serija akustičnih gitara nudi sve bitne karakteristike već slavne Ovation Balladeer u smislu zvuka, stila i svirljivosti, sa krupnim i konkretnim tonom ali po dosta povoljnijoj ceni što ove instrumente čini idealnim za početnike i svirače srednjeg nivoa. Model AB24-RR poseduje gornju ploču od laminata smreke, telo srednje dubine sa cutaway-om, vrat od nato drveta i kvalitetnu ozvuku. Sve što vam je potrebno da brinete samo o sviranju.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com