Klavirske stolice 1 - 10 od 17

 • Classic Cantabile KB-01L klavirska stolica

  Classic Cantabile KB-01L klavirska stolica

  Classic Cantabile KB-01L je lagana, podesiva stolica za klavir. Sedište je presvučeno eko kožom, a noge su izrađene od metala. Brzo i lako se podešava po visini pa odgovara kako za malu decu i školarce, tako i za odrasle svirače.

  3.900,00 2.899,00 din.
 • GewaPure Keyboard Bench FX F900.537 klavirska stolica

  GewaPure Keyboard Bench FX F900.537 klavirska stolica

  GewaPure Keyboard Bench FX je lagana klavirska stolica podesiva po visini. Sedište je presvučeno eko kožom crne boje. Ukrštene metalne noge se vrlo jednostavno se podešavaju u tri nivoa po visini, pa stolica odgovara kako za decu tako i za odrasle osobe.

  4.500,00 din.
 • GewaPure Keyboard Bench FX F900.538 klavirksa stolica

  GewaPure Keyboard Bench FX F900.538 klavirksa stolica

  GewaPure Keyboard Bench FX je lagana klavirska stolica podesiva po visini. Sedište je presvučeno eko kožom crne boje. Ukrštene metalne noge se vrlo jednostavno se podešavaju u tri nivoa po visini, pa stolica odgovara kako za decu tako i za odrasle osobe.

  5.900,00 din.
 • Maxton MB417 WH klavirska stolica

  Maxton MB417 WH klavirska stolica

  Kvalitetna klavirska stolica podesive visine za sve uzraste, sa sedištem obloženim kvalitetnim crnim velurom. Stolica za klavir u beloj boji mat ili lak finiša. Klavirske stolice vrhunskog kvaliteta.

  14.500,00 12.500,00 din.
 • GewaPure Piano Bench FX BK HG klavirska stolica

  GewaPure Piano Bench FX BK HG klavirska stolica

  GewaPure Piano Bench FX je serija klavirskih stolica od punog drveta koje se izrađuju u širokoj paleti boja i finiša. Model FX BK HG je u crnoj boji sa finišem u visokom sjaju. Sedište je presvučeno velurom, a stolica je podesive visine. Visina sedišta se podešava pomoću dva zavrtnja sa leve i desne strane stolica koji podižu mehanizam.

  12.500,00 din.
 • GewaPure Piano Bench FX RW MT klavirska stolica

  GewaPure Piano Bench FX RW MT klavirska stolica

  GewaPure Piano Bench FX je serija klavirskih stolica od punog drveta koje se izrađuju u širokoj paleti boja i finiša. Model FX RW MT je u boji ružinog drveta sa mat finišem. Sedište je presvučeno velurom, a stolica je podesive visine. Visina sedišta se podešava pomoću dva zavrtnja sa leve i desne strane stolica koji podižu mehanizam.

  12.500,00 din.
 • GewaPure Piano Bench FX RW MT klavirska stolica sa krem sedištem

  GewaPure Piano Bench FX RW MT klavirska stolica sa krem sedištem

  GewaPure Piano Bench FX je serija klavirskih stolica od punog drveta koje se izrađuju u širokoj paleti boja i finiša. Model FX RW MT je u boji ružinog drveta sa mat finišem. Sedište je presvučeno belim velurom, a stolica je podesive visine. Visina sedišta se podešava pomoću dva zavrtnja sa leve i desne strane stolica koji podižu mehanizam.

  12.500,00 din.
 • GewaPure Piano Bench FX WH MT klavirska stolica

  GewaPure Piano Bench FX WH MT klavirska stolica

  GewaPure Piano Bench FX je serija klavirskih stolica od punog drveta koje se izrađuju u širokoj paleti boja i finiša. Model FX WH MT je u beloj boji sa mat finišem. Sedište je presvučeno belim velurom, a stolica je podesive visine. Visina sedišta se podešava pomoću dva zavrtnja sa leve i desne strane stolica koji podižu mehanizam.

  12.500,00 din.
 • Roland BNC-11 BK stolica za klavir (crna)

  Roland BNC-11 BK stolica za klavir (crna)

  Stilski prelepa, solidno i kvalitetno izrađena stolica za klavir BNC-11-BK je savršeno usklađena sa Rolandovim crnim klavirima - DP-990-SB, FP-7, FP-4-BK, F-110-SB...

  90 €
 • Roland BNC-11 WH stolica za klavir (bela)

  Roland BNC-11 WH stolica za klavir (bela)

  Stilski prelepa, solidno i kvalitetno izrađena stolica za klavir BNC-11-WH je savršeno usklađena sa Rolandovim belim klavirima - FP-4-WH, F-110-WH...

  90 €

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com