Klavirske stolice 1 - 10 od 14

 • GewaPure Keyboard Bench FX F900.538 klavirksa stolica

  GewaPure Keyboard Bench FX F900.538 klavirksa stolica

  GewaPure Keyboard Bench FX je lagana klavirska stolica podesiva po visini. Sedište je presvučeno eko kožom crne boje. Ukrštene metalne noge se vrlo jednostavno se podešavaju u tri nivoa po visini, pa stolica odgovara kako za decu tako i za odrasle osobe.

  5.900,00 din.
 • Flight FRWM-3 klavirska stolica

  Flight FRWM-3 klavirska stolica

  Flight FRWM-3 je drvena, kvalitetna klavirska stolica podesive visine, pogodna za sve uzraste. Sedište je presvučeno crnim velurom. Mat finiš, rosewood braon boje.

  12.500,00 9.900,00 din.
 • Flight FBKM-3 klavirska stolica

  Flight FBKM-3 klavirska stolica

  Flight FBKM-3 je drvena, kvalitetna klavirska stolica podesive visine, pogodna za sve uzraste. Sedište je presvučeno crnim velurom. Mat finiš, crne boje.

  12.500,00 9.900,00 din.
 • GewaPure FX BK HG klavirska stolica

  GewaPure FX BK HG klavirska stolica

  GewaPure FX je serija klavirskih stolica koje se izrađuju u širokoj paleti boja i finiša. Model FX BK HG je u crnoj boji sa finišem u visokom sjaju. Sedište je presvučeno velurom, a stolica je podesive visine. Visina sedišta se podešava pomoću dva zavrtnja sa leve i desne strane stolica koji podižu mehanizam.

 • Gewa Deluxe WH HG klavirska stolica

  Gewa Deluxe WH HG klavirska stolica

  Gewa Deluxe je serija klavirskih stolica od punog drveta koje se izrađuju u širokoj paleti boja i finiša. Model WH HG je u beloj boji sa finišem u visokom sjaju. Sedište je presvučeno crnim velurom, a stolica je podesive visine. Visina sedišta se podešava pomoću dva zavrtnja sa leve i desne strane stolica koji podižu mehanizam.

 • Gewa Deluxe RW MT klavirska stolica

  Gewa Deluxe RW MT klavirska stolica

  Gewa Deluxe je serija klavirskih stolica od punog drveta koje se izrađuju u širokoj paleti boja i finiša. Model RW MT je u boji ružinog drveta sa mat finišem. Sedište je presvučeno crnim velurom, a stolica je podesive visine. Visina sedišta se podešava pomoću dva zavrtnja sa leve i desne strane stolica koji podižu mehanizam.

 • Gewa Deluxe BK HG klavirska stolica

  Gewa Deluxe BK HG klavirska stolica

  Gewa Deluxe je serija klavirskih stolica od punog drveta koje se izrađuju u širokoj paleti boja i finiša. Model BK HG je u crnoj boji finišem u visokom sjaju. Sedište je presvučeno crnim velurom, a stolica je podesive visine. Visina sedišta se podešava pomoću dva zavrtnja sa leve i desne strane stolica koji podižu mehanizam.

 • Roland BNC-11 BK stolica za klavir (crna)

  Roland BNC-11 BK stolica za klavir (crna)

  Stilski prelepa, solidno i kvalitetno izrađena stolica za klavir BNC-11-BK je savršeno usklađena sa Rolandovim crnim klavirima - DP-990-SB, FP-7, FP-4-BK, F-110-SB...

  90 €
 • Roland BNC-11 WH stolica za klavir (bela)

  Roland BNC-11 WH stolica za klavir (bela)

  Stilski prelepa, solidno i kvalitetno izrađena stolica za klavir BNC-11-WH je savršeno usklađena sa Rolandovim belim klavirima - FP-4-WH, F-110-WH...

  90 €
 • Roland BNC-05 BK stolica za klavir

  Roland BNC-05 BK stolica za klavir

  Kvalitetna drvena stolica za klavir. Podesiva po visini. Predviđena za Rolandove HP i DP serije električnih klavira, ali i za bilo koji drugi digitalni ili akustični klavir ili klavijaturu. Dostupna u crnoj, beloj, svetlo braon ili mahagoni boji.

  120 €

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com