Akustične gitare - razno 1 - 10 od 27

 • GewaPure Player Pack akustična gitara PS502210

  GewaPure Player Pack akustična gitara PS502210

  GewaPure Player Pack je set za početnike i hobiste koji sadrži akustičnu gitaru, torbu, kaiš, štimer i trzalice. Sve što je potrebno da odmah zasvirate je u paketu. Akustična gitara odlične izrade, u natural boji, po izuzetno prihvatljivoj ceni.

  13.500,00 din.
 • VGS D-10 BLK akustična gitara

  VGS D-10 BLK akustična gitara

  VGS D-10 BLK je akustična gitara dreadnought oblika u Crnoj boji. Prednja ploča je od smreke, stranice i zadnja ploča od katalpe. Odličan izbor za početnike, neobavezne svirače kao i povratnike. Gitara ima lep i pun ton, kakav se očekuje od dreadnought instrumenta. Finiš gitare je u visokom sjaju.

  11.900,00 din.
 • VGS D-10 NAT akustična gitara

  VGS D-10 NAT akustična gitara

  VGS D-10 NAT je akustična gitara dreadnought oblika u boji drveta. Prednja ploča je od smreke, stranice i zadnja ploča od katalpe. Odličan izbor za početnike, neobavezne svirače kao i povratnike. Gitara ima lep i pun ton, kakav se očekuje od dreadnought instrumenta. Finiš gitare je u visokom sjaju.

  11.900,00 din.
 • VGS D-10CE NA ozvučena akustična gitara

  VGS D-10CE NA ozvučena akustična gitara

  VGS D10-CE NA je ozvučena akustična gitara dreadnought cutaway oblika. Prednja ploča je od smreke, stranice i zadnja ploča o katalpe. Piezo ozvuka sadrži integrisani štimer i četvoropojasni ekvilajzer. Finiš gitare je u visokom sjaju. Odličan instrument za klubske nastupe ili kućne uslove snimanja.

  17.500,00 din.
 • Grimshaw GSD-20 BK akustična gitara

  Grimshaw GSD-20 BK akustična gitara

  Grimshaw GSD-20 BK je akustična gitara namenjena početnicima. Kvalitetne izrade i jasnog zvuka, pružiće svakom početniku sve što je potrebno da brzo napreduje i kvalitetno savlada instrument. Odličan instrument po vrlo povoljnoj ceni!

  10.900,00 din.
 • VGS D-10 BL akustična gitara

  VGS D-10 BL akustična gitara

  VGS D-10 BL je akustična gitara dreadnought oblika u plavoj burst boji. Prednja ploča je od smreke, stranice i zadnja ploča od katalpe. Odličan izbor za početnike, neobavezne svirače kao i povratnike. Gitara ima lep i pun ton, kakav se očekuje od dreadnought instrumenta. Finiš gitare je u visokom sjaju.

 • VGS D-10 RD akustična gitara

  VGS D-10 RD akustična gitara

  VGS D-10 RD je akustična gitara dreadnought oblika u crvenoj burst boji. Prednja ploča je od smreke, stranice i zadnja ploča od katalpe. Odličan izbor za početnike, neobavezne svirače kao i povratnike. Gitara ima lep i pun ton, kakav se očekuje od dreadnought instrumenta. Finiš gitare je u visokom sjaju.

 • VGS D-10CE BLK ozvučena akustična gitara

  VGS D-10CE BLK ozvučena akustična gitara

  VGS D10-CE BLK je ozvučena akustična gitara dreadnought cutaway oblika. Prednja ploča je od smreke, stranice i zadnja ploča o katalpe. Piezo ozvuka sadrži integrisani štimer i četvoropojasni ekvilajzer. Finiš gitare je u visokom sjaju. Odličan instrument za klubske nastupe ili kućne

 • Richwood RM-70-NT akustična gitara

  Richwood RM-70-NT akustična gitara

  Zasnovana na klasičnoj Selmer Maccaferri "petite bouche" gitari koju je koristio Django Reinhardt. Prednja ploča od omorike, stranice i zadnja ploča mahagoni, vrat od ružinog drveta, skala 650mm.

  32.500,00 din.
 • Flight D-200 NA akustična gitara

  Flight D-200 NA akustična gitara

  Flight D-200 je odlična gitara za početnike i hobiste, sa dreadnought oblikom tela i punim zvonkim tonom. Smreka za prednju ploču, grif platno od palisandera, vrat od mahagonija. Gitara univerzalne namene sa jako udobnim vratom prilagođena i manjoj deci.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com