Applause by Ovation Akustične gitare Ovation 1 - 10 od 31

 • Applause by Ovation BALLADEER AB24A 4 akustična gitara

  Applause by Ovation BALLADEER AB24A 4 akustična gitara

  Applause Balladeer AB24A-4 serija akustičnih gitara nudi sve bitne karakteristike već slavne Ovation Balladeer u smislu zvuka, stila i svirljivosti, sa krupnim i konkretnim tonom ali po dosta povoljnijoj ceni što ove instrumente čini idealnim za početnike i svirače srednjeg nivoa. Model AB24A-5 poseduje gornju ploču od laminata smreke, telo srednje dubine sa cutaway-om, vrat od nato drveta. Sve što vam je potrebno da brinete samo o sviranju.

  28.892,00 din.
 • Applause by Ovation AE147 5 akustična gitara sa ozvukom

  Applause by Ovation AE147 5 akustična gitara sa ozvukom

  Applause AE147-5 by Ovation akustična gitara sa ozvukom takodje koristi Ovation roundback dizajn kako bi Applause modeli bili kvalitetniji i davali kvalitetniji ton . Gitara za prepuruku ako volite Ovation .

  32.940,00 din.
 • Applause by Ovation AE147 HB akustična gitara sa ozvukom

  Applause by Ovation AE147 HB akustična gitara sa ozvukom

  Ovation Applause Deluxe AE147 ozvučena akustična gitara koristi isto kompozitno Lyrachord telo proizvedeno u USA kao i ostale Ovation gitare, omogućavajući time Ovation-u da proizvede pristupačnu gitaru koja definitivno ne zvuči kao pristupačna gitara. Ako želite da probate Ovation osećaj, Applause je vaša prva stanica

  30.800,00 din.
 • Applause by Ovation BALLADEER AB24 5 akustična gitara sa ozvukom

  Applause by Ovation BALLADEER AB24 5 akustična gitara sa ozvukom

  Applause Balladeer AB24-5 serija akustičnih gitara nudi sve bitne karakteristike već slavne Ovation Balladeer u smislu zvuka, stila i svirljivosti, sa krupnim i konkretnim tonom ali po dosta povoljnijoj ceni što ove instrumente čini idealnim za početnike i svirače srednjeg nivoa. Model AB24-5 poseduje gornju ploču od laminata smreke, telo srednje dubine sa cutaway-om, vrat od nato drveta i kvalitetnu ozvuku. Sve što vam je potrebno da brinete samo o sviranju.

  36.200,00 din.
 • Applause by Ovation BALLADEER AB24 RR akustična gitara sa ozvukom

  Applause by Ovation BALLADEER AB24 RR akustična gitara sa ozvukom

  Applause Balladeer AB24-RR serija akustičnih gitara nudi sve bitne karakteristike već slavne Ovation Balladeer u smislu zvuka, stila i svirljivosti, sa krupnim i konkretnim tonom ali po dosta povoljnijoj ceni što ove instrumente čini idealnim za početnike i svirače srednjeg nivoa. Model AB24-RR poseduje gornju ploču od laminata smreke, telo srednje dubine sa cutaway-om, vrat od nato drveta i kvalitetnu ozvuku. Sve što vam je potrebno da brinete samo o sviranju.

  36.200,00 din.
 • Applause by Ovation BALLADEER® AB24 4 akustična gitara sa ozvukom

  Applause by Ovation BALLADEER® AB24 4 akustična gitara sa ozvukom

  Applause Balladeer AB24-4 serija akustičnih gitara nudi sve bitne karakteristike već slavne Ovation Balladeer u smislu zvuka, stila i svirljivosti, sa krupnim i konkretnim tonom ali po dosta povoljnijoj ceni što ove instrumente čini idealnim za početnike i svirače srednjeg nivoa. Model AB24-4 poseduje gornju ploču od laminata smreke, telo srednje dubine sa cutaway-om, vrat od nato drveta i kvalitetnu ozvuku sa ugrađenim štimerom. Sve što vam je potrebno da brinete samo o sviranju.

  36.200,00 din.
 • Applause by Ovation Elite AE44 4 akustična gitara

  Applause by Ovation Elite AE44 4 akustična gitara

  Applause Elite AE44 akustično električna gitara ima sve osnove klasičnog Ovation Elite zvuka i stila, sa glasnim i fokusiranim tonom, izuzetnom svirljivošću i OP-4BT preampom sa ugrađenim štimerom. Prava povoljna gitara za živu svirku.Prednja ploča smreka, Lyrachord telo, rozetna od egzotičnog drveta, grif platno od ružinog drveta.

  42.160,00 din.
 • Applause by Ovation Elite AE44 RR akustična gitara sa ozvukom

  Applause by Ovation Elite AE44 RR akustična gitara sa ozvukom

  Applause Elite AE44-RRB akustično električna gitara ima sve osnove klasičnog Ovation Elite zvuka i stila, sa glasnim i fokusiranim tonom, izuzetnom svirljivošću i OP-4BT preampom sa ugrađenim štimerom. Prava povoljna gitara za živu svirku.Prednja ploča smreka, Lyrachord telo, rozetna od egzotičnog drveta, grif platno od ružinog drveta.

  42.160,00 din.
 • Ovation CE44 RBB Celebrity Elite akustična gitara sa ozvukom

  Ovation CE44 RBB Celebrity Elite akustična gitara sa ozvukom

  Ovation CE44-RBB akustično električna gitara ima niklovane čivije, grif platno od ružinog drveta, prelep ukrase na otvorima prednje ploče, prednju ploču od punog drveta smreke, burst finiš, kao i Ovation sistem sa više rupa na prednjoj ploči koji daje izuzetno jak akustični ton i balans, za gitaru ovog tipa.. Ozvuka je Ovation Slimline pickup.

  63.116,00 din.
 • Applause by Ovation Elite AE44 5 akustična gitara sa ozvukom

  Applause by Ovation Elite AE44 5 akustična gitara sa ozvukom

  Applause Elite AE44 akustično električna gitara ima sve osnove klasičnog Ovation Elite zvuka i stila, sa glasnim i fokusiranim tonom, izuzetnom svirljivošću i OP-4BT preampom sa ugrađenim štimerom. Prava povoljna gitara za živu svirku.Prednja ploča javor Lyrachord telo, rozetna od egzotičnog drveta, grif platno od ružinog drveta.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com