Električni Klaviri Kawai

 • Kawai KDP110 električni klavir

  Kawai KDP110 električni klavir

  Kawai KDP110 je najnoviji električni klavir iz Kawai KDP serije. Donosi poboljšanu mehaniku, Bluetooth konektivnost, kao i neverovatni sempl Shigeru Kawai SK-EX koncertnog klavira. Kao i do sada, tu su snimač, metronom, tri pedale, izuzetno kućište. Sve to izrađeno po vrhunskim standardima u Kawai fabrici.

  119.880,00 din.
 • Kawai ES110 električni klavir

  Kawai ES110 električni klavir

  Kawai ES110 je savršena kombinacija odlične klavirske dirke i vrhunskog klavirskog tona, i to u stage piano kućištu. Ovaj električni klavir nudi 192 note polifonije, 19 zvukova visokog kvaliteta, midi konekciju, bluetooth konekciju i još mnogo toga. Uz klavir se dobija jedna F-10H pedala ali ukoliko želite ovaj klavir možete proširiti dodatnom kupovinom HML-1 drvenog stalka, ili F-350 modulom sa tri pedale. Klavir je dostupan u crnoj ili beloj boji. Izuzetan klavir za svakog svirača po neverovatnoj ceni.

  87.000,00 din.
 • Kawai CN27 električni klavir

  Kawai CN27 električni klavir

  Kawai CN27 električni klavir nudi neverovatno realističan osećaj klavira pod prstima. 88 neverovatnih dirki, 19 sjajnih zvukova, 192 note polifonije, sve zapakovano u elegantno i atraktivno kućište u braon, beloj ili crnoj boji. Pored svega ovoga CN27 nudi i širok spektar funkcija za sve svirače bez obzira na svirački nivo. Tako za početnike postoje lekcije za učenje i vežbanje, dok za napredne svirače nudi ozbiljne efekte kao što je damper noise ili string resonance. Odličan klavir kako za početnike tako i za ozbiljne svirače, za svaki žanr muzike.

  166.800,00 din.
 • Kawai CN37 električni klavir

  Kawai CN37 električni klavir

  Kawai CN37 poseduje 88 klavirskih dirki sa Ivory Touch površinom, preko 352 zvuka (od akustičnih i električnih klavira preko gudača i duvača, pa sve do bubnjeva i perkusija), Bluetooh i USB konekcija. Ovaj instrument ima sve što vam može zatrebati bilo da učite da svirate i vežbate, radite u studiju i komponujete, ili uživo nastupate. Proveren Kawai kvalitet izrade i zvuka.

  210.000,00 din.

Prodajete polovan muzički instrument?

 1. Donesite Vaš instrument kod nas i mi ćemo ga proceniti potpuno BESPLATNO
 2. Oglasite Vaš instrument na našem sajtu: www.polovniinstrumenti.com