Klasične gitare različitih proizvođača 1 - 10 od 38

 • Cataluna BLK klasična gitara

  Cataluna BLK klasična gitara

  Gewa Cataluna klasična školska gitara veličine 4/4 koja se nameće kao izvrsno rešenje za decu! Odličan odnos cene i kvaliteta! Leđa, bokovi i prednja ploča od lipe, vrat od javora, prstohvat od crnog javora, hromirani hardver, crne boje sa visokim sjajem, u kompletu sa gitarom dolazi i original torba.

  8.900,00 din.
 • Almeria klasična gitara paket

  Almeria klasična gitara paket

  Almeria klasična školska gitara veličine 4/4 u paketu se nameće kao odlično rešenje za decu pocetnike kao školska gitara ! Odličan odnos cene i kvaliteta!Prednja ploča smreka, leđa i bokovi od lipe, vrat od javora, prstohvat od crnog javora, hromirani hardver, prirodne boje sa visokim sjajem, u kompletu sa gitarom dolazi i original torba, digitalni štimer, klupica za nogu trzalice.

  12.500,00 din.
 • PRO ARTE GC 210 II klasična gitara MADE IN EU

  PRO ARTE GC 210 II klasična gitara MADE IN EU

  Pro Arte GC210 II klasicna gitara koja je napravljena u Nemačkoj. Gornja ploca je od punog drveta smreke , stranice i ledja od mahagonija.Klasicna gitara namenjena pocetnicima i naprednijim sviracima pruza svu potrebnu lakocu sviranja.Kvalitetan ton ucinice da buduci sviraci uzivaju u sviranju ovog instrumenta.Kvalitetna klasicna gitara ne mora uvek da bude i skupa gitara.

  28.625,00 23.500,00 din.
 • Ibanez GA6CE-AM klasična gitara

  Ibanez GA6CE-AM klasična gitara

  Ibanez GA6CE klasična ozvučena gitara je izuzetno pristupačan instrument, namenjen profesionalcima I entuzijastima. Gitara ima prednju ploču od smreke, stranice i zadnju ploču od mahagonija. Ibanez AEQ 45 preamp sa četvoropojasnim ekvilajzerom se brine da fino podesite frekvencije svog instrumenta. Grif platno kao i kobilica su napravljeni od ružinog drveta.

  30.772,00 din.
 • GEWApure FX klupica za nogu

  GEWApure FX klupica za nogu

  Klupica za nogu od metala crne boje sa gumenim postoljem protiv klizanja. Podesiva po visini. Može se sklopiti i staviti u futrolu za gitaru.

  690,00 din.
 • Adam Hall SGS017 klupica za nogu

  Adam Hall SGS017 klupica za nogu

  Klupica za nogu od alumnijuma crne boje sa gumenim postoljem protiv klizanja. Podesiva po visini. Može se sklopiti i staviti u futrolu za gitaru.

  725,00 din.
 • Almeria klasična gitara

  Almeria klasična gitara

  Gewa Almeria klasična školska gitara veličine 4/4 se nameće kao odlično rešenje za decu i naprednije svirace! Odličan odnos cene i kvaliteta!Prednja ploča smreka, leđa i bokovi od lipe, vrat od javora, prstohvat od crnog javora, hromirani hardver, prirodne boje sa visokim sjajem.

  9.900,00 din.
 • LAG OC66 3/4 klasična gitara

  LAG OC66 3/4 klasična gitara

  LAG OC66 je verovatno najbolje napravljena i izlakirana gitara u svom cenovnom rangu na svetu.Deo Occitania linije klasičnih gitara, pruža neverovatan odnos cene i kvaliteta. Sitka smreka prednja ploča, Gabon mahagoni za stranice i ledja.Pruža prijatan, izbalansiran ton.Šipka u vratu omogućava fino podešavanje svirljivosti, što je jako bitno početnicima.

  15.600,00 din.
 • LAG OC66CE klasična gitara sa ozvukom

  LAG OC66CE klasična gitara sa ozvukom

  LAG OC66 je verovatno najbolje napravljena i izlakirana gitara u svom cenovnom rangu na svetu.Deo Occitania linije klasičnih gitara, pruža neverovatan odnos cene i kvaliteta. Sitka smreka prednja ploča, Gabon mahagoni za stranice i ledja.Pruža prijatan, izbalansiran ton.Šipka u vratu omogućava fino podešavanje svirljivosti, što je jako bitno početnicima.Ovog puta u varijanti sa ozvukom Lag Direct plus.

  27.900,00 din.
 • Ibanez G10-3Q-NT klasična gitara

  Ibanez G10-3Q-NT klasična gitara

  Ibanez classical guitars take the guesswork out of finding an affordable, great-sounding classical guitar that's easy to fret and play. Whether you are looking for a traditional classical-sized instrument or a comfortable nylon-string beginner guitar, they are extremely well-constructed, affordable and have the pristine tonality and playability of much more expensive instruments. The GA10-3/4 offers up delicious tone with a mixture of spruce top and mahogany back and sides. Stylish appointments include black body binding and a classic mosaic soundhole rosette, which seems to pop off the light spruce top.

  217 €

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com