Akustične gitare Ibanez 1 - 10 od 106

 • Ibanez AW84CE-WK akustična gitara

  Ibanez AW84CE-WK akustična gitara

  Ibanez AW84CE-OPN akustična gitara pripada čuvenoj Artwood seriji koja spaja tradicionalnu gradnju i moderan dizajn i svirljivost. Puna prednja ploča od mahagonija, stranice, leđa i vrat takođe od mahagonija, u prelepom crnom open pore finišu. Fishman Sonicore piezo pickup i Ibanez AEQ-SP2 preamp brinu o kvalitetnom pojačanju. Izuzetan instrument za prave zaljubljenike u akustičnu svirku.

  47.680,00 din.
 • Ibanez PF15ECE-NT akustična gitara

  Ibanez PF15ECE-NT akustična gitara

  Ibanez PF15ECE-NT ozvučena akustična gitara donosi ton i odlike profesionalnih instrumenata u pristupačniji cenovni rang. Prednja ploča od smreke, stranice i leđa od afričkog sapele drveta, kombinovani sa vratom od mahagonija daju veoma topao zvuk i bogat sustain. AEQ-2T ozvuka sa integrisanim štimerom zadovoljiće sve potrebe i zahtevnijih svirača.

  27.365,00 din.
 • Ibanez PF15-BK akustična gitara

  Ibanez PF15-BK akustična gitara

  Ibanez PF15 je izuzetna gitara u svom cenovnom rangu. Prednja ploča smreka, stranice i zadnja ploča sapele, vrat mahagoni, fretboard i kobilica od afričkog nandu drveta. Pun ton u celom registru, kakav se i očekuje od jednog dreadnought-a sa imenom Ibaneza na sebi.

  21.390,00 din.
 • Ibanez V50NJP-NT akustična gitara paket

  Ibanez V50NJP-NT akustična gitara paket

  Ibanez V50NJP-NT akustična gitara paket sa metalnim žicama sa pratećom opremom prilagođena početnicima. Gitara je pune veličine - 4/4 dreadnought oblika, sa prednjom pločom od smreke u natural boji. Pored gitare, paket sadrži futrolu za gitaru, gitarski kaiš, clip-on štimer (štipaljka) kao i set trzalica. Instrument i prateći pribor zadovoljavaju sve kriterijume početničkog nivoa sviranja, gitaru krasi veoma pun zvuk u celom opsegu, što omogućava da svaki početnik u samom startu formira sluh i predstavu o instrumentu.

  16.407,00 14.940,00 din.
 • Ibanez V50NJP-VS akustična gitara paket

  Ibanez V50NJP-VS akustična gitara paket

  Ibanez V50NJP-VS akustična gitara paket sa metalnim žicama i pratećom opremom prilagođena početnicima. Gitara je pune veličine - 4/4 dreadnought oblika, sa prednjom pločom od smreke u vintage sunburst boji. Pored gitare, paket sadrži futrolu za gitaru, gitarski kaiš, clip-on štimer (štipaljka) kao i set trzalica. Instrument i prateći pribor zadovoljavaju sve kriterijume početničkog nivoa sviranja, gitaru krasi veoma pun zvuk u celom opsegu, što omogućava da svaki početnik u samom startu formira sluh i predstavu o instrumentu.

  16.407,00 14.940,00 din.
 • Ibanez PF17ECE-LG ozvučena akustična gitara

  Ibanez PF17ECE-LG ozvučena akustična gitara

  Ibanez PF17ece lg akustična gitara sa ozvukom je izuzetna gitara u svom cenovnom rangu.Prednja ploča od kedra, stranice i zadnja ploča od mahagonija, fretboard od ružinog drveta,kobilica od ružinog drveta. Pun ton u celom registru, kakav se i očekuje od jednog dreadnought-a sa imenom Ibaneza na sebi. Ozvuka je Ibanez AEQ2T sa integrisanim štimerom.

  29.485,00 din.
 • Ibanez AEG8EMH-OPN akustična gitara

  Ibanez AEG8EMH-OPN akustična gitara

  Ibanez AEG8EMH-OPN akustična gitara ima AEG oblik tela specifičan za kompaniju iz koje dolazi. Gitara je cela izrađena od mahagonija koga karakteriše topao i mekan ton. Ozvuka je AEQ-2T preamp sa ugrađenim štimerom. Finiš je satenski što omogućava drvetu da nesmetano rezonuje. Sjajna gitara manjeg gabarita za svirke ili uživanje kod kuće.

  30.770,00 din.
 • Ibanez GA6CE-AM ozvučena klasična gitara

  Ibanez GA6CE-AM ozvučena klasična gitara

  Ibanez GA6CE klasična ozvučena gitara je izuzetno pristupačan instrument, namenjen profesionalcima I entuzijastima. Gitara ima prednju ploču od smreke, stranice i zadnju ploču od mahagonija. Ibanez AEQ 45 preamp sa četvoropojasnim ekvilajzerom se brine da fino podesite frekvencije svog instrumenta. Grif platno kao i kobilica su napravljeni od ružinog drveta.

  30.770,00 din.
 • Ibanez AW54CE-OPN akustična gitara

  Ibanez AW54CE-OPN akustična gitara

  Ibanez AW54CE-OPN akustična gitara iz Artwood serije predstavlja spoj bogate tradicije i savremenih rešenja. Pun mahagoni top, mahagoni stranice, leđa i vrat daju prirodnu toplinu zvuka, a za kvalitetno pojačanje brinu Fishman Sonicore piezo i Ibanez AEQ-SP2 preamp, sa standardnim 6.3 mm jack i balansiranim XLR izlazom. U prelepom open pore finišu, koji naglašava teksturu drveta i omogućava veću rezonantnost instrumenta.

 • Ibanez PC12MH-OPN akustična gitara

  Ibanez PC12MH-OPN akustična gitara

  Ibanez PC12MH-OPN akustična gitara pripada PF Performance seriji gitara visokog kvaliteta i profesionalnih karakteristika, a sve to po prihvatljivoj ceni. Provereni Ibanez kvalitet! Telo i vrat gitare su izrađeni od mahagonija sa prelepim open pore finišem. Grand koncert oblik tela.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com