Klasične gitare različitih proizvođača 1 - 10 od 34

 • PRO ARTE GC 210 II klasična gitara MADE IN EU

  PRO ARTE GC 210 II klasična gitara MADE IN EU

  Pro Arte GC210 II klasicna gitara koja je napravljena u Nemačkoj. Gornja ploca je od punog drveta smreke , stranice i ledja od mahagonija.Klasicna gitara namenjena pocetnicima i naprednijim sviracima pruza svu potrebnu lakocu sviranja.Kvalitetan ton ucinice da buduci sviraci uzivaju u sviranju ovog instrumenta.Kvalitetna klasicna gitara ne mora uvek da bude i skupa gitara.

  28.625,00 23.500,00 din.
 • Gewa Cataluna klasična gitara 4/4 crna

  Gewa Cataluna klasična gitara 4/4 crna

  Gewa Cataluna klasična školska gitara veličine 4/4 koja se nameće kao izvrsno rešenje za decu! Odličan odnos cene i kvaliteta! Leđa, bokovi i prednja ploča od lipe, vrat od javora, prstohvat od crnog javora, hromirani hardver, crne boje sa visokim sjajem, u kompletu sa gitarom dolazi i original torba.

  9.900,00 din.
 • Almeria klasična gitara 4/4

  Almeria klasična gitara 4/4

  Gewa Almeria klasična školska gitara veličine 4/4 se nameće kao odlično rešenje za decu i naprednije svirace! Odličan odnos cene i kvaliteta!Prednja ploča smreka, leđa i bokovi od lipe, vrat od javora, prstohvat od crnog javora, hromirani hardver, prirodne boje sa visokim sjajem.

  9.900,00 din.
 • Almeria klasična školska gitara 4/4 paket

  Almeria klasična školska gitara 4/4 paket

  Almeria klasična školska gitara veličine 4/4 u paketu se nameće kao odlično rešenje za decu pocetnike kao školska gitara ! Odličan odnos cene i kvaliteta!Prednja ploča smreka, leđa i bokovi od lipe, vrat od javora, prstohvat od crnog javora, hromirani hardver, prirodne boje sa visokim sjajem, u kompletu sa gitarom dolazi i original torba, digitalni štimer, klupica za nogu trzalice.

  12.500,00 din.
 • Ibanez GA6CE-AM klasična gitara

  Ibanez GA6CE-AM klasična gitara

  Ibanez GA6CE klasična ozvučena gitara je izuzetno pristupačan instrument, namenjen profesionalcima I entuzijastima. Gitara ima prednju ploču od smreke, stranice i zadnju ploču od mahagonija. Ibanez AEQ 45 preamp sa četvoropojasnim ekvilajzerom se brine da fino podesite frekvencije svog instrumenta. Grif platno kao i kobilica su napravljeni od ružinog drveta.

  28.750,00 din.
 • Adam Hall SGS017 klupica za nogu

  Adam Hall SGS017 klupica za nogu

  Klupica za nogu od alumnijuma crne boje sa gumenim postoljem protiv klizanja. Podesiva po visini. Može se sklopiti i staviti u futrolu za gitaru.

  725,00 din.
 • LAG OC66 3/4 klasična gitara

  LAG OC66 3/4 klasična gitara

  LAG OC66 je verovatno najbolje napravljena i izlakirana gitara u svom cenovnom rangu na svetu.Deo Occitania linije klasičnih gitara, pruža neverovatan odnos cene i kvaliteta. Sitka smreka prednja ploča, Gabon mahagoni za stranice i ledja.Pruža prijatan, izbalansiran ton.Šipka u vratu omogućava fino podešavanje svirljivosti, što je jako bitno početnicima.

  15.600,00 din.
 • LAG OC66CE klasična gitara sa ozvukom

  LAG OC66CE klasična gitara sa ozvukom

  LAG OC66 je verovatno najbolje napravljena i izlakirana gitara u svom cenovnom rangu na svetu.Deo Occitania linije klasičnih gitara, pruža neverovatan odnos cene i kvaliteta. Sitka smreka prednja ploča, Gabon mahagoni za stranice i ledja.Pruža prijatan, izbalansiran ton.Šipka u vratu omogućava fino podešavanje svirljivosti, što je jako bitno početnicima.Ovog puta u varijanti sa ozvukom Lag Direct plus.

  27.900,00 din.
 • Ibanez G10-3Q-NT klasična gitara

  Ibanez G10-3Q-NT klasična gitara

  Ibanez classical guitars take the guesswork out of finding an affordable, great-sounding classical guitar that's easy to fret and play. Whether you are looking for a traditional classical-sized instrument or a comfortable nylon-string beginner guitar, they are extremely well-constructed, affordable and have the pristine tonality and playability of much more expensive instruments. The GA10-3/4 offers up delicious tone with a mixture of spruce top and mahogany back and sides. Stylish appointments include black body binding and a classic mosaic soundhole rosette, which seems to pop off the light spruce top.

  217 €
 • Ibanez G10-NT klasična gitara

  Ibanez G10-NT klasična gitara

  With its solid spruce top and mahogany back and sides, the Ibanez G10 delivers rich, warm, lively tone and excellent projection. Like all Ibanez guitars, the G10's slim neck plays fast and smooth, even for a nylon-string instrument. Tasteful appointments, including a delicate mosaic rosette, natural high-gloss finish, and gold tuners, highlight the Ibanez G10's understated good looks.

  221 €

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com